X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella ja wlasnie wyliczylam, ze testowanie wypada mi akurat na pierwszego czerwca dzieki temu, ze @ sie spoznila i przyszla wczoraj :) Dupka biore do 26 dc, a wlasnie tego dnia on wypada i wtedy od razu ide na bete, zeby wiedziec czy moge odstawic czy nie. Chyba, ze na wczesniejszej wizycie u ginki wyjdzie, ze nie bylo owulacji. Wizyte zapisana na 14 dc.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do pracy, to totalna porażka. W mojej rodzinnej mieścinie ludzie cieszą się, że mają pracę, o umowie nawet nie wspominają. Taka nędza. Po przeprowadzce do Łodzi szukałam pracy miesiąc, byłam w kilku miejscach "na próbę" ale po jednym dniu rezygnowałam. Dopiero w tej firmie, do której wracam w poniedziałek poczułam się dobrze.
    U mnie jest jeszcze ten luz psychiczny, że mąż ma dobrą pracę i mogę pozwolić sobie na nawet dłuższe szukanie pracy, bo wiem, że i tak się utrzymamy. Ale ja pracować muszę więc nie będę żerować na mężu.

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie grzecznie czekam na owulację... śluz już się zmienił na płodny :)
    Będę miała ułatwione czekanie, bo zaraz do pracy i dwa dni w rozjazdach i znów praca... głowa będzie spokojniejsza, bo myśli będą daleko... tylko się będziemy musieli nakombinować z mężem jeśli chodzi o serduszkowanie, bo nie bęziemy spać w domku :/
    Ale może jakiś las po drodze ;) he he kto wie ;)

4e3eb13b8c0790768ce14bea48db77f2.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożena32 wrote:
    Gumisia,gratuluję.Ja nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj rano i negatywny.Jestem 12dpo i chyba powinno już coś wykazać a tu nic.I znowu kolejne rozczarowanie,że się nie udało.Miesiączkę mam dostać we wtorek 12.05. a już dzisiaj mam bóle okresowe i plecy bolą.Sama nie wiem,czy trochę nie za szybko,no ale jak test negatywny to okres przyjdzie.

Halo, ale przecież test jest najbardziej wiarygodny jeśli robi się go w dniu spodziewanej @. Także nie smutaj Bożenko, jeszcze nic nie zostało przesądzone:) Trzymam kciuki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Morella ja wlasnie wyliczylam, ze testowanie wypada mi akurat na pierwszego czerwca dzieki temu, ze @ sie spoznila i przyszla wczoraj :) Dupka biore do 26 dc, a wlasnie tego dnia on wypada i wtedy od razu ide na bete, zeby wiedziec czy moge odstawic czy nie. Chyba, ze na wczesniejszej wizycie u ginki wyjdzie, ze nie bylo owulacji. Wizyte zapisana na 14 dc.

Fajnie by było, gdybym dostała @ dzisiaj. Byłybyśmy właściwie w tym samym czasie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    Będę miała ułatwione czekanie, bo zaraz do pracy i dwa dni w rozjazdach i znów praca... głowa będzie spokojniejsza, bo myśli będą daleko... tylko się będziemy musieli nakombinować z mężem jeśli chodzi o serduszkowanie, bo nie bęziemy spać w domku :/

O to, to. Maj, zielony las...
    Kofeinka, korzystaj kiedy możesz:)

kofeinka lubi tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Wiecie, ja mam od dwóch miesięcy taki niesustanny dysonans, czego bardziej chciec: z jednej strony mysle,ze jesli dostane prace, to powinnismy sie wstrzymac na chwilke,zeby zakorzenic sie w pracy i dopiero potem na spokojnie działać. Z drugiej pragnienie dziecka jest bardzo silne i jestem gotowa nawet ponieść upokarzajace moemnty bycia w ciazy od razu w nowej pracy (upokarzajace w sensie,ze wiecie, to pewnie bedize srednio mile widziane i wyjde na ta, co to lapie umowy tylko).
    Poki co jedyne, co moglam robic, to starac sie i szukac pracy, ale czasami bardzo przytłaczajace to wszystko na raz: starania, szukanie pracy, slub, przeprwadzka do innego miasta. Uuuuuch!

No, w kazdym razie, skoro owu nie bylo, to mam nadzieje,ze bedzie praca.

Rozumiem Cię Anna, bo u mnie podobnie. Tzn. czekam na umowę o pracę, ale zaczęliśmy starania tak czy inaczej, bo trochę nas czas goni.. Mój S. już do młodzieniaszków nie należy, więc boję się, że potem będzie jeszcze trudniej.. Ale dylematy znam i wspieram!

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wiesiołka na ten cykl. Liczę na bardzo dużo rozciągliwego śluzu:)

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:

I będzie fasolka w prezencie na Dzień Dziecka ;)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:

Owocnych starań! :) Zaciskam kciuki!

kofeinka lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korci mnie żeby pójść na betę dzisiaj. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    co do pracy, to totalna porażka. W mojej rodzinnej mieścinie ludzie cieszą się, że mają pracę, o umowie nawet nie wspominają. Taka nędza. Po przeprowadzce do Łodzi szukałam pracy miesiąc, byłam w kilku miejscach "na próbę" ale po jednym dniu rezygnowałam. Dopiero w tej firmie, do której wracam w poniedziałek poczułam się dobrze.
    U mnie jest jeszcze ten luz psychiczny, że mąż ma dobrą pracę i mogę pozwolić sobie na nawet dłuższe szukanie pracy, bo wiem, że i tak się utrzymamy. Ale ja pracować muszę więc nie będę żerować na mężu.
    Noo ja mam podobnie choc jesli robote strace to kicha bo nie dosc ze zwariuje w domu to jeszcze przeprowadzka by mnie czekala do tanszego mieszkania ale dalibysmy rade. A wez pod uwage ze ja w wawie pracuje... wiec teoretyczne wieksze szanse zatrudnienia...

• Bożena32 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Morella za słowa otuchy.Dość mam już rozczarowań,tak bardzo chciałabym żeby się udało i żebym po kolejnym testowaniu za kilka dni mogła ujrzeć w końcu dwie wymarzone kreseczki.

Morella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Korci mnie żeby pójść na betę dzisiaj. :(
    Idz. ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumiś, idź i nie stresuj się. Ja uciekam szykować się do przeprowadzki. Tulam wszystkie:)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to idę. :P
    Nie Morella nie mam ciężkiej pracy. Siedzę sobie 6 godzin i prawie nic nie robię. ;)

anulka557, Morella lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak ja 8 godzin sie opierdalam.

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z przeprowadzki to ja się cieszę - wreszcie zamieszkam z J. Ślub też raczej spoko (choć mamy jazdy z rodziną J.) jesli chodzi o organizacej, bo ze z samego slubu sie ciesze, to wiadomo ;p Więc ja nie mam jakichs nie samowicie ducyhc stresow z tym wszystkim, ale pewnie mimo wszystko troche stresu jest, bo to przeciez powazne zmiany w zyciu.

No nic, jade na wycieczke z klasa ;p

7v8rikgni12rlaff.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Fajnie by było, gdybym dostała @ dzisiaj. Byłybyśmy właściwie w tym samym czasie.

I testowaly potem tez w tym samym czasie i cieszyly sie z II w tym samym czasie ;)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, powiedz że jesteś z Łodzi:D

‹‹ 132 133 134 135 136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ