X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumiś, będzie rosła!!!

Póki co to Ty chyba najdalej mieszkasz, ale co tam. Ogarniemy odległość i będziemy się macać bo brzuchalach. Ja muszę zajśc w maju. Niech no tylko ta @ przylezie.

• kofeinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!!!!!!!! proszę o wiruski!!! BARDZO!
    Dorwałam męża jeszcze przed praą i udało mi się go wybałamucić :) a teraz wsiadam za fajerę i pomykam do pracy ;) na szczęście tylko 3 godzinny dyżur dziś :)
    4e3eb13b8c0790768ce14bea48db77f2.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:22

JusWik lubi tę wiadomość

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella to podobnie jak u mnie, z tym że nam gotowały kucharki, a nie my sami. ;) No i mieliśmy salę weselną, ale od środy do środy działaliśmy tam, bo co chwilę coś. No i kosmetyczki, fryzjerki, formalności, goście itd. Cały miesiąc miałam ciągle coś na głowie i nawet nie było czasu na przytulanie. :P

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pod Wrocławiem. :(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinka wiruski tfu tfu dla Ciebie! :)

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra a ja? Ja tez chce wiruski nooo.. juz 2 brzuchy macalam

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, Ty to jesteś prawie sąsiadka.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanie dla Ciebie zawsze! :) I dla wszystkich was jeszcze nie zaciążonych. ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wiem. Wiec ja tez prosze to na pewno wpadn do lodzi podobno miasto imprez nigdy tam nie bylam ;p

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ja też biorę wiruski!

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się okaże że beta 0? :( Przecież Morelka miała bladą kreskę i betę 2. :(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka, a masz jakieś objawy ciąży? Może wczoraj dopiero ta beta zaczęła rosnąć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia u ciebie bedzie dobrze dwoe ciaze mialas z.podobnymi objawami w zeszlym miesiacu od razu wiedzialas ze sie nie udalo wiec znasz siebie najlepiej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia, pamiętaj, że ja kreskę zobaczyłam długo po czasie. Nie wiem kiedy się pojawiła, ale minęło na pewno więcej niż 15 minut.

Z objawów to mam ciągle ból brzucha jak na @, cycki czuję, ale da się wytrzymać. W Niemczech bolały bardziej. Nie mam żadnych złudzeń co do ciąży. Nie jestem.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jakoś tak w zeszłym miesiącu 10 dpo to już byłam pewna że nic z tego, a w tym już wczoraj wam pisałam że czuję się ciążowo. :) Obserwuję się od roku. 2 ciąże w tym czasie. Mam nadzieję że tym razem ani test ani ja się nie mylimy. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zobaczyłam kreskę około 2-3 minuty po siknięciu. ;) Czyli o czasie.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo ja wiem. Wiec ja tez prosze to na pewno wpadn do lodzi podobno miasto imprez nigdy tam nie bylam ;p

Tak? o, nie wiedziałam:]
    Ja tam Łodzianką jestem od października więc jeszcze nie wiem co, gdzie i jak. Szczerze mówiąc ze mnie taka imprezowiczka, jak z koziej dupy trąba. Lubię iść ze znajomymi na piwo, pogadać, ale max o 23 zwijam się do domu spać. Nie cierpię zarywać nocy. Ze swojego wesela planowałam zwinąć się o 23, ale mnie pilnowali:D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    No jakoś tak w zeszłym miesiącu 10 dpo to już byłam pewna że nic z tego, a w tym już wczoraj wam pisałam że czuję się ciążowo. :) Obserwuję się od roku. 2 ciąże w tym czasie. Mam nadzieję że tym razem ani test ani ja się nie mylimy. ;)
    Mysle ze nie i nie masz sie czym martwic ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    No ja zobaczyłam kreskę około 2-3 minuty po siknięciu. ;) Czyli o czasie.

Także nie tołduj mi tu.
    Lekarz mówił ci, że pozytywne nastawienie działa? mówił. To się słuchaj lekarza:)

<i nas, rzecz jasna>

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Tak? o, nie wiedziałam:]
    Ja tam Łodzianką jestem od października więc jeszcze nie wiem co, gdzie i jak. Szczerze mówiąc ze mnie taka imprezowiczka, jak z koziej dupy trąba. Lubię iść ze znajomymi na piwo, pogadać, ale max o 23 zwijam się do domu spać. Nie cierpię zarywać nocy. Ze swojego wesela planowałam zwinąć się o 23, ale mnie pilnowali:D
    Blahahaha ja mam podobnie.
    Ale w sumie to wiem o miescie imprez bo znajomi ze szkoly z wawy do lodzi na weekend wujezdzali bo tam najlepsze kluby sa.

‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ