Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!! Jestem tu nowa tez planuje test ale to dopiero za tydzien..
-
Gumisia gratulacje bardzo się cieszę i poproszę o wiruski mam do pracy dopiero na 18 wiec leże w łóżku i sie wygrzewam bo mnie choroba dopadła ehh i te dziwne skoki temperatury czy mógłby ktoś spojrzeć na mój wykres czy są wogóle jeszcze jakieś szanse na fasolkę w tym miesiącu ??
-
nick nieaktualnymoniqe wrote:Gumisia gratulacje bardzo się cieszę i poproszę o wiruski mam do pracy dopiero na 18 wiec leże w łóżku i sie wygrzewam bo mnie choroba dopadła ehh i te dziwne skoki temperatury czy mógłby ktoś spojrzeć na mój wykres czy są wogóle jeszcze jakieś szanse na fasolkę w tym miesiącu ??
-
Gumisia gratuluje..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo nie masz kilku temperatur po owulacji... wiec ciezko.stwierdzic. albo to wina temperarur albo moze owu nie bylo... kurde nie wiem o co chodzi bo za malo temperatur...
Nom. Troszkę duże skoki i spadki.
Ale musi być dobrze:) Wykres o niczym nie świadczy:) -
ciri22 wrote:Noo nie masz kilku temperatur po owulacji... wiec ciezko.stwierdzic. albo to wina temperarur albo moze owu nie bylo... kurde nie wiem o co chodzi bo za malo temperatur...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniqe wrote:Ovu raczej była skok ewidentnie też tylko nie wiem co może oznaczać 2 razy taki spadek temp. może dlatego że jestem dzisiaj troche chora to mam osłabienie i tempka poleciala w dół
może być przez chorobę. Albo implantacja...trzeba czekać. -
nick nieaktualny
-
Jeśli popelniam jakies bledy to z gory przepraszam jeszcze nie ogarniam.. czytam wasz watek od wczoraj... to jest moj pierwszy cykl staran a obserwuje sie juz od kilku miesiecy i w tym dzieje sie cos dziwnego bo cycuszki wcale mnie nie bola a zawsze bolaly od samej owu..
Morella lubi tę wiadomość