X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia bardzo bardzo mocno grtatuluje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak juz chca sie umowic beze mnie! Pamietajcie ze ja z wawy wiec blisko do Lodzi ;p

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jakaś lipa z ta temp. Mam pierwszy cykl ze tak bezbadziejnie przyrasta....o co chodzi? Chyba ciazy z tego nue bedzie..... Smutno....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powolutku przyrasta ale rosnie pewnie bedziemy w takiej samej sytuacji wiec sie nie przejmuj bo ciaza spokojnie z tego moze byc.

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro 6dpo ide zrobic progesteron....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale rosnie babo bedzie dobrze w koncu rozdaje bociany z dziecmi.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    Gumisia bardzo bardzo mocno grtatuluje :)
    Nie-dziękuję. Czekam na wyniki bety. ;) Koło 16 będą. :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    U mnie jakaś lipa z ta temp. Mam pierwszy cykl ze tak bezbadziejnie przyrasta....o co chodzi? Chyba ciazy z tego nue bedzie..... Smutno....
    A sprawdzałaś kiedyś progesteron?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ważne że rośnie, ale progesteron sobie sprawdź. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo tak juz chca sie umowic beze mnie! Pamietajcie ze ja z wawy wiec blisko do Lodzi ;p

Pytam się bo może w jednym szpitalu byśmy się ulokowały;]

A spotkanie musimy zrobić, przecież zlot musi być. Szkoda tylko, że ja nawaliłam z tym brzuchem.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Z przeprowadzki to ja się cieszę - wreszcie zamieszkam z J. Ślub też raczej spoko (choć mamy jazdy z rodziną J.) jesli chodzi o organizacej, bo ze z samego slubu sie ciesze, to wiadomo ;p Więc ja nie mam jakichs nie samowicie ducyhc stresow z tym wszystkim, ale pewnie mimo wszystko troche stresu jest, bo to przeciez powazne zmiany w zyciu.

No nic, jade na wycieczke z klasa ;p
    Dla mnie okres przed ślubem (ślub był kościelny i duże wesele) to był taki stres, że nie wyobrażałabym sobie starań. Podziwiam cię. ;)

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlot koniecznie! Musimy się poznać!!! :)

kofeinka lubi tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Kochane jest druga kreska!!!!!!!!!!! ;) Nie wierzę! Gdy sikałam na test byłam pewna że jednak nie... Przecież to dopiero 10 dpo! ;) Jeszcze blada ale jest!

WIEDZIALAM!!!!!!!GRATULUJE KOCHANA Z CALEGO SERDUCHA I ZYCZE CI SPOKOJNYCH 9 MIESIECY :**

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Nie-dziękuję. Czekam na wyniki bety. ;) Koło 16 będą. :)

Wszystkie czekamy! będzie wysoka beta! a może i podwójna, bo bliźniaki;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Pytam się bo może w jednym szpitalu byśmy się ulokowały;]

A spotkanie musimy zrobić, przecież zlot musi być. Szkoda tylko, że ja nawaliłam z tym brzuchem.
    A co w szpitalu z wami nie moge sie ulokowac? Przetrzymam o 2 tygodnie moja ciaze i tyle ;p dobra.co tu gadac tez jeszcze moge nawalic

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Dla mnie okres przed ślubem (ślub był kościelny i duże wesele) to był taki stres, że nie wyobrażałabym sobie starań. Podziwiam cię. ;)

Ja też miałam kościelny, wesele na 120 osób, w remizie! <bo tata tak chciał>. Od środy przed ślubem cała rodzina siedziała na sali i pomagała kucharce, bo moja rodzina nie lubi cateringów:D
    Także urobiłam się po łokcie. A wesele skończyło się w środę po ślubie, bo wtedy oddaliśmy klucze do sali. Wyobraźcie sobie mnie i męża po takim maratonie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow mega. Ja tez bym chciala wlasnie w stodole albo remizie jeslo w ogole juz.

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z Kutna, a mąż z Łodzi - też mam blisko ;) i właśnie dziś jedziemy do teściów, więc kierunek Łódź wita :) <3

4e3eb13b8c0790768ce14bea48db77f2.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu dziękuję ci za twoje kciuki i wiruski! ;) Przydały się! :) Jak się czujesz?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Wszystkie czekamy! będzie wysoka beta! a może i podwójna, bo bliźniaki;]
    Mąż by chciał. ;) Ja myślę że beta dziś będzie jeszcze bardzo niska, bo test blady. Nie wiem? 30? Ale ważne żeby rosła. :)

‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ