Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Ja zapisuję się na testowanie w maju. Trzymam kciuki za wszystkie majowe testerki.
To nasz 11 cykl starań. Jestem po dwóch poronieniach. Dziś dostałam właśnie receptę na Inofolic i Duphaston. Biorę wiesiołka i siemię lniane na produkcję śluzu oraz Castagnusa na zbicie lekko podwyższonej prolaktyny.
Mocno wierzę że w tym cyklu się uda. Pozdrawiam i zapraszam.Morella, marta1987, pasia27, kiara12006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez w maju ale kiedy nie mam zielonego pojecia ;p
ZATEM LISTA TESTUJACYCH W MAJU:
15.05 moniqe habibi86 Sanna marta1987 lisa
19.05 motylek1909
Zafasolkowana GUMISIA anulka557Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 16:13
Gumisia, Morella, moniqe, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa również trzymam kciuki za nas wszystkie:)
Mój wykres niestety robi sobie żarty, bo według moich obserwacji, owulacja była wczoraj, a wykres zaznaczył ją na 8 dc. To mój pierwszy cykl z wykresem <łącznie to 3 cykl starań> i kompletnie go nie rozumiem;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZazwyczaj cykle trwają od 28 do 31 dni, choć ostatnio miałam cykl skrócony bo w 27 dc przyszło plamienie. Nic dziwnego, w ciągu kilku dni miałam dwie duże podróże, stres itp.
Ten wykres uznaję za taki próbny, bo to pierwsza tak poważna obserwacja. Do tej pory po prostu wiedziałam, czułam że mam owulację, którą gin zawsze potwierdził. Bazując na takim "doświadczeniu" stwierdzam, że owu była w ciągu dwóch ostatnich dni. Zaczynamy odliczanie do testowania:) -
nick nieaktualnyCzyli mialas podobnie do mnie. Zawsze mialam bole jajnikow tak w drugiej polowie cyklu i typowe ciagniecie a potem za ok 10 dni okres. I to tez moja powazna obserwacja. Wydaje mi sie ze powinnas liczyc na siebie i czekaj. Mysle ze to bardziej wiarygodne mysle ze jak ostatnio mialas krocej to teraz mozesz miec nawet troszke dluzszy. Ostatnio na wizycie u gina powiedzial mi ze jak jest jakis krotazy cykl to potem organizm nadrabia jednym dluzszym i na odwrot. Zwby mu sie dni zgadzaly ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri, jest dokładnie tak, jak mówisz:) Cykl temu @ przyszła w 35 dc, a ja już świrowałam ciążowo. Testy negatywne, ale mimo wszystko nadzieja była. A teraz przyjechało wcześniej, czyli się powoli równa.
Gianna, gratuluję fasolci:)
Maj to taki piękny miesiąc...oby dla nas był najpiękniejszy i bardzo zielony:)Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny