Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie ja sie tak zastanawialam ile czasu po stosunku nie zwracac uwagi na sluz to sie dowiedzialam tak w sumie pomyslalam sobie, ze nawet dobrze mi sie sklada ten cykl, bo jezeli bede robic test 12.05 (prawdopopdobnie zwykly plus beta) to jeszcze moze zdarze sie umowic do gina i powtorzyc przed weekendem zeby miec absolu7tna pewnosc bo wybieramy sie na wesele na 16.05. ogolnie nie lubie nie pic na weselu ale tym razem z mila checia bym sobie odmowila;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj M. Zrobil badanie nasienia i wszystko jest ok. Moje badanie tez oprocz tsh i prolaktyny ale robilam popoludniu a trzeba nad czczo wiec w sobote rano powtorze i zobaczymy. W poniedzialek wizyta u gina i zobaczymy jak rosnie pecherzyk....
Gumisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy jeszcze za krotko sie staramy. Mi ginekolok powiedzial ze usg i monitoring bedziemy robic dopiero za 3 miesiace jak sie nie uda i hormony przebadamy bo teraz to ze wzgledu na tabletki moze byc roznie a zajsc i tak moge. Wiec dajmy jeszcze 3 cykle na unormowanie organizmowi. Ale chyba jak ja zaczne badania to i G niech zrobi zeby miac caly obraz tego wszystkirgo.
-
nick nieaktualnyMój z kolei powiedział, że monitoring od maja będzie, jeśli w kwietniu nie zaskoczę. A mąż, jeśli chce to niech sobie zbada wojowników, choć według lekarza to trochę za wcześnie. On zaleca szczegółowe badania po około roku nieudanych starań. No ale ja już taka młoda nie jestem więc będziemy przyśpieszać.
Dzień dobry tak w ogóle:) -
nick nieaktualny