Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo u mnie na szczescie to po tabletkach. Przed ich baraniem mialqn regularne roznica jednego max dwoch dni i kiedy raz jeden jedyny przez wielki stres dostalam okres prawie dwa tygodnie wczesniej. A tak to pieknie co do dnia. Wiec mam nadzieje ze oszczedzone mi bedzie to wszystko. A najlepiej majowy groszek by sie pezydal ;p
-
nick nieaktualnyOj tak, majowa Kluseczka to marzenie. Oby udało się w tym miesiącu, bo mój mąż dostał fajną propozycję delegacji co dwa tygodnie na dwa tygodnie. I teraz rozkmina, czy akurat byłby w Polsce na moją owulację. Gdyby Fasolcia już była, mógłby spokojnie jeździć a ja bym sobie "rosła" u rodziców...
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie czyli dla wszystkich najlepszy czas jest teraz ;p czyli trzeba miec fasolke. Mam nadzieje ze ten cykl bedzie kolo 30 dni nie dluzej bo jak sie nie uda to okres na wesele... bleeee kurde czemu mowimy ze nie uda sie? Przeciez na 100%sie uda.
marta1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Po malym zalamaniu wracam do grona staraczek. Testowanie wypada mi 17 maja. To nasz 3 cs. Zakupilam nowy termometr i staram sie nie nakrecac.
Wlasnie siedze na dworcu w katowicach wsrod migdalacych sie malolatow i wspominam czasy, kiedy mialam tyle lat co oni. Prawie zadnych zmartwien.
A na dworcu siedze bo wracam z poszukiwan pracy. U mnie w robocie z kazdym dniem gorzej. Szefowa juz sie nawet nie kryje ze chce nas wszystkie zwolnic.Mama Zosi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny