Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez bede testowac w maju dzisiaj spodziewam sie owulacji lub w ciagu 2 najblizszych dni i jak wytrzymam lub nie przyjdzie @ to dopiero w 36 dc czyli 12 maja niestety cykle mam dosc nieregularne dlatego tez bede chyba dopiero wtedy robic zeby niepotrzebnie sie nie podlamywac
Gumisia, kiara12006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle temperatura mowi swoje. ;p pod koniec tamtego cyklu mialam 36,8 a teraz waha sie miedzy 36,4 a 36,5 wiec na stabilnym poziomie i niskim zreszta czuje spadek hormonow jak po kazdym okresie, jestem wyluzowana i brak jakichkolwiek objawow a tak to powinny sie nasilac jak cos. Wiec raczej nie a nawet powiem ze na 100% nie bo to maj bedzie ten udany
Gumisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:ja tez bede testowac w maju dzisiaj spodziewam sie owulacji lub w ciagu 2 najblizszych dni i jak wytrzymam lub nie przyjdzie @ to dopiero w 36 dc czyli 12 maja niestety cykle mam dosc nieregularne dlatego tez bede chyba dopiero wtedy robic zeby niepotrzebnie sie nie podlamywac
-
Morella wrote:Ja również trzymam kciuki za nas wszystkie:)
Mój wykres niestety robi sobie żarty, bo według moich obserwacji, owulacja była wczoraj, a wykres zaznaczył ją na 8 dc. To mój pierwszy cykl z wykresem <łącznie to 3 cykl starań> i kompletnie go nie rozumiem;/ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny