X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może komuś się przyda:
    Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
    10 DPO —- 5 - 50
    12 DPO —- 10 - 100
    14 DPO —- 20 - 200
    16 DPO —- 40 - 400
    18 DPO —- 70 - 800
    20 DPO —- 140 - 1600
    22 DPO —- 180 - 3200

Morella, ciri22, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa, wykres masz? daj popatrzeć:)

Może ten brak objawów to też objaw:)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqe ja miałam dwa wyraźne spadki i jest ciąża. (najprawdopodobniej ;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Co ćpiesz? zmień dilera mała, bo bredzisz:D
    Ej tylko maryska w ilosci do wlasnego uzytku ;p

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa nie-dziękuję. ;) Hehe. ;) Witamy wśród majowych testerek. Pamiętacie że miałyśmy pobić rekord nie? ;) To starać się tam! :P

lisa, pati87 lubią tę wiadomość

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Lisa, wykres masz? daj popatrzeć:)

Może ten brak objawów to też objaw:)
    zaczelam od wczoraj wiec jak na razie nie mam

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri takie rzeczy przy staraniach? No wiesz... :P

• moniqe Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo dziękuję Gumisia za pocieszenie w takim razie nie będę się zamartwiała i chyba przestane mierzyć tą temp bo tylko mnie stresują te wyniki i będe poprostu miała dobrą nadzieję :) w takim razie mam nadzieję że fasolka się wgryza i zielony będzie maj:)

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morellka dziwne, ze beta Ci wyszla 2,0 bo kreski byly eweidentne, a jaki test robilas? bo mi 1 kwietnia wyszly 2 poytywne z check& go z rossmana co sa po 2 pakowane i 2 dni z rzedu wyszly mi balde kreski, a poznioej wychodzily inne testy negatywne i dopiero 6dni po spodziewanej @ wyszedl mi pozytywny znowu ... moze faktycznie beta dopiero zaczyna Ci rosnac??

gumisia a Ty jak sie czujesz?? ja nawet ok tylko jestem non stop glodna a jak jem albo zjem to odrau mi sie niedobrze robi musze sie klasc:/ odbija mi sie po jedzeniu mam lekkie zgagi i rano mam lekkie mdlosci jak wstaje.
    Trzymam kciuki azeby beta byla piekniusiaaaa;*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh.... teraz nie... pass ale czasem mi brakuje moze bym wyluzowala

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gumisia z tej tabelki wynikalo by, ze owu mialam 1 kwietnia:O a w tym dniu robilam ten zakichanyv test chech go ktory wyszedl pozytywny. Az wierzyc mi sie nie chce, ze tak pozno byla by owu jak @ mialam 8 marca a cykle mam 28-29dni no poza ostatnim ktory mialam wywolany...

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    gumisia z tej tabelki wynikalo by, ze owu mialam 1 kwietnia:O a w tym dniu robilam ten zakichanyv test chech go ktory wyszedl pozytywny. Az wierzyc mi sie nie chce, ze tak pozno byla by owu jak @ mialam 8 marca a cykle mam 28-29dni no poza ostatnim ktory mialam wywolany...
    A widzisz ja bez wywolania sie obylam ale teraz jak analizuje tez w 20 ktoryms.dniu cyklu mialam owu i teraz tez tak wiec moze to byc ze mialas tak pozno a jak seks regularnyto.szansa na ciaze byla.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi sie wydawalo, ze ten plodny sluz mialam w ostatni weekend marca... oglupialam;p

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja plodnego teraz tez nie mialam w ogole plodny byl w 13dc i tak wokolicach a potem nieplodny a owu wyszlo teraz. Wiec wiesz. Zludne to jest.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ale wiesz na te normy trzeba brać poprawkę. ;) Każda ciąża też jest inna. :)
    Ja się czuję świetnie! To znaczy przeszło mi choróbsko. No i humor mam wspaniały! ;) A jeśli chodzi o ciążowe dolegliwości to kilka pryszczków wyszło (:(), ciągnie mnie podbrzusze ale już mniej niż wczoraj i przedwczoraj, bolą piersi i sutki przy dotyku, no i trochę krzyż. Nie jest źle. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec gadania o objawach bo zaraz wszystkir ktore czekaja na testowanie beda je mialy ;p

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gumisia tylko, ze ja wtedy poszlam do lekarza bo myslalam, ze spozniajacy @ to ciaza... a on mi dal luteine na wywolanie :)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • lisa Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniqe wrote:
    oooo dziękuję Gumisia za pocieszenie w takim razie nie będę się zamartwiała i chyba przestane mierzyć tą temp bo tylko mnie stresują te wyniki i będe poprostu miała dobrą nadzieję :) w takim razie mam nadzieję że fasolka się wgryza i zielony będzie maj:)
    powodzenia :))

moniqe lubi tę wiadomość

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • KASIAG24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gumisia apropo cery mam tragedie na twarzy ostatnio !! musze sobie kupic jakas masc w aptece wiem, ze jest taka ktora mozna stosowac w ciazy bo w 1 tez ja mialam tylko nazwy nie pamietam :(

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przestaję od jutra sprawdzać szyjkę (wolę tam niepotrzebnie nie grzebać) i śluz, no i temperatury też chyba nie będę mierzyć (tylko się wysypiać ;)).

moniqe lubi tę wiadomość

‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ