Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Lisa, wykres masz? daj popatrzeć
Może ten brak objawów to też objaw:) -
oooo dziękuję Gumisia za pocieszenie w takim razie nie będę się zamartwiała i chyba przestane mierzyć tą temp bo tylko mnie stresują te wyniki i będe poprostu miała dobrą nadzieję w takim razie mam nadzieję że fasolka się wgryza i zielony będzie maj:)
-
morellka dziwne, ze beta Ci wyszla 2,0 bo kreski byly eweidentne, a jaki test robilas? bo mi 1 kwietnia wyszly 2 poytywne z check& go z rossmana co sa po 2 pakowane i 2 dni z rzedu wyszly mi balde kreski, a poznioej wychodzily inne testy negatywne i dopiero 6dni po spodziewanej @ wyszedl mi pozytywny znowu ... moze faktycznie beta dopiero zaczyna Ci rosnac??
gumisia a Ty jak sie czujesz?? ja nawet ok tylko jestem non stop glodna a jak jem albo zjem to odrau mi sie niedobrze robi musze sie klasc:/ odbija mi sie po jedzeniu mam lekkie zgagi i rano mam lekkie mdlosci jak wstaje.
Trzymam kciuki azeby beta byla piekniusiaaaa;* -
nick nieaktualny
-
gumisia z tej tabelki wynikalo by, ze owu mialam 1 kwietnia:O a w tym dniu robilam ten zakichanyv test chech go ktory wyszedl pozytywny. Az wierzyc mi sie nie chce, ze tak pozno byla by owu jak @ mialam 8 marca a cykle mam 28-29dni no poza ostatnim ktory mialam wywolany...
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:gumisia z tej tabelki wynikalo by, ze owu mialam 1 kwietnia:O a w tym dniu robilam ten zakichanyv test chech go ktory wyszedl pozytywny. Az wierzyc mi sie nie chce, ze tak pozno byla by owu jak @ mialam 8 marca a cykle mam 28-29dni no poza ostatnim ktory mialam wywolany...
-
nick nieaktualny
-
Kasia, ale wiesz na te normy trzeba brać poprawkę. Każda ciąża też jest inna.
Ja się czuję świetnie! To znaczy przeszło mi choróbsko. No i humor mam wspaniały! A jeśli chodzi o ciążowe dolegliwości to kilka pryszczków wyszło (), ciągnie mnie podbrzusze ale już mniej niż wczoraj i przedwczoraj, bolą piersi i sutki przy dotyku, no i trochę krzyż. Nie jest źle. -
nick nieaktualny
-
moniqe wrote:oooo dziękuję Gumisia za pocieszenie w takim razie nie będę się zamartwiała i chyba przestane mierzyć tą temp bo tylko mnie stresują te wyniki i będe poprostu miała dobrą nadzieję w takim razie mam nadzieję że fasolka się wgryza i zielony będzie maj:)
moniqe lubi tę wiadomość