X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    gumisia apropo cery mam tragedie na twarzy ostatnio !! musze sobie kupic jakas masc w aptece wiem, ze jest taka ktora mozna stosowac w ciazy bo w 1 tez ja mialam tylko nazwy nie pamietam :(
    To jak się dowiesz co to za maść to mi napisz nazwę. ;) Ja w pierwszej ciąży miałam wysyp pryszczków takich małych (szyja, czoło, broda), ale to chyba przez luteinę. W drugiej ciąży miałam piękną cerę. A teraz kilka, no nie wiem 5 czy 6 małych takich się pojawiło, mam nadzieję że szybko zejdą i już się nie pojawią. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ja nie wierzę, ze ja jeszcze mam szanse w tym cyklu.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Ciebie wierzę Morelka. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, ale ja już chce naprawdę dostać @ i zacząć nowy cykl. Beta mnie otrzeźwiła i babka w laboratorium też mi powiedziała, że mam sobie żadnych urojeń nie robić, bo test po czasie nie jest wiarygodny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ja przestaję od jutra sprawdzać szyjkę (wolę tam niepotrzebnie nie grzebać) i śluz, no i temperatury też chyba nie będę mierzyć (tylko się wysypiać ;)).
    Juz niebrob nic szczegolnie ze nawet seksu nie ozesz uprawiax ;p wiec tylko stresa sobie bedziesz robic.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gumisia to Ty teraz postujesz tak?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bowiedzcie ze mi ta mala cholera juz sie dzieli i szyka sobie miejsca zeby za kilka dni sie wgryzc a potem stanie sie moim najwiekszym lobuziakiem... bo ja chyba dzis potrzebuje tego ze plemniki w boj ruszyly w najlepszym momencie zeby sie polaczyc z tym moim jajeczkiem.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morella ja tez odczytalam pozytywny po dl;uzszym czasie jak szlam wywalic ... mnie sie wydaje ze nie byla by taka kreska gdyby to byla npo reakcja chemicczna... a kiedy masz dostac@?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri tak wlasnie jest!!!!

ciri22 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie naogladalam filmikow z poczecia, przekichane maja te plemniki :D

ciri22 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Bowiedzcie ze mi ta mala cholera juz sie dzieli i szyka sobie miejsca zeby za kilka dni sie wgryzc a potem stanie sie moim najwiekszym lobuziakiem... bo ja chyba dzis potrzebuje tego ze plemniki w boj ruszyly w najlepszym momencie zeby sie polaczyc z tym moim jajeczkiem.

Brysiu, przecież ja już Ci to dawno mówiłam, to kazałaś mi se wsadzić we dupę takie przeczucia;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    morella ja tez odczytalam pozytywny po dl;uzszym czasie jak szlam wywalic ... mnie sie wydaje ze nie byla by taka kreska gdyby to byla npo reakcja chemicczna... a kiedy masz dostac@?

Wczoraj powinnam dostać.
    Ale ja jestem po podróży, przeprowadzce, stresie. Pewnie cykl się wydłużył.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to mowilas jak jeszcze nawet owulacji nie mialam to sie nie liczy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja prorokowałam. Zatem...liczy się;]

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ja sie naogladalam filmikow z poczecia, przekichane maja te plemniki :D
    Moje mialy o tyle dobrze ze jak byla ta owulacja wczoraj to nie musialy dlugo czekac na jajeczko ;p

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie mogę się przytulać, bo już w poprzedniej ciąży miałam zakaz więc się będę stosować. :P

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Ciri czekamy na twojego synka, skoro plemniczki długo nie czekały. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo skoro seksik byl rano i wtedy najbardziej mnie wszystko bolalo a dzis to juz prawie nic noo to owulacja musiala byc wczoraj ;p zreszta dzis to by sie nawet tam nie dostaly ;D czyli musialy odrazu uderzyc w natarciu ;p

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane muszę brać się za obiad, bo niedługo do pracy. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde boje sie ze teraz sobie zalozylam ze bede czekac do pojawienia sie okresu z 18 a potem kurde juz kolo 10dpo bede ch v iala testowac ;p

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ