Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIAG24 wrote:gumisia apropo cery mam tragedie na twarzy ostatnio !! musze sobie kupic jakas masc w aptece wiem, ze jest taka ktora mozna stosowac w ciazy bo w 1 tez ja mialam tylko nazwy nie pamietam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Ja przestaję od jutra sprawdzać szyjkę (wolę tam niepotrzebnie nie grzebać) i śluz, no i temperatury też chyba nie będę mierzyć (tylko się wysypiać ).
-
nick nieaktualnyBowiedzcie ze mi ta mala cholera juz sie dzieli i szyka sobie miejsca zeby za kilka dni sie wgryzc a potem stanie sie moim najwiekszym lobuziakiem... bo ja chyba dzis potrzebuje tego ze plemniki w boj ruszyly w najlepszym momencie zeby sie polaczyc z tym moim jajeczkiem.
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Bowiedzcie ze mi ta mala cholera juz sie dzieli i szyka sobie miejsca zeby za kilka dni sie wgryzc a potem stanie sie moim najwiekszym lobuziakiem... bo ja chyba dzis potrzebuje tego ze plemniki w boj ruszyly w najlepszym momencie zeby sie polaczyc z tym moim jajeczkiem.
Brysiu, przecież ja już Ci to dawno mówiłam, to kazałaś mi se wsadzić we dupę takie przeczucia;] -
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:morella ja tez odczytalam pozytywny po dl;uzszym czasie jak szlam wywalic ... mnie sie wydaje ze nie byla by taka kreska gdyby to byla npo reakcja chemicczna... a kiedy masz dostac@?
Wczoraj powinnam dostać.
Ale ja jestem po podróży, przeprowadzce, stresie. Pewnie cykl się wydłużył. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny