Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a mialyscie moze taka sytuacje ze spuchla wam tam na dole i swedzialo a po 2 dniach przeszlo bez zadnych np masci??
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a mój plan działa, zajęłam się w tym cyklu innymi rzeczami, wróciłam do aktywności fizycznej (w miarach rozsądku) i na razie moje nakręcenie na ciążę zmalało do zdrowych rozmiarów . Pamiętam, że chcemy dzidziusia, prowadzę dalej zdrowy tryb życia, piję ziółka i biorę witaminki, ale opętanie mi minęło ;P. Tempkę mierzę, bo mówi ona dużo o cyklu i organizmie, ale w tym cyklu spontan i zdajemy się na los .
P.S chodzi mi cały czas po głowie taka myśl: szczęśliwa mama i szczęśliwy tata, to szczęśliwe dziecko, więc jeżeli uszczęśliwiamy sami siebie i tym samym dbamy o drugą osobę, to w końcu jakaś duszyczka zobaczy z góry, jak wiele miłości i szczęścia jest w nas i zechce zamieszkać z nami, tu na ziemi . Pojechałam co? ale mam nadzieję, że to szczęście, które jest przeznaczone dla nas, jest coraz bliżej, bliżej . Tego życzę Wam, wszystkim pragnącym bardzo swojego szczęścia, aby się w końcu ziściłolisa, ciri22, moniqe, Morella lubią tę wiadomość
-
alicjaaaa trzymam kciuki )
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
Ciri wg kalendarzyka bylam po owu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss wrote:Dziewczyny, a mój plan działa, zajęłam się w tym cyklu innymi rzeczami, wróciłam do aktywności fizycznej (w miarach rozsądku) i na razie moje nakręcenie na ciążę zmalało do zdrowych rozmiarów . Pamiętam, że chcemy dzidziusia, prowadzę dalej zdrowy tryb życia, piję ziółka i biorę witaminki, ale opętanie mi minęło ;P. Tempkę mierzę, bo mówi ona dużo o cyklu i organizmie, ale w tym cyklu spontan i zdajemy się na los .
P.S chodzi mi cały czas po głowie taka myśl: szczęśliwa mama i szczęśliwy tata, to szczęśliwe dziecko, więc jeżeli uszczęśliwiamy sami siebie i tym samym dbamy o drugą osobę, to w końcu jakaś duszyczka zobaczy z góry, jak wiele miłości i szczęścia jest w nas i zechce zamieszkać z nami, tu na ziemi . Pojechałam co? ale mam nadzieję, że to szczęście, które jest przeznaczone dla nas, jest coraz bliżej, bliżej . Tego życzę Wam, wszystkim pragnącym bardzo swojego szczęścia, aby się w końcu ziściło -
sprawdzalam na zwyklym kalendarzu z internetu dni plodne i owu ale moze faktycznie sie cos tam przesunelo...
-
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:Ja już kilka stron dalej, ale też chętnie poczęstuję się wiruskami Gumisia Weź no na mnie nakichaj
-
ciri22 wrote:Taki kalendarz to nie kalendarz moj mi wyznaczyl dni plodne na 16 dc a dopiero teraz mam owu ;p
-
nick nieaktualny
-
w sumie to masz racje to dlatego do wczoraj mialam ten sluz plodny... ale ten sluz mam juz dlugo sama juz nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny