X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie w zeszlym miesiacu tez zobaczylam ale mnie temperatura usadzila bo nawet krwawienie nie skoro bylo takie beznadziejne..

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mialyscie moze taka sytuacje ze spuchla wam tam na dole i swedzialo a po 2 dniach przeszlo bez zadnych np masci??

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    Hej dziewczyny!! Jestem tu nowa :) tez planuje test ale to dopiero za tydzien..

Cześć Lisa - będziemy razem testowały! Kciukam :)

lisa lubi tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    Dziewczyny a mialyscie moze taka sytuacje ze spuchla wam tam na dole i swedzialo a po 2 dniach przeszlo bez zadnych np masci??
    Podobno tak przy owulacji sie robi ze wiecej krwi sie zbiera i po owu schodzi to.

• Iriss Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a mój plan działa, zajęłam się w tym cyklu innymi rzeczami, wróciłam do aktywności fizycznej (w miarach rozsądku) i na razie moje nakręcenie na ciążę zmalało do zdrowych rozmiarów :). Pamiętam, że chcemy dzidziusia, prowadzę dalej zdrowy tryb życia, piję ziółka i biorę witaminki, ale opętanie mi minęło ;P. Tempkę mierzę, bo mówi ona dużo o cyklu i organizmie, ale w tym cyklu spontan i zdajemy się na los :).

P.S chodzi mi cały czas po głowie taka myśl: szczęśliwa mama i szczęśliwy tata, to szczęśliwe dziecko, więc jeżeli uszczęśliwiamy sami siebie i tym samym dbamy o drugą osobę, to w końcu jakaś duszyczka zobaczy z góry, jak wiele miłości i szczęścia jest w nas i zechce zamieszkać z nami, tu na ziemi :). Pojechałam co? :) ale mam nadzieję, że to szczęście, które jest przeznaczone dla nas, jest coraz bliżej, bliżej :). Tego życzę Wam, wszystkim pragnącym bardzo swojego szczęścia, aby się w końcu ziściło :)

lisa, ciri22, moniqe, Morella lubią tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • lisa Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa trzymam kciuki :))

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri wg kalendarzyka bylam po owu

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    Ciri wg kalendarzyka bylam po owu
    Nie masz wykresu wiec nie wiem chyba ze masz nie naniesione temperatury. Bo moze owulacja sie przesunela czy cos.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kilka stron dalej, ale też chętnie poczęstuję się wiruskami Gumisia ;) Weź no na mnie nakichaj :P

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Dziewczyny, a mój plan działa, zajęłam się w tym cyklu innymi rzeczami, wróciłam do aktywności fizycznej (w miarach rozsądku) i na razie moje nakręcenie na ciążę zmalało do zdrowych rozmiarów :). Pamiętam, że chcemy dzidziusia, prowadzę dalej zdrowy tryb życia, piję ziółka i biorę witaminki, ale opętanie mi minęło ;P. Tempkę mierzę, bo mówi ona dużo o cyklu i organizmie, ale w tym cyklu spontan i zdajemy się na los :).

P.S chodzi mi cały czas po głowie taka myśl: szczęśliwa mama i szczęśliwy tata, to szczęśliwe dziecko, więc jeżeli uszczęśliwiamy sami siebie i tym samym dbamy o drugą osobę, to w końcu jakaś duszyczka zobaczy z góry, jak wiele miłości i szczęścia jest w nas i zechce zamieszkać z nami, tu na ziemi :). Pojechałam co? :) ale mam nadzieję, że to szczęście, które jest przeznaczone dla nas, jest coraz bliżej, bliżej :). Tego życzę Wam, wszystkim pragnącym bardzo swojego szczęścia, aby się w końcu ziściło :)
    Podobno sami sobie wybieramy rodzine w ktorej chcemy sie urodzic wiec jest to mozliwe ;)

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzalam na zwyklym kalendarzu z internetu dni plodne i owu ale moze faktycznie sie cos tam przesunelo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki kalendarz to nie kalendarz moj mi wyznaczyl dni plodne na 16 dc a dopiero teraz mam owu ;p

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Ja już kilka stron dalej, ale też chętnie poczęstuję się wiruskami Gumisia ;) Weź no na mnie nakichaj :P
    i na mnie :)

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Taki kalendarz to nie kalendarz moj mi wyznaczyl dni plodne na 16 dc a dopiero teraz mam owu ;p
    hehe to wez i ogarnij to juz sie pogubilam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo trzeba temperature mierzyc i wtedy mozesz miec jakas tam pewnosc a tak to strony tlko podaja teoretycznie a dziewczyna ktora ma cykl 28dni moze miec owu w 11 dc lub 17 czy pozniej wiec tylko obserwacja ciala moze ci cos powiedziec.

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to masz racje to dlatego do wczoraj mialam ten sluz plodny... ale ten sluz mam juz dlugo sama juz nie wiem

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 godziny...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane robię obiad i szykuję się do pracy. ;) Odezwę się około 15:30.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    3 godziny...
    Beta za 3 h? Tak? Ojej ciekawe czy tez bede tak przezywac... do tej pory testowalam ale bez przekonania... ciekawe jak tym razem bedzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dupa. Poleżałam tylko bo jakoś za dużo myśli w głowie siedzi.

Gumisia, będzie dobrze. Obstawiam betę - 40:)

‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ