Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Moniqe spokojnie jeszcze jest czas na pozytywny test. A jak tak bardzo się niecierpliwisz to idź na betę. Przesyłam Ci wiruski.
z następnym testem poczekam do piątku w Anglii niestety bety nie uważają u nich liczy isę tylko test ale dziękuję za pocieszenie i usadzanie na tyłku martwi mnie tylko wykres temperatur straszne himalaje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:O fajnie. Ja zobacze jak to bedzie u mnie z tym badaniem. Mam jedno tansze miejsce ale tam musialabym byc do 11 a na 7 pracuje... wyniki na nastepny dzien.
U mnie pod domem też tak jest...Spróbuj w jakimś szpitalu...u mnie można pojechać o każdej porze, tylko po 19 beta jest dwa razy droższa...i wynik po 3godz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta1987 wrote:jeszcze raz dziś będę jechać na badanie progesteronu bo mój gin kazał mi zrobić 2razy w ciągu dnia bo podobno się to zmienia...
Ciri a ile kosztuje w wawie?
prawdą jest fakt konieczności zrobienia progesterony przez dwa dni pod rząd, strasznie się waha w ciągu dnia -
anka2712 wrote:jeszcze nie testowałam, boje się chyba rozczarowania. Ale dziś polecę do apteki i może jutro się skuszę
ja spróbuje poczekać do piątku narazie jakos to rozczarowanie przyjmuje bo nadal mam nadzieje dopóki @ nie ma a długo już się staracie?