Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny
no i wczorajszy plan seruszkowania wykonany
Ale za to dziś poległam w badaniu szyjki, ledwo sięgnęłam tak wysoko jest, no więc mogę określić tylko wysokość...
Dobre i to, bo dopiero się uczę
Mężulek idzie dziś na 18:00, więc przed jego nocnym dyżurem jeszcze go wybałamucę he he
No chyba, że nie będzie miał ochoty
Zaczynam wątpić, że OF uda się wyznaczyć owulację z tego mojego szalonego wykresu...
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:cześć dziewczyny
no i wczorajszy plan seruszkowania wykonany
Ale za to dziś poległam w badaniu szyjki, ledwo sięgnęłam tak wysoko jest, no więc mogę określić tylko wysokość...
Dobre i to, bo dopiero się uczę
Mężulek idzie dziś na 18:00, więc przed jego nocnym dyżurem jeszcze go wybałamucę he he
No chyba, że nie będzie miał ochoty
Zaczynam wątpić, że OF uda się wyznaczyć owulację z tego mojego szalonego wykresu...
-
nick nieaktualnyA i pamietaj ze plemniki sa gotowe do pracy po 6 godzinach wiec jesli dzis owu a stawiam ze tak po tym ze.wczoraj byl na lus test i szyjki dzis nie dosiegasz to i tak wieczone plemniki juz nic nie zdzialaja bo szyjka sie zamknie i zacznie obnizac wieczorkiem . Jutro rano powinna juz byc nizej
-
ciri22 wrote:Kofeinka dzis bedzie owu bo wysoko szyjka wiec powinien jutro byc skok a wyznaczy Ci owu po 4 dniach mnie tak zrobilo. Wiec bez stresu. Jak mezowi nie bedzie sie chcialo to i nic na sile bo to co moglas juz zrobilas ;p plemniczki dzialaja
Wczoraj wieczorem bolał mnie bardzo prawy jajnik, więc pewnie uwolniła się komóreczka
I sobie dzielnie podąża jajowodem... żeby tylko jakiś sprytny plemniczek ją dorwał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to juz grzecznie sobie czekam ale raczej nastawiam sie na okres bo dzis juz zadnych objawoa nie mam a szyjka twarda... kurde mam tylko nadzieje ze w weekend nie zaczne plamic przed okresem... nie chce biegac do kibla i sprawdzac czy dostalam czy nie... eh...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mania1718 wrote:Zaznaczylam sama bo wcześniej OF wyznaczył mi linią przerywany na 8dc co oczywiście nie miało miejsca
No to zrozumiałe dlaczego sama wyznaczyłaś...
OF nie jest nieomylny jak widać.
Ja chyba jednak poczekam i zobaczę co mu się uda wyznaczyć z tego mojego szalonego wykresu -
ciri22 wrote:Aha... kurde ale czemu mi dni od owulacji nie odlicza? Nie widac tego ile dni po owu jestem
Właśnie przeglądając wykresy sama się zastanawiam czemu u jednych jest ile dpo a innych nie. Zaraz poszperam może coś wyczytamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 08:55
[/link]
-
nick nieaktualny