Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozmowa z moim mężczyzną podczas jazdy autem:
    -jak się w ogóle czujesz?
    - znowu miałam takie jazdy z brzuchem jak wczoraj, że nie wiedziałam czy chce mi się wymiotować czy mam biegunkę
    -w ciąży jesteś
    -nigdy wcześniej tak nie miałam
    -bo nigdy wcześniej w ciąży nie byłaś

on już założył i nie chce słuchać żadnych obaw i wątpliwości, nie rozumie:(

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podotykaj brzuch panny młodej podobno tak można się zarazić

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz to robilam na panienskim i na slubie innej ciezarnej.

moj tez mowil ze jesrtem w ciazy nawet jak nikla kreska byla chcial powiedziec mamie, nawet jak dostalam krwawienie dalej nie wierzyl a teraz mowi ze nie jestem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mowiac, to ja chwytam sie juz kaxdej lepszej mysli bo niestety ciagle wraca mysl, ze jakas choroba sie przypaletala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella czemu od razu choroba? nawet jak nie jest to ciaza to moze byc po prostu cykl bez owu a przeciez kazda kobieta w roku moze miec 1-2 cykle bez owu bez przyczyny, wiec nie martw :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dlatego @ nie przylazi? Masakra jakas. Jestem totalnie wkurwiona i tyle. Jutro potwierdzi aie brak ciąży i chyba zaczne wyc. Przepraszam, ze tak marudze. Nie ogarniam tego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Szczerze mowiac, to ja chwytam sie juz kaxdej lepszej mysli bo niestety ciagle wraca mysl, ze jakas choroba sie przypaletala.
    Morela w sumie wiem, że prawdopodobnie wymyślasz sobie różne scenariusze...ale zobaczysz, że to nic poważnego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano wymyslam. Tak juz mam:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    I dlatego @ nie przylazi? Masakra jakas. Jestem totalnie wkurwiona i tyle. Jutro potwierdzi aie brak ciąży i chyba zaczne wyc. Przepraszam, ze tak marudze. Nie ogarniam tego.
    kochana jak jest cykl bez owu to on potrafi poprostu podwojnie trwac w ciagu 30 dni nie ma owulacji i nie musi wystapic okres moze minac kolejne 30 w ktorej juz owulacja normalnie wystapi... czyli masz dlugi cykl z owulacja gdzies w 45dniu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cirus, jesli tak bedzie to będziecie mnie odwiedzac w psychiatryku. No nerwowo nie wytrzymam. Chcialabym by jutrzejszy wynik byl pozytywny, tak wiele by to wyjasnilo:(

A Ty jak tam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli jest bezowulacyjny dostaniesz na wywolanie i tyle... ale tak mowie ze tak moze byc, bo jak mi testy wychodzily negatywnie zaczelam szperac na ten temat a potem odnosnie tej mojej dziewnej miesiaczki... oczywiscie zycze by beta byla na plus :) ale na taka okolicznosc tez trzeba sie przygotowac.

A u mnie lepiej, rano myslalam ze bede miala grype tak mnie wszystko bolalo i bylo zimno a teraz zero objawow...
    wkurza mnie ze musze tyle zrobic przed tym weselem ogarnac sie z tyloma rzeczami a nic mi sie nie chce...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, to nie jest typowo przedweselny objaw?;) bo mi i wszystkim moim znajomym tez nic sie nie chce:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko problem ze to nie moje wesele :P ale zostawiam swoja Fione pierwszy raz na 4 dni i sie tez martwie. noo i boje sie ze zatrzymaja mnie za stluczenie ex mojego faceta :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mowie o przygotowaniach do cudzego wesela:) tez nigdy nie mam ochoty sie szykowac i myslec o imprezie.
    Nie przejmuj sie tamta krowa. Ona juz nic nie moze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze jedynie popsuc mi impreze :(
    Ale mam nadzieje ze bedzie na tyle madra ze tego nie zrobi.

Noo ja tez nie lubie sie szykowac i w ogole:P jeszcze jakbym nie musiala jechac tylko od siebie z domu to spoko ale ze musze tam sie szykowac, i okres niby nie powinien ale moze przyjsc... to mam troche dola i stresa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech ten okres. Jak jest- zle, jak nie ma tez kiepsko:/ ide spac juz bo jestem slaba caly dzien. Do jutra. Zobaczymy jaka jutro bedzie temperatura.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo dawaj znac co i jak ja czekam na swojego i tez ide spac.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    A ja jutro rano planuję siknąć na patyka....zobaczymy...

Marta nie wiem, czy nie pójdę za Twoim przykładem. Dzisiaj szyjka mega mięciutka, jak na owulkę! Obiecywałam sobie, że wytrzymam do piątku, ale... Zobaczymy :)

Morella, spróbuj o tym nie myśleć (wiem, wiem łatwo powiedzieć). Jutro wszystko się wyjaśni, albo jesteś w ciąży, albo tak jak mówiły dziewczyny - masz cykl bezowulacyjny, co jest całkowicie normalne. Nie ma sensu ściągać myślami złych rzeczy :*

Ciri, ja też nie miałam głowy do przygotowań weselnych, poszłam w starej sukience, uczesałam się sama :P I bawiłam się świetnie! Zostałabym dłużej, gdyby nie praca następnego dnia. Nastaw się na super zabawę i nie przejmuj się tą zołzą :)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaluje ze to nie okres owulacyjny bo bardzo duza bylaby szansa na duza ilosc seksu przez te kilka dni :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! Wsretna pogoda za oknem, a u mnie temp. wyzej...byle do 17, i oby byla wysoka beta. Trzymajcie kciuki:* milego dnia!

‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ