Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrozmowa z moim mężczyzną podczas jazdy autem:
-jak się w ogóle czujesz?
- znowu miałam takie jazdy z brzuchem jak wczoraj, że nie wiedziałam czy chce mi się wymiotować czy mam biegunkę
-w ciąży jesteś
-nigdy wcześniej tak nie miałam
-bo nigdy wcześniej w ciąży nie byłaś
on już założył i nie chce słuchać żadnych obaw i wątpliwości, nie rozumie:(
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Szczerze mowiac, to ja chwytam sie juz kaxdej lepszej mysli bo niestety ciagle wraca mysl, ze jakas choroba sie przypaletala.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:I dlatego @ nie przylazi? Masakra jakas. Jestem totalnie wkurwiona i tyle. Jutro potwierdzi aie brak ciąży i chyba zaczne wyc. Przepraszam, ze tak marudze. Nie ogarniam tego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjesli jest bezowulacyjny dostaniesz na wywolanie i tyle... ale tak mowie ze tak moze byc, bo jak mi testy wychodzily negatywnie zaczelam szperac na ten temat a potem odnosnie tej mojej dziewnej miesiaczki... oczywiscie zycze by beta byla na plus ale na taka okolicznosc tez trzeba sie przygotowac.
A u mnie lepiej, rano myslalam ze bede miala grype tak mnie wszystko bolalo i bylo zimno a teraz zero objawow...
wkurza mnie ze musze tyle zrobic przed tym weselem ogarnac sie z tyloma rzeczami a nic mi sie nie chce... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze jedynie popsuc mi impreze
Ale mam nadzieje ze bedzie na tyle madra ze tego nie zrobi.
Noo ja tez nie lubie sie szykowac i w ogole:P jeszcze jakbym nie musiala jechac tylko od siebie z domu to spoko ale ze musze tam sie szykowac, i okres niby nie powinien ale moze przyjsc... to mam troche dola i stresa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta1987 wrote:A ja jutro rano planuję siknąć na patyka....zobaczymy...
Marta nie wiem, czy nie pójdę za Twoim przykładem. Dzisiaj szyjka mega mięciutka, jak na owulkę! Obiecywałam sobie, że wytrzymam do piątku, ale... Zobaczymy
Morella, spróbuj o tym nie myśleć (wiem, wiem łatwo powiedzieć). Jutro wszystko się wyjaśni, albo jesteś w ciąży, albo tak jak mówiły dziewczyny - masz cykl bezowulacyjny, co jest całkowicie normalne. Nie ma sensu ściągać myślami złych rzeczy :*
Ciri, ja też nie miałam głowy do przygotowań weselnych, poszłam w starej sukience, uczesałam się sama I bawiłam się świetnie! Zostałabym dłużej, gdyby nie praca następnego dnia. Nastaw się na super zabawę i nie przejmuj się tą zołzą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny