Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymamy kciuki ❤Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
Ale idzie ladnie w górę. Szanse są zawszeDomcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
Rozumiem rozumiem ale moze akuratDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja mam o tez codziennie ale ja wstaje przed 6 jak on jeszcze spi i wracam kolo 16 a on wychodzi o 10 i wraca czasem o 18 a czasem o o 23 jak wczoraj ale najgorsze jest to ze nie kladzie sie ze mna do lozka tylko o wiele pozniej bo ma jeszcze robote przed kompem. A ja o 21-22 juz leze i prawie spie.
-
ciri22 wrote:Noo ja mam o tez codziennie ale ja wstaje przed 6 jak on jeszcze spi i wracam kolo 16 a on wychodzi o 10 i wraca czasem o 18 a czasem o o 23 jak wczoraj ale najgorsze jest to ze nie kladzie sie ze mna do lozka tylko o wiele pozniej bo ma jeszcze robote przed kompem. A ja o 21-22 juz leze i prawie spie.
To my zawsze wstajemy, kladziemy sie i zasypiamy razem Juz jakos tak mam, ze bez jego ramion usnac nie moge...[/url] -
A jak dzis Twoje samopoczucie? Jakies dolegliwosci?
Mnie w nocy pobolewal jajnik lewy. To chyba dobrze, ze w poprzednim cyklu bolal prawy, a podobno owulka co miesiac z innego jajnika...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 07:31
[/url] -
nick nieaktualnyNoo ja czasem tez nie moge zasnac bez niego.
Ja od wczoraj popoludbiu nie mam zadnych dolegliwosci ;/
A jesli chodzi o owulacje moze byc np tak ze przez pol roku z jednego jajnika a np potem pol roku z drugiego nie zawsze jest na zmiene. Ale ja wiem ze tez mam na zmiene. Za to mam znajoma ktora ma bardziej ruchliwy jeden jajnik i potrafi miec 2-3 miesiace z jednego a potem raz z drugieego i potem znow z tamtego 2-3 razy. -
ciri22 wrote:Noo ja czasem tez nie moge zasnac bez niego.
Ja od wczoraj popoludbiu nie mam zadnych dolegliwosci ;/
A jesli chodzi o owulacje moze byc np tak ze przez pol roku z jednego jajnika a np potem pol roku z drugiego nie zawsze jest na zmiene. Ale ja wiem ze tez mam na zmiene. Za to mam znajoma ktora ma bardziej ruchliwy jeden jajnik i potrafi miec 2-3 miesiace z jednego a potem raz z drugieego i potem znow z tamtego 2-3 razy.
O widzisz to wychodzi na to, ze roznie moze byc.
U mnie ostatni dzien z clo.[/url] -
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Dobry! Wsretna pogoda za oknem, a u mnie temp. wyzej...byle do 17, i oby byla wysoka beta. Trzymajcie kciuki:* milego dnia!
Morella ja coś czuję że ty jesteś w ciąży
A ja sama wyznaczylam sobie owulacje bo wszystko na to wskazywało wczoraj mocno bolał mnie prawy jajnik. Najbardziej odczuwalam taki ból od kilku miesięcy. No to teraz ja odliczam[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:Morella ja coś czuję że ty jesteś w ciąży
A ja sama wyznaczylam sobie owulacje bo wszystko na to wskazywało wczoraj mocno bolał mnie prawy jajnik. Najbardziej odczuwalam taki ból od kilku miesięcy. No to teraz ja odliczam
Zaczynam znow czuc jajnik... ale tylko czuc.