Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Maz ciagle gada, ze owu byla w 28 dc. Wtedy nawet Wam pisalam, ze mam mase rozciagliwego sluzu.Glupie to wszystko, a na dodatek poki nie wdroze sie w tryb pracy, bede jak pijana po powrocie do mieszkania.juteo po 17 dam znac, jaki wynik bety. Oby byla poeyzej 20...

Morella chyba jestesmy w podobnej sytuacji :) nie mam pojecia co sie dzieje. Dzisiaj u mnie 29dc grzecznie czekalam na @ a tu chyba owulacja dopiero... ato dzisiejszy test owulacyjny

http://naforum.zapodaj.net/images/1bbe62ec9ebc.jpg

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo tesst wykryl wczesna ciaze:P

Mania1718 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Raczej nie temperatura ciagle niska... a przy pcos tak sie dzieje chyba. Chociaz ostatnie cykle byly okolo 30 dni. No i wyczytalam ze poziom lh jest podwyzszony :(
    ciri22 u Ciebie piekny skok temperatury, teraz odliczanie zostalo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa tak ktoras z dziewczyn pisala ze tu testy owu sie w ogole nie sprawdzaja.... nooo to trzeba na rozwoj sytuacji czekac:(

a dzieki dzieki :) zobaczymy tez jak u mnie sytuacja bedzie sie rozwijac ale bede mila 3 dni bez temperatury a na nastepny dzien okres powinnam dostac :P

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa u mnie zawsze wielka niewiadoma :D
    Zadnych okresow tu nie bedzie ;) Tylko zielone kropki ;) Za wszystkie trzymam kciuki ;) za siebie tez :D

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania1718 wrote:
    :) Raczej nie temperatura ciagle niska... a przy pcos tak sie dzieje chyba. Chociaz ostatnie cykle byly okolo 30 dni. No i wyczytalam ze poziom lh jest podwyzszony :(
    ciri22 u Ciebie piekny skok temperatury, teraz odliczanie zostalo :)

właśnie gdzieś czytałam,że przy pcos mogą wychodzić ciągle pozytywne, a jak było u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo ja to bedem miala terapie szokowa. ostatnia temperaturka mierzona w piatek rano i powinna byc na poziomie 36,8 a nastepna we wtorek i jesli bedzie wysoko to od razu tescik a jak ok 36,4 to okres :D beddzie sie dzialo :P

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    właśnie gdzieś czytałam,że przy pcos mogą wychodzić ciągle pozytywne, a jak było u Ciebie?

W 12 dc i 21dc wyszly pozytywne (tak mysle :P) ale dzisiejszy byl najmocniejszy.

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to emocje we wtorek rano siegna zenitu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz dzis teraz wieczorem nic mnie nie boli wiec raczej rozczarowania nie bedzie :P

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie mocno boli prawy jajnik. promieniuje i ciagnie i kluje eh. Moze owulacja a moze jakies cholerstwo sie przyplatalo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mow cholerstwo na przyszla fasolke :P

Mania1718, kofeinka lubią tę wiadomość

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro rano planuję siknąć na patyka....zobaczymy...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 no to trzymam kciuki za cien cienia :) Wykres obiecujacy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzę się na ten swój wykres jak sroka w gnat!
    dzisiaj 10dp...mogłabym osikać jakiś test ale przyznam się, że strach robi swoje i nadzieja jak coś umrze dopiero jak pojawi się okres, a jeśli zrobiłabym teraz to do @ pewnie w depresję bym popadła

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znam to troche arizona, z jednej strony ciesze sie ze bede na tym weselu bo nie bede miala mozliwosci sikac

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zimo mi i zastanawiam się czy nie zrobić sobie długiej, ciepłej kąpieli...gotuje barszcz ukraiński na jutro

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    znam to troche arizona, z jednej strony ciesze sie ze bede na tym weselu bo nie bede miala mozliwosci sikac
    niech Ci do głowy nie przyjdzie brać testu bo ręce sobie osikasz..jestem mega zmęczona

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bylam pod cieplym prysznicem i jest spoko, nic mi sie nie chce a jak pomysle ile przed piatkiem musze zrobic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    niech Ci do głowy nie przyjdzie brać testu bo ręce sobie osikasz..jestem mega zmęczona
    noo tam nie bede sikac. mowie chyba ze trzymajac ciazarna za brzuch

‹‹ ‹ 210 211 212 213 214 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ