Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Maz ciagle gada, ze owu byla w 28 dc. Wtedy nawet Wam pisalam, ze mam mase rozciagliwego sluzu.Glupie to wszystko, a na dodatek poki nie wdroze sie w tryb pracy, bede jak pijana po powrocie do mieszkania.juteo po 17 dam znac, jaki wynik bety. Oby byla poeyzej 20...

Morella chyba jestesmy w podobnej sytuacji :) nie mam pojecia co sie dzieje. Dzisiaj u mnie 29dc grzecznie czekalam na @ a tu chyba owulacja dopiero... ato dzisiejszy test owulacyjny

http://naforum.zapodaj.net/images/1bbe62ec9ebc.jpg

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo tesst wykryl wczesna ciaze:P

Mania1718 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Raczej nie temperatura ciagle niska... a przy pcos tak sie dzieje chyba. Chociaz ostatnie cykle byly okolo 30 dni. No i wyczytalam ze poziom lh jest podwyzszony :(
    ciri22 u Ciebie piekny skok temperatury, teraz odliczanie zostalo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa tak ktoras z dziewczyn pisala ze tu testy owu sie w ogole nie sprawdzaja.... nooo to trzeba na rozwoj sytuacji czekac:(

a dzieki dzieki :) zobaczymy tez jak u mnie sytuacja bedzie sie rozwijac ale bede mila 3 dni bez temperatury a na nastepny dzien okres powinnam dostac :P

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa u mnie zawsze wielka niewiadoma :D
    Zadnych okresow tu nie bedzie ;) Tylko zielone kropki ;) Za wszystkie trzymam kciuki ;) za siebie tez :D

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania1718 wrote:
    :) Raczej nie temperatura ciagle niska... a przy pcos tak sie dzieje chyba. Chociaz ostatnie cykle byly okolo 30 dni. No i wyczytalam ze poziom lh jest podwyzszony :(
    ciri22 u Ciebie piekny skok temperatury, teraz odliczanie zostalo :)

właśnie gdzieś czytałam,że przy pcos mogą wychodzić ciągle pozytywne, a jak było u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo ja to bedem miala terapie szokowa. ostatnia temperaturka mierzona w piatek rano i powinna byc na poziomie 36,8 a nastepna we wtorek i jesli bedzie wysoko to od razu tescik a jak ok 36,4 to okres :D beddzie sie dzialo :P

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuz_anna wrote:
    właśnie gdzieś czytałam,że przy pcos mogą wychodzić ciągle pozytywne, a jak było u Ciebie?

W 12 dc i 21dc wyszly pozytywne (tak mysle :P) ale dzisiejszy byl najmocniejszy.

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to emocje we wtorek rano siegna zenitu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz dzis teraz wieczorem nic mnie nie boli wiec raczej rozczarowania nie bedzie :P

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie mocno boli prawy jajnik. promieniuje i ciagnie i kluje eh. Moze owulacja a moze jakies cholerstwo sie przyplatalo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mow cholerstwo na przyszla fasolke :P

Mania1718, kofeinka lubią tę wiadomość

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro rano planuję siknąć na patyka....zobaczymy...

ciri22, Arizona_R, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 no to trzymam kciuki za cien cienia :) Wykres obiecujacy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzę się na ten swój wykres jak sroka w gnat!
    dzisiaj 10dp...mogłabym osikać jakiś test ale przyznam się, że strach robi swoje i nadzieja jak coś umrze dopiero jak pojawi się okres, a jeśli zrobiłabym teraz to do @ pewnie w depresję bym popadła

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znam to troche arizona, z jednej strony ciesze sie ze bede na tym weselu bo nie bede miala mozliwosci sikac

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zimo mi i zastanawiam się czy nie zrobić sobie długiej, ciepłej kąpieli...gotuje barszcz ukraiński na jutro

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    znam to troche arizona, z jednej strony ciesze sie ze bede na tym weselu bo nie bede miala mozliwosci sikac
    niech Ci do głowy nie przyjdzie brać testu bo ręce sobie osikasz..jestem mega zmęczona

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bylam pod cieplym prysznicem i jest spoko, nic mi sie nie chce a jak pomysle ile przed piatkiem musze zrobic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    niech Ci do głowy nie przyjdzie brać testu bo ręce sobie osikasz..jestem mega zmęczona
    noo tam nie bede sikac. mowie chyba ze trzymajac ciazarna za brzuch

‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ