Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Morella wrote:Maz ciagle gada, ze owu byla w 28 dc. Wtedy nawet Wam pisalam, ze mam mase rozciagliwego sluzu.Glupie to wszystko, a na dodatek poki nie wdroze sie w tryb pracy, bede jak pijana po powrocie do mieszkania.juteo po 17 dam znac, jaki wynik bety. Oby byla poeyzej 20...
Morella chyba jestesmy w podobnej sytuacji nie mam pojecia co sie dzieje. Dzisiaj u mnie 29dc grzecznie czekalam na @ a tu chyba owulacja dopiero... ato dzisiejszy test owulacyjny
http://naforum.zapodaj.net/images/1bbe62ec9ebc.jpg[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaa tak ktoras z dziewczyn pisala ze tu testy owu sie w ogole nie sprawdzaja.... nooo to trzeba na rozwoj sytuacji czekac:(
a dzieki dzieki zobaczymy tez jak u mnie sytuacja bedzie sie rozwijac ale bede mila 3 dni bez temperatury a na nastepny dzien okres powinnam dostac -
Mania1718 wrote:Raczej nie temperatura ciagle niska... a przy pcos tak sie dzieje chyba. Chociaz ostatnie cykle byly okolo 30 dni. No i wyczytalam ze poziom lh jest podwyzszony
ciri22 u Ciebie piekny skok temperatury, teraz odliczanie zostalo
właśnie gdzieś czytałam,że przy pcos mogą wychodzić ciągle pozytywne, a jak było u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-