Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja chyba sie zapisze do gina, bo w sumie ostatni raz bylam w styczniu 2014 na wizycie ostatniej, bo mialam kontrole po wypalanej nadzerce, bylo ok,
powiem ze w ostatnim cyklu nie mialam owu, zrobi mi usg i zobaczy co i jak u mnie -
nick nieaktualnypati87 wrote:ja chyba sie zapisze do gina, bo w sumie ostatni raz bylam w styczniu 2014 na wizycie ostatniej, bo mialam kontrole po wypalanej nadzerce, bylo ok,
powiem ze w ostatnim cyklu nie mialam owu, zrobi mi usg i zobaczy co i jak u mnie
bo moj po wizycie u nigo i powiedzeniu ze nnie mialam chyba dwa razy owulacji a raz to jajnik mni bolal przez 20 dni powiedzial ze po tabletkach to noralne i pol roku musze poczekac i bedziemy wtedy ogladac jajniki i wszystko co u mnie oznacza poza tym jeszczze dwa cykle -
nick nieaktualny
-
W ogóle od kilku dni mam wrażenie, że zaraz będę chora - budzę się z bólem gardła, który w ciągu dnia przechodzi, wieczorami mi zimno i czuję, jakbym miała dostać katar, ale nic się z tego nie rozwija...
Piersi jakoś inaczej w tym cyklu - bolą, ale nie są twarde. I ciągnie mnie bardzo nisko w podbrzuszu, jakby w okolicach kości łonowej
Nie nakręcać się! Nie nakręcać się! Nie nakręcać się!
Jeszcze dwa dni! Mam wrażenie, że to cała wieczność....
Morella powiedz, co tam Ci wyszło na becie :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:a pralas tabletki?
bo moj po wizycie u nigo i powiedzeniu ze nnie mialam chyba dwa razy owulacji a raz to jajnik mni bolal przez 20 dni powiedzial ze po tabletkach to noralne i pol roku musze poczekac i bedziemy wtedy ogladac jajniki i wszystko co u mnie oznacza poza tym jeszczze dwa cykle
nie wiem moze cos mi przepisze na brak owu i na nieregularne cykle,
tylko nie anty bo kieys mi je przepisal na nieregularne cykle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynoo to mi lekrz powiedzia ze 6 cykli mniej wiecej pol roku i wtedy wdrazamy monitoring i inne takie rzeczy i badania dodatkowe. ja nie mialam przez dwa cykle owulacji a potem wrocia z dwojona sila, obserwuj sie bo nic innego nie da ci na razie, samo powinno sie uregulowac do 4-6 miesiecy, lekarze po tabletkach nic nie daja bo organizm musi sie oczyscic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Jejku Kofeinka... To naprawdę goni cię czas... Jak radzisz sobie z chorobą? Mam nadzieję że szybko zajdziesz i podejmiesz leczenie. Ściskam!
Jakoś daję radę, nie poddaje się i myślę pozytywnie
Choroba to tylko dodatek do mojego życia, choć dłuuugi czas była na pierwszym miejscu... ale ogarnęłam się
Spiekłam sobie plecy jak rak, bolą, szczypią, pieką słońca nie ma a tak mnie wzięło podczas malowania ogrodzenia -
nick nieaktualnywow!! Kofeinka to skad Ty jestes? ja wlasnie staram sie ogarnac jesli chodzi o paznokcie, spiluje i przygotuje na wesele, pomocze nogi i musze chyba isc pod prysznic bo mi zimno, i nie wiem w co sie ubrac na poprawiny, trzeba by ogrnac makijaz i wszystko bo to juz za dwa dni wyjezdam a jeszcze nie wiem jak sie ogarne...
nie mam nic do sukienki zadnej gory -
ciri22 wrote:wow!! Kofeinka to skad Ty jestes? ja wlasnie staram sie ogarnac jesli chodzi o paznokcie, spiluje i przygotuje na wesele, pomocze nogi i musze chyba isc pod prysznic bo mi zimno, i nie wiem w co sie ubrac na poprawiny, trzeba by ogrnac makijaz i wszystko bo to juz za dwa dni wyjezdam a jeszcze nie wiem jak sie ogarne...
nie mam nic do sukienki zadnej gory
Z Kutna jestem -
nick nieaktualny