Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Ja mam umowę o pracę ale do końca lutego 2017. Tylko na umowie mam napisane że zarabiam 600 zł mniej niż na prawdę i tego na macierzyńskim nie dostanę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny pierwszy raz korzystam z forum na tematy starań o ciąże :)krótko w moim temacie to 3 cykl starań w poprzednim miesiącu radość w postaci dwóch kresek na tescie i dodatnim beta hcg dzień po termine miesiączki jednak przyszedł okres..ciąża biochemiczna ale się nie poddaję i działam dalej razem z wami czekam na następne testowanie trzymam za Was kciuki i za siebie tez całusy :*
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Ja mam umowę o pracę ale do końca lutego 2017. Tylko na umowie mam napisane że zarabiam 600 zł mniej niż na prawdę i tego na macierzyńskim nie dostanę...
bo od 1.01.2016 wszyscy beda dostawac 1000zl macierzynskiego, a potem rodzicielskiego 1000zl
a jesli wyjdzie ci nizsza kwota niz 1000zl to jest doplata -
marta1987,
ja tez mam podobna sytuacje tylko umowe mam na czas okreslony i tez mam l4 ze wzgledu ze moj stan zdrowia sie pogorszyl bo mam problemy z kregoslupem
boje sie bo nie wiem ile doktorka mi bedzie pisala l4, a jak wroce to pewnie wypowiedzenie dostane -
nick nieaktualny
-
Wy po owulacji i czekacie już na II kreseczki , a u mnie owulacja nadciąga, oj czuję to czuję, tak mnie dziś brzuch zabolał, jakbym pięścią dostała, ale szybko przeszło . Jestem z grona tych babeczek, które mają wiele odczuć przed i podczas owulacji ;P
Ehh te hormony , ja miałam 2 takie cykle, że po owulce było mi tak słabo, że prawie z podłogi mnie mąż zbierał, a raz prawie zasłabłam w sklepie, niedobrze mi było, dlatego ja chyba nie będę słuchać swojego ciała, do czasu ujrzenia II kreseczek ;P
Cały dzień intryguje mnie, co tam u Morelli naszej. -
nick nieaktualnyja po tabletkach mam teraz taka owulacje jakbym miala okres taki mega silnyy, brzuch mnie boli i tyez kreci sie w glowie cyce bola i w ogole masakra. tez sobie powiedzialam ze nie bede sluchac swojego ciala po owu... ale sie chyba tak nie da olac tego skoro caly czas daje o sobie znac...