Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZa mloda i bez doswiadczenia. Do tego czlowiek z kolczykami. Od 5 lat siedze w jednaj firmie na poczatku ze wzgledu na szkole bo moglam chodzic jak chcialam do roboty teraz juz ze wzgledu na to ze udlo mi sie po tych latach wywalczyc zus pelny. Ale w robocie jest coraz gorzej. Jedyne wyjscie to zrezygnowac z pracy i do urzedu isc... ale to moze potrwac za nim cos znajde...
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Za mloda i bez doswiadczenia. Do tego czlowiek z kolczykami. Od 5 lat siedze w jednaj firmie na poczatku ze wzgledu na szkole bo moglam chodzic jak chcialam do roboty teraz juz ze wzgledu na to ze udlo mi sie po tych latach wywalczyc zus pelny. Ale w robocie jest coraz gorzej. Jedyne wyjscie to zrezygnowac z pracy i do urzedu isc... ale to moze potrwac za nim cos znajde...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gumisia no ja mam nadzieje, ze to nic zlego nie boli tak, ze musze brac tabletki, ale przedtem wogole nie boallo, wiec sie troche zaczelam martwic, ale juz za tydzien wizyta i bede spokojniejesza...
mam czuja, ze ta Nasz morellka to zafasolkowala tylko moze miec taka syttuacje jak ja, testy w balona robily, a pozniej sie wszystko wyjasnilo;]
ciri ja to wogole umowy nie mam ale mam tak wspaniala szefowa, ze chyba na lodzie mnie nie zostawi -
kofeinka wrote:Mnie też goni czas, bo umowa kończy mi się z końcem czerwca... no i dupa potem.... trzeba będzie kombinować, a starań nie mogę i nie chcę przerwać, bo dla starań zrezygnowałam z programu leczenia...
Od 10 lat mam zdiagnozowane Stwardnienie rozsiane (SM), w lipcu 2014 stałam się żoną, więc po kilku miesiącach małżeństwa postanowiliśmy z mężem, że już czas i tak oto bez dłuższego zastanowienia postanowiłam zrezygnować z programu leczenia SM, by przez 3-4 miesiące oczyścić swój organizm z "toksyn" i móc działać
No i działamy... tylko szkoda, że cały czas bezskutecznie...
JA jestem w podobnej sytuacji jeśli chodzi o prace....co prawda umowę mam na czas nieokreślony ale teraz caly maj mam zwolnienie lekarskie i mój wspanialy szef już mi napisał smsa ze nie mam po co wracac....wiec musze ciagnac l4
-
nick nieaktualnyNie wiem jak jest u was ale u mnie niestety jest za duzo przyjezdnych a pracodawcy wola takich zatrudniac z mniejszych miejscowosci bo im moga mniej zaplacic... to straszne jak cos takiego sie slyszy od potencjalnego pracodawcy... ze jako warszawianka rodowita pracy nie dostane... nie zebym miala cos to przyjezdnych ale czasme to mnie wkurza ze ja przez to roboty nie moge dostac... coz ale najwidoczniej cos innego jest mi pisne. Moze dlatego ze jeszxze nie wiem czym tak naprawde chce sie w zyciu zajmowac... nie wiem co jest przyczyna ale to czego sie uczylqm robilam bardzo dobrze.
-
nick nieaktualnymarta1987 wrote:JA jestem w podobnej sytuacji jeśli chodzi o prace....co prawda umowę mam na czas nieokreślony ale teraz caly maj mam zwolnienie lekarskie i mój wspanialy szef już mi napisał smsa ze nie mam po co wracac....wiec musze ciagnac l4
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:gumisia no ja mam nadzieje, ze to nic zlego nie boli tak, ze musze brac tabletki, ale przedtem wogole nie boallo, wiec sie troche zaczelam martwic, ale juz za tydzien wizyta i bede spokojniejesza...
mam czuja, ze ta Nasz morellka to zafasolkowala tylko moze miec taka syttuacje jak ja, testy w balona robily, a pozniej sie wszystko wyjasnilo;]
ciri ja to wogole umowy nie mam ale mam tak wspaniala szefowa, ze chyba na lodzie mnie nie zostawi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-