Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:widzisz?!!! mowilam!! ja tak mialam 22dc tez sie tak cieszyla jak go zobaczylam ja niestety o 22 ale zawsze!!!
No to teraz tylko czekać aż mąż wróci z pracy
O ile nie opierdzieli mnie i się nie obrazi za te spieczone plecy, bo będzie znów mówił, że się nie oszczędzam i że ryzykuję robiąc rzeczy zabronione
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Morelka a jakie mialas poprzednie cykle? na jakim poziomie temperatura sie po owulacji utrzymywala?
Najdluzszy cykl w zyciu trwal 35 dni, bylo to zaraz po wyjezdzie do Niemiec. Nie mierzylam temp., to moj pierwszy cykl z termometrem i wykresem:( -
nick nieaktualnyKochana zatem moze rzeczywiscie owulacja dopiero byla a moze masz cykl bezowulacyjny, nie martw sie, mnie po prostu wydaje ze moglo rzeczywcie sie obyc bez owulacji, jak odbierzesz bete to w razie czego idz do lekarza. ale mam nadzieje ze beta bedzie na +
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaz ciagle gada, ze owu byla w 28 dc. Wtedy nawet Wam pisalam, ze mam mase rozciagliwego sluzu.Glupie to wszystko, a na dodatek poki nie wdroze sie w tryb pracy, bede jak pijana po powrocie do mieszkania.juteo po 17 dam znac, jaki wynik bety. Oby byla poeyzej 20...
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Maz ciagle gada, ze owu byla w 28 dc. Wtedy nawet Wam pisalam, ze mam mase rozciagliwego sluzu.Glupie to wszystko, a na dodatek poki nie wdroze sie w tryb pracy, bede jak pijana po powrocie do mieszkania.juteo po 17 dam znac, jaki wynik bety. Oby byla poeyzej 20...
-
nick nieaktualny
-
Kciukasy zeby sie udalo
moniqe lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:boze staram sie piekniec przed sobota... nie wychodzi mi... nie lubie sama nic przy sobie robic
-
nick nieaktualny
-
a ja zaraz zasne.. a jeszcze bieganie mnie czeka ehhh nie chce sie i ten glod dopada kolacjo gdzie jestes
-
nick nieaktualny