Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:a jak dlugie masz cykle ciri?
wlasnie morela tak w zasadzie czemu nie poszlas na badanie krwi albo nei robilas jeszcze testu?
A nikt tego nie wie jakiej dlugosci mam cykle ;p
A morella ma inaczej owu niz jej pokazuje program wiec dlatego jeszcze nie testuje ;p -
nick nieaktualnyDziewczynki kochane, już wyjaśniam.
Ovu zaznaczyło mi owulację na 8 dnia cyklu ale według moich obserwacji była ona najprawdopodobniej w okolicach 15dc, choć testy owulacyjne z najbardziej widocznymi krechami były w 11 i 12 dc.
Nie idę na betę bo dopiero w czwartek wieczorem będę w Polsce, w Berlinie nie wiem gdzie i jak to załatwić.
@ planowo powinna pojawić się w okolicach 6 maja i wtedy będę myślec o becie i testach. Na chwilę obecną zakładam, że jestem w 6-7dpo więc na test sporo za wcześnie:)ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUważam, ze będę dobrą mamą. Mam młodszą siostrę o 9 lat i właściwie od zawsze się nią opiekowałam, a im jestem starsza, zauważam u siebie więcej cierpliwości i zrozumienia dla brzdąców. Kiedyś bym się darła, teraz wolę spokojnie wytłumaczyć.
Mamy też z mężem plan zaadoptowania jakiegoś dzieciaczka, żeby stworzyć mu dobra i kochająca rodzinę, ale to dopiero gdy domek będzie już pobudowany, bo trzeba spełnić sporo warunków by uzyskać zgodę na adopcję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja ciocia przygarnęła chłopczyka, a ja zawsze chciałam. To nie jest jakaś tam chwilowa zachcianka. Odkąd pamiętam mówiłam, że zaadoptuję dziecko. Mój mąż też tego chce więc tym bardziej będziemy próbować
Myślicie że ovu przesunie mi na wykresie owulację? strasznie mnie wkurza ten wykres;/
Teraz nie będę już zmieniać termometru bo w ogóle niewiarygodny wykres będzie. -
nick nieaktualnyMorella wrote:Moja ciocia przygarnęła chłopczyka, a ja zawsze chciałam. To nie jest jakaś tam chwilowa zachcianka. Odkąd pamiętam mówiłam, że zaadoptuję dziecko. Mój mąż też tego chce więc tym bardziej będziemy próbować
Myślicie że ovu przesunie mi na wykresie owulację? strasznie mnie wkurza ten wykres;/
Teraz nie będę już zmieniać termometru bo w ogóle niewiarygodny wykres będzie.
Teraz juz nie zmieniaj ale jesli (ale tego w gre nie wpisuje) to na nastepny cykl.
Jesli chcesz by owu sie przesunela wpisz sobie sluz i takie tam jak najwiecej rzeczy wskazujacych na owu na ten dzien.
Czyli dziewczyny mowicie ze dzis lub jutro u mnie owu? Hmmm zobaczymy. Ciekawe jak wieczorny test wyjdzie... -
nick nieaktualnyMnie sie tak nudzi ze do wieczora to wad chyba zamecze ;p a w ogole korci mnie zeby zrobic dwa. Bo pewnie mnie wczesniej z pracy wyrzuca dzis bo jest kupa. I bym zrobila kolo 16 a potem tak jak zawsze kolo 21 bo chce zobaczyc czy bedzie roznica.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny