X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    a jak dlugie masz cykle ciri?

wlasnie morela tak w zasadzie czemu nie poszlas na badanie krwi albo nei robilas jeszcze testu?

A nikt tego nie wie jakiej dlugosci mam cykle ;p

A morella ma inaczej owu niz jej pokazuje program wiec dlatego jeszcze nie testuje ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kochane, już wyjaśniam.
    Ovu zaznaczyło mi owulację na 8 dnia cyklu ale według moich obserwacji była ona najprawdopodobniej w okolicach 15dc, choć testy owulacyjne z najbardziej widocznymi krechami były w 11 i 12 dc.
    Nie idę na betę bo dopiero w czwartek wieczorem będę w Polsce, w Berlinie nie wiem gdzie i jak to załatwić.
    @ planowo powinna pojawić się w okolicach 6 maja i wtedy będę myślec o becie i testach. Na chwilę obecną zakładam, że jestem w 6-7dpo więc na test sporo za wcześnie:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja tez tak mysle jak Ty ze to byl 15dc ;)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no to racja morella

ciri ja stawiam na owu u Ciebie 13/14 dc:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrze niech ci będzie Morella. ;)
    Ja niby mam doświadczenie (kiedyś pracowałam jako niania), mam wykształcenie pedagogiczne, ale i tak się czasem zastanawiam. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uważam, ze będę dobrą mamą. Mam młodszą siostrę o 9 lat i właściwie od zawsze się nią opiekowałam, a im jestem starsza, zauważam u siebie więcej cierpliwości i zrozumienia dla brzdąców. Kiedyś bym się darła, teraz wolę spokojnie wytłumaczyć.
    Mamy też z mężem plan zaadoptowania jakiegoś dzieciaczka, żeby stworzyć mu dobra i kochająca rodzinę, ale to dopiero gdy domek będzie już pobudowany, bo trzeba spełnić sporo warunków by uzyskać zgodę na adopcję.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem czy odważyłabym się na adopcję. Podziwiam takie osoby. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oczywiscie chce miec swoje ale jesli byloby mnie stac tez bym adoptowala dziecko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ciocia przygarnęła chłopczyka, a ja zawsze chciałam. To nie jest jakaś tam chwilowa zachcianka. Odkąd pamiętam mówiłam, że zaadoptuję dziecko. Mój mąż też tego chce więc tym bardziej będziemy próbować:)

Myślicie że ovu przesunie mi na wykresie owulację? strasznie mnie wkurza ten wykres;/
    Teraz nie będę już zmieniać termometru bo w ogóle niewiarygodny wykres będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Moja ciocia przygarnęła chłopczyka, a ja zawsze chciałam. To nie jest jakaś tam chwilowa zachcianka. Odkąd pamiętam mówiłam, że zaadoptuję dziecko. Mój mąż też tego chce więc tym bardziej będziemy próbować:)

Myślicie że ovu przesunie mi na wykresie owulację? strasznie mnie wkurza ten wykres;/
    Teraz nie będę już zmieniać termometru bo w ogóle niewiarygodny wykres będzie.

Teraz juz nie zmieniaj ale jesli (ale tego w gre nie wpisuje) to na nastepny cykl.
    Jesli chcesz by owu sie przesunela wpisz sobie sluz i takie tam jak najwiecej rzeczy wskazujacych na owu na ten dzien.

Czyli dziewczyny mowicie ze dzis lub jutro u mnie owu? Hmmm zobaczymy. Ciekawe jak wieczorny test wyjdzie...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać koniecznie jak test. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jeszcze wieczorem zrobię. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie tak nudzi ze do wieczora to wad chyba zamecze ;p a w ogole korci mnie zeby zrobic dwa. Bo pewnie mnie wczesniej z pracy wyrzuca dzis bo jest kupa. I bym zrobila kolo 16 a potem tak jak zawsze kolo 21 bo chce zobaczyc czy bedzie roznica.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz zapas to sikaj na prawo i lewo:D i chwal się:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam 30 ;p wiec w sumie moge sobie pozwolic na to a drogie to to nie jest ;) to jak sikne dzis i jutro jutro wam wysle zdjecie dla porownania ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam, niezależnie od tego, co wpiszę w wykres i tak owu pozostaje w 8 dniu. Niech już tak zostanie,

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to niedobry wykres.... bez sensu. Dobra ide o 15 do domu. Sikalam przed chwila to nastepne kolo 16;30

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurza mnie ten brak konta premium ale tyle kasy za jeden miesiac to duzo...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikaj Ciri. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zebys wiedziala ze bede! Nie bede sie powstrzymywac a co ;p

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ