Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka2712 wrote:hajo Ja wczoraj zatestowałam i nic... ani cienia. Dziś termin i na razie nic. A cycki to masakra... jak by miały zaraz wybchnąć milion żył jak pajęczyna...no i dziś spadek o 0.09... więc chyba nici w tym cyklu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, jeszcze nic straconego, wiadomo jak to jest z sikaczami:)
Ale mnie dziś sponiewierało, chyba jednak jakieś paskudztwo żołądkowe , uściski z panem klopem zaliczone, ehhh oby przeszło do jutra
Do tego zimno i szaro buro za oknem, gdzie to piękne słoneczko -
anka2712 wrote:hajo Ja wczoraj zatestowałam i nic... ani cienia. Dziś termin i na razie nic. A cycki to masakra... jak by miały zaraz wybchnąć milion żył jak pajęczyna...no i dziś spadek o 0.09... więc chyba nici w tym cyklu.
ALe wykres ładnie wygląda więc może nic straconego....nie chcesz zrobić bety??? A jakim testem robiłaś apteczny czy allegro?
-
nick nieaktualnydziewczyny moja beta w 11dpo 26,5:)
odetchnęłam
a dla koleżanki wyżej robiłam dzisiaj test z rana (mocz) i prawie kreski się nie doszukałam, w sumie cień którego prawie nie było...ale jak widać beta też nie duża więc test tym bardziej jak się okazało mógł być za słabyciri22, marta1987, karlik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:dziewczyny moja beta w 11dpo 26,5:)
odetchnęłam
a dla koleżanki wyżej robiłam dzisiaj test z rana (mocz) i prawie kreski się nie doszukałam, w sumie cień którego prawie nie było...ale jak widać beta też nie duża więc test tym bardziej jak się okazało mógł być za słaby -
nick nieaktualny