MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Odebrałam termometr !!!! Aaaaaaa zaopatrzcie się w jakaś melisę na ten miesiąc bo mogę być gorsza od velvetowego banana
Bajkaaa, Minie Black, Luna1993, Morusek, Żabol, Lunaris, Cabrera, Aga9090, Iseko, Jeżowa, Emiilka, Nadzieja22, Malgonia, Karma88, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate- nie pocieszasz... ja właśnie chciałam buty idealne, wygodne i na obcasie, do biegania cały dzień. Ech O ile przebieranie na dłuższe trasy tak jak dziś nie było problemem, o tyle w Krakowie, co chwilę akrobacje z przebieraniem mi się mało uśmiechają...
Mój ma 182 cm, ale ja tylko 167, więc śmiało mogę nosić A przez lata pracy w gastronomii biegałam na płaskim, więc teraz będę nadrabiać!
P.S. z tematów bardziej staraniowych- mimo, że to 4 dc to zakupiłam już wino, morele i migdały. Powoli zaczynam je wcinać, więc liczę że z podwójnym estrofemem podkoksuję endo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 20:05
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset mój 3dc wiec błagam pisz codziennie co jesz i pijesz żebym czegoś nie przeoczyła :*
-
nick nieaktualny
-
Siwulec - masz spowiedź jak w banku
Luna - na zdjęciach wyglądasz na dużo wyższą! A ja na płaskim biegam po kancelarii i na zakupy, ale do sukienek albo cygaretek wolę obcasy. A że teraz tytuł zobowiązuje to sama rozumiesz...Siwulec, Luna1993 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyCarmen.92 wrote:Miałam w tym cyklu identyczną sytuacje. Prolaktyna super, a progesteron do dupy ! ;/ W tym cyklu ból owulacyjny też był znikomy, a zawsze jajcory bolały tak, że nie dało się tego przeoczyć. Mam nadzieję, że nowy cykl mi to zrekompensuje
Wiem, że Wy dziewczyny długo walczycie ale ja już mam gorszy moment po 1,5 roku...
Jak wyjdę, dam znać.
Dziękuję za wszystkie rady! -
nick nieaktualny
-
KateKum wrote:Jak mają być wygodne i na obcasie to polecam badure. Jedyne szpilki, w których na bosą stopę mogę wytrzymać cały dzień. Przy dywanikach welurowych na krótkich trasach zamszowe obcasy dadzą radę
Kate, jesteś ge- nia- lna! Mam nieużywane jeszcze od nowości welurowe, więc chyba buty zostawięKateKum lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyReset kochana to 165 to i tak tylko w dowodzie mam rozumiem doskonale, ja po prostu mam wymówkę, dlaczego mi się nie chce obcasów nosić ja ostatnio kupiłam takie cuda (jak na mnie to już najsppkojniejsze buty na jakie mogę sobie pozwolić)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f96106faf3b6.jpg
reset, Siwulec, KateKum, Emiilka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Luna, trzy razy czytałam, czy tam faktycznie napisane jest najspokojniejsze
Luna1993, Siwulec, KateKum lubią tę wiadomość
Trasti wrote:Dziewczyny mam ogromną, ogromną prośbę dostałam wynik subpopulacji limfocytów w tym nk. Czy ktoś mógłby zerknąć bo wizytę mam dopiero w lipcu? https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90bf72c5441b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 20:23
-
nick nieaktualny
-
wisienka94 wrote:Ja już po wizycie. Na usg tylko jakaś jamka ciążowa widoczna. Ogólnie to za wcześnie żeby coś zobaczyć. Następna wizyta dopiero 25
A za 2 tygodnie sobie pooglądasz - może już nawet serduszko do Ciebie zamrugawisienka94 lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Reset ja mam świra na punkcie balerin melissa, w porównaniu do tych z kotką lagerfelda które już tu wrzucałam, te są naprawdę normalne (koty robiły furorę w kancelarii!)
Ja właśnie przymierzam się do Melissy, bo słyszałam o nich masę dobrego!
Skoro znów przy ciuchach jesteśmy, to tak jak pisałam kilka postów temu obca babka pochwaliła mi dziś sukienkę. Za to kilka godzin wcześniej, na korytarzu sądowym pani mecenas, która reprezentowała innego pozwanego, powiedziała mi, że "super, że macie taki luz w kancelarii i pozwalają Wam na takie luźne, frywolne kiecki". I owszem, sukienka jest z czegoś, co imituje jedwab, ma delikatny połysk (ale taki jak jedwab, a nie sztuczna satyna) i nie wiem - no nie jest typową biurową, ołówkową kiecką, ale czy ona jest frywolna? I w zestawieniu z tymi butami (bo w nich dziś chodzę) oraz czarną skórzaną aktówką?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1e2c6a21ec2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 20:29
Czrna 81, frezyjciada, Jeżowa, Rucola, MaryAnn, moyeu lubią tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.