MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie☺ Dzisiaj w pracy nawet nie miałam chwili by Was podczytywać. Ale warto było zaczekać dla takich wiadomości, Rub ale się cieszę!!! Serdeczne gratulacje!!! ❤☺ Przypomnisz mi który to był u Ciebie cykl starań?
Bazylku no choojowo,no ☹ Wiesz że cały czas Ci kibicuję. Wiem że w końcu wysikasz te dwie kreski! Ale wiem też jak to czekanie wqrwia...
Bociek ja się akurat nie nabrałam, ale polubiłam, bo to zdjęcie to dobry wstęp przed tymi faktycznymi kreskami,taka próba generalna hihi.
Sanka jeszcze raz gratuluję! Termin wystrzałowy, maleństwo jak się urodzi zamiast mleka, dostanie szampana! Życzę Ci baaardzo spokojnej ciąży.
Kotowa jak tam, opaliłaś się?
Nenusia dziękuję że dałaś znać ❤ U nas trwa biały tydzień,dzisiaj dzieci przyprowadzały do kościoła rodziców chsestnych, więc pojechałam z moją chrześniaczką. Modliłam się tam za Ciebie i twoje maleństwo... Może nie jestem zbyt dobrym człowiekiem, by Bóg mnie wysłuchał, ale wspieram Cię jak umiem.
A ja, powiem Wam że choojowo się czuję bez wykresu... W następnym cyklu muszę do niego wrócić. Tylko co, muszę napisać do OF ? Bo jak chciałam kilka dni temu przedłużyć abonament,to wyskakiwalo mi 29zł/mc, a przecieź tkwię tu od ponad roku...Aga9090, Sanka lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Aga9090 wrote:Do kliniki od razu skierowanie, jutro pewno będą badania i usg
Będziemy kciuczyć za Ciebie i kropcia od rana!Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna- ja mam baleriny z crocsa i też je kocham za łatwość czyszczenia
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Czarna ja założyłam drugie konto żeby sobie monitorować za free a w stopce tego konta mam odnośnik do wykresu z nowego konta
Czrna 81, Malgonia lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Reset,bosko wyglądasz
Bosko to ujdzie( ), ale wobec klientów frywolnie nie jest pożądane. I w sumie od południa miałam zagwozdkę... A mimo wszystko wydaje mi się, że jestem za młoda na zestawy typu garsonka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 20:41
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Cheresta wrote:reset wprost jak z "prawa Agaty"
Aż się zaśmiałam na głos!
Tylko ona to tam zawsze miała miejsce do parkowania pod sądem, a ja zawsze biegnę kilometr Tyle jak chodzi o starcie rzeczywistości z serialem
Patrycja20 wrote:Reset super wyglądasz ! Gdzie ją kupiłaś ??
Rok temu, w HM za 30 zł na wyprzedaży wiosennej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 20:46
reset wrote:Aż się zaśmiałam na głos!
Tylko ona to tam zawsze miała miejsce do parkowania pod sądem, a ja zawsze biegnę kilometr Tyle jak chodzi o starcie rzeczywistości z serialem -
Cheresta wrote:I zawsze w brawurowy sposób rozwiązywała każda sprawę
Dziś to z mnie z nią łączy co najwyżej wieczorne picia wina
nick nieaktualnyReset, sukienka na pewno nie jest frywolna, w zestawieniu jest Ok
Do mnie dziś dotarły zaxy, myślałam, ze te buty raczej niewygodne są, ale jak ostatnio zobaczyłam w nich Panią 60+, to stwierdziłam, ze zaryzykuje...najpierw wypróbuje tansza wersje, a jak się sprawdza to sprawdzimy melisy
Ps. Ja uwielbiam szpilki, ale mam 177 cm, a nie lubię być wyższa od prawie wszystkich choć już M. ma prawie 190cm -
reset wrote:Dziś to z mnie z nią łączy co najwyżej wieczorne picia wina
reset, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Cheresta wrote:Chciałam to jakoś błyskotliwie spuentowac ale juz o tej porze mój mózg nie pracuje
Wierzę. Ja wstałam dziś 4.45 i teraz jak głupek wstawiałam jeszcze pranie pościeli. Muszę więc czekać na pralkę i jeszcze je rozwiesić...
Ale za to może niedługo tego typu sukienki zagoszczą w mojej szafie pojawiła się możliwość zmiany pracy (a raczej wyrwania się z dotychczasowego kieratu) ale póki co nie chce zapeszac
reset, Siwulec, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Cheresta- trzymam kciuki! :*
Iza- a propo nowej pracy...gdzie Ty się podziewasz?Cheresta lubi tę wiadomość
reset wrote:Wierzę. Ja wstałam dziś 4.45 i teraz jak głupek wstawiałam jeszcze pranie pościeli. Muszę więc czekać na pralkę i jeszcze je rozwiesić...
-
Cheresta wrote:Znam to czasem tak robię i wtedy jak pralka kończy program to jestem już taka zmęczona że myślę sobie aaaaa walić powieszę jutro. I wyjmuje wszystko takie pomięte później a nienawidzę prasować
Ja prasować nawet lubię, ale jak mam za długo pranie w pralce to potem mi śmierdzi.
Ech, podlałam wcześniej kwiatki w ogrodzie, to teraz oczywiście jest burza...Nie mogła przyjść dwie godziny temu?
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.