MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec wrote:Nadzieja nie wracamy do przeszłości :* aktualnie myślimy nad majem lub czerwcem
Trasti przepraszam ale nie mam pojęcia jak tak duża beta ma rosnąć, na BBF jest kalkulator hcg - może Ci pomoże
Minie wyniki standardowo o 18:00 ?
A co Minie dzisiaj badała, że czekamy?
Bez względu za co, trzymam mocno kciuki!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyDziewczyny, sory, miałam w pracy spotkanie inwestycyjne, a biorąc pod uwagę, że wchodzimy w recesje to miałam dwugodzinne analizowanie z klientem jego funduszy. Dramat.
Badałam dzisiaj kilka rzeczy, doktorej zapisał TSH, FT4, HCG, Glukoze, ANA II, Białko S i antytrombinę III
Siwulec, aktualnie wyników nie ma niczego jeszcze, pewnie standardowo tak jak mówisz, ok 18 ... -
nick nieaktualny
-
Minie- ja chciałam tylko powiedzieć, że dziś zaczynam sikać na Twoje owulaki! U mnie dziś 9 dc, ale biorąc pod uwagę, że poprzednio przy Clo 10 dc pęcherzyk miał 18 mm to czas najwyższy sikać ( zwłaszcza, że w tym cyklu zaczęłam brać Clo wcześniej niż w poprzednim).
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnySiwulec, co do czarowania, to ja polecam avatar o ciąży spożywczej ! jak go zaakceptowałam w końcu i nie wypalał mi już oczu, to zmieniłam na swoje zdjęcie.
Dodatkowo rozbiłam 200 i 300 stronę i osikałam wszystko co możliwe!
Szczęśliwe testy owu polecały już do Reset, więc nimi nie poratuję, ale mogę obiecać trzymanie kciuków ! -
nick nieaktualnyreset wrote:Minie- ja chciałam tylko powiedzieć, że dziś zaczynam sikać na Twoje owulaki! U mnie dziś 9 dc, ale biorąc pod uwagę, że poprzednio przy Clo 10 dc pęcherzyk miał 18 mm to czas najwyższy sikać ( zwłaszcza, że w tym cyklu zaczęłam brać Clo wcześniej niż w poprzednim).
Możesz sobie porównać z Domowym Lab, bo coś tam wrzuciłam też resztki:)
DL to moje ulubione testy, tylko, że wychodzą tylko z pierwszego sika
EDIT. Mam wyniki glukozy na czczo - 100,40 mg/dl, tak więc zaczyna się....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 15:43
Diamond92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Siwulec, co do czarowania, to ja polecam avatar o ciąży spożywczej ! jak go zaakceptowałam w końcu i nie wypalał mi już oczu, to zmieniłam na swoje zdjęcie.
Dodatkowo rozbiłam 200 i 300 stronę i osikałam wszystko co możliwe!
Szczęśliwe testy owu polecały już do Reset, więc nimi nie poratuję, ale mogę obiecać trzymanie kciuków !
Co mówisz ? Może być ?
Edit- jak to 100 ????Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 15:53
reset, Iseko, Minie Black, Anaaa90, Nadzieja22, Bajkaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Avatar cudowny zakochana jestem
No.... Ze Staśkiem miałam cukrzycę, w 2/4 stracone ciąże też stany przekroczone. Super, rewelka, tylko cukru mi brakowało to tego barłogu.Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Dołączysz ze mną do klubu wpierdalaczy surowych warzyw i jakoś to opanujesz. A o której jadłaś woeczorem posiłek? U mnie jedyny sposób, żeby kontrolować cukier na czczo to nażreć się na noc
A posiłek jadłam ok 20 kanapke....
Najlepsze jest to, że przez ostatnie tygodnie na prawdę nie chce mi się słodyczy i ich niewiele jem - odmiennie niż w poprzednich ciążach, za to kapusta, kiszonki itp. to raj dla mnie -
Minie Black wrote:Najlepsze jest to, że przez ostatnie tygodnie na prawdę nie chce mi się słodyczy i ich niewiele jem - odmiennie niż w poprzednich ciążach, za to kapusta, kiszonki itp. to raj dla mnie
Ekhm, a te lody zjedzone pod blokiem to przepraszam w kategorii nie - słodyczy?Siwulec, Minie Black lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Oj to był jednorazowy epizod ok tydzień temu
Mhm... w procesie karnym też wszyscy mówią "ja tylko raz ukradłem" albo "żona przypadkowo nadziała się szesnaście razy na nóż"Bocianiątko, Karma88, Minie Black, Isaura81, Achia, Nadzieja22, Siwulec, frezyjciada, Morusek, nowa na dzielni, Luna1993, Iseko, KateKum, Vivanillka, Mala90, Bajkaaa, Czrna 81, moyeu lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Reset no takie incydenty nieistotne. A tak na marginesie to lody jedzone przed blokiem też się nie liczą bo trzeba było po nie wyjść a to już wysiłek i aktywność. Tak samo jak na diecie... Jak nikt nie widzi to się nie liczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 16:30
Nadzieja22, moyeu lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Siwulec, no ja wiem, ale trzeba czasem posmutac . Nie wiem nawet czy zaczynamy w następnym cyklu, możliwe, że jutro na wizycie się okaże.
Tak w ogóle to świetny awatar
Minie, tak to zazwyczaj bywa, że zwala się wszystko na raz. A wpierdalanie surowych warzyw jest spokoSiwulec, by7mistake lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny