MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec wrote:Reset ja się boje ludzi z taką pamięcią

Pomyśl sobie, co czuje mój mąż
Siwulec, Kotowa, Patrycja20, Nadzieja22, MaryAnn, Karma88, KateKum, Meśka lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Pomyśl sobie, co czuje mój mąż

Kochana ja od razu o tym pomyślałam i pewnie wykorzystam przy najbliższej sprzeczce „dziękuj Bogu ze Reset była przede mną w kolejce po pamięć „

Malgonia obym była bogata przede wszystkim w dzieci
reset, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny lecimy dalej....
TSH - 2,040 (norma: 0,27-4,20)
FT3 - 3,70 (norma: 0,93-1,20) - z kalkulatora 70,83%
FT4 - 1,10 (norma: 2,0-4,40) - z kalkulatora 62,96%
Pomożecie? Zawsze miałam ideolo TSH 1,2/1,3, teraz niby tez wszystko w normie, ale dla mnie to czarna magiaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 17:13
-
Minie Black wrote:Dziewczyny lecimy dalej....
TSH 2,040
FT3 - 3,70
FT4 - 1,10
Pomożecie? Zawsze miałam ideolo TSG 1,2/1,3, więc tu niby w normie, ale dla mnie to czarna magia
TSH jest Ok, w ciąży max to 2,5
FT3 i ft4 niestety nie ogarniam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBociek p
Przykro mi, ale tak jak mówi lekarz po laparo szybko zachodzisz w ciąże.
Mini
Myślimy optymistycznie i czekamy na ciekawe pytanie
I chyba Koteczka wspominała coś o ciąży pozamacicznej...
Nie myślimy w ten sposób! Ja miałam normalne ładne testy i beta ładnie przyrastała, więc blady test nie jest tego wyznacznikiem. Co najwyżej biochemiczna, ale zyczę Tobie zdrowej ciąży.
Reset
Aż się Ciebie boję i zazdroszczę takiej pamięci.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Czy samoistne orgazmy (takie ni z gruchy, ni z pietruchy) są na tyle spoko-spoko, że nie musze o nich mówić nawet ginekologowi?

Ja pi...le dziewczyno mów jak to robisz ??!!!!!
Ja bym wszystkim mówiła jakbym takie miała
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iseko, MamaFabianka, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czytam Was na bieżąco, ale się nie odniosę do każdej.. leżę tyle ile mogę, a w sumie tyle co dzieci pozwolą, czuję się dobrze. Plamień i nic podobnego nie ma, biorę dupka i nospe jutro chce zbadać proga..
Minie może powiedz, bo to może skurcze jakieś wywoływać (myślę tak na chłopski rozum)
Edit: jak ty to robisz?! Też tak chcę, bo już bez ❤️ jestem od polowy kwietnia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 17:49
-
nick nieaktualnyHCG 48558,00
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Malgonia, Siwulec, Lucia88, Iseko, KateKum, nowa na dzielni, Bocianiątko, Patrycja20, golonat, StaraczkaNika, nick nieaktualny, Yoselyn82, Bajkaaa, Czrna 81, Czrna 81, Sanka, Lunaris, KateHawke, Kotowa, moyeu lubią tę wiadomość