MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec wrote:Reset ja się boje ludzi z taką pamięcią
Pomyśl sobie, co czuje mój mążSiwulec, Kotowa, Patrycja20, Nadzieja22, MaryAnn, Karma88, KateKum, Meśka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Pomyśl sobie, co czuje mój mąż
Kochana ja od razu o tym pomyślałam i pewnie wykorzystam przy najbliższej sprzeczce „dziękuj Bogu ze Reset była przede mną w kolejce po pamięć „
Malgonia obym była bogata przede wszystkim w dziecireset, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny lecimy dalej....
TSH - 2,040 (norma: 0,27-4,20)
FT3 - 3,70 (norma: 0,93-1,20) - z kalkulatora 70,83%
FT4 - 1,10 (norma: 2,0-4,40) - z kalkulatora 62,96%
Pomożecie? Zawsze miałam ideolo TSH 1,2/1,3, teraz niby tez wszystko w normie, ale dla mnie to czarna magiaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 17:13
-
Minie Black wrote:Dziewczyny lecimy dalej....
TSH 2,040
FT3 - 3,70
FT4 - 1,10
Pomożecie? Zawsze miałam ideolo TSG 1,2/1,3, więc tu niby w normie, ale dla mnie to czarna magia
TSH jest Ok, w ciąży max to 2,5
FT3 i ft4 niestety nie ogarniam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBociek p
Przykro mi, ale tak jak mówi lekarz po laparo szybko zachodzisz w ciąże.
Mini
Myślimy optymistycznie i czekamy na ciekawe pytanie
I chyba Koteczka wspominała coś o ciąży pozamacicznej...
Nie myślimy w ten sposób! Ja miałam normalne ładne testy i beta ładnie przyrastała, więc blady test nie jest tego wyznacznikiem. Co najwyżej biochemiczna, ale zyczę Tobie zdrowej ciąży.
Reset
Aż się Ciebie boję i zazdroszczę takiej pamięci. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Czy samoistne orgazmy (takie ni z gruchy, ni z pietruchy) są na tyle spoko-spoko, że nie musze o nich mówić nawet ginekologowi?
Ja pi...le dziewczyno mów jak to robisz ??!!!!!
Ja bym wszystkim mówiła jakbym takie miałaLuna1993, blue00, Iseko, MamaFabianka, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czytam Was na bieżąco, ale się nie odniosę do każdej.. leżę tyle ile mogę, a w sumie tyle co dzieci pozwolą, czuję się dobrze. Plamień i nic podobnego nie ma, biorę dupka i nospe jutro chce zbadać proga..
Minie może powiedz, bo to może skurcze jakieś wywoływać (myślę tak na chłopski rozum)
Edit: jak ty to robisz?! Też tak chcę, bo już bez ❤️ jestem od polowy kwietnia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 17:49
-
nick nieaktualnyHCG 48558,00
Aga9090, -Mamunia-, Achia, blue00, Malgonia, Siwulec, Lucia88, Iseko, KateKum, nowa na dzielni, Bocianiątko, Patrycja20, golonat, StaraczkaNika, Cabrera, Yoselyn82, Bajkaaa, Czrna 81, Czrna 81, Sanka, Lunaris, KateHawke, Kotowa, moyeu lubią tę wiadomość