MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Czy samoistne orgazmy (takie ni z gruchy, ni z pietruchy) są na tyle spoko-spoko, że nie musze o nich mówić nawet ginekologowi?
Jego/Jej reakcja bezcenna.Aga9090, frezyjciada, Achia, MaryAnn, blue00, Siwulec, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Dziewczyny myślimy nad zmianą samochodu, polecacie jakiegoś SUVA?
Polecam Rav 4. Szukasz nowego czy używanego?
-Mamunia- lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamunia, my będziemy zmieniać prawdopodobnie po nowym roku, ale chcemy coś z salonu. Teraz mamy Renault Espace IV i jestem mega zadowolona. Tylko to jest van jeśli dobrze kojarzę. Musimy poszukać czegoś w miarę wysokiego, bo ja teraz nie wyobrażam sobie jeździć czymś niższym
No i pojemne koniecznie musi być, bo bardzo chcemy 3 dzieciaków, jeśli Bozia da, oczywiście oczywiście. Tu jest 7 samodzielnych siedzeń, więc wystarczy nam tylko 5 i zostaje ogroooomny bagażnik.
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Szukam tak do 40 tys. Zastanawiamy się z Mężem nad Fordem Kugą
Rav też fajny. Ale jednak to nie to...
W tej kwocie spokojnie znajdziesz dobra wersje Rav 4 trzeciej generacji, tylko pod żadnym pozorem wersja X wyposażenia!-Mamunia- lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ooo, Rav 4 super jest
Tylko nowka pewnie droga. My najlepiej w 90 tysiach chcielibyśmy się zmieścić, bo mniej to wątpię aby coś znaleźć.
-
Minie, no no, ciekawy przypadek
O ile nic Cię w środku nie boli, to wydaje mi się ok.
-
Nadzieja22 wrote:Ooo, Rav 4 super jest
Tylko nowka pewnie droga. My najlepiej w 90 tysiach chcielibyśmy się zmieścić, bo mniej to wątpię aby coś znaleźć.
Za 90 tys to z salonu Rav może być ciężko. W tej cenie to z Toyoty jest CHR.
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za podpowiedz!
Mini wydaję mi się że w ciąży albo jest większy popęd seksualny albo po prostu znikomy, nie martw się. Wątpię że takimi "skurczami" wywołałabyś poronienie.
Bo żyć trzeba dla przyjemności
A co do CHR to niedawno się z niej śmialam, a teraz co raz bardziej zaczna mi sie podobać... Może za 7 latWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 18:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Trochę ci zazdroszczę Minie,bo u mnie z tym kiepsko
było na wykresie
Mini ja też tak miałam, tzn. takie pulsowanie, nie wiem czy to orgazm. Chyba normalne. Tak samo jak i u Faceta z ranaIsaura81, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej, wlasnie widziałam instastory mamyginekolog i znów ma jakiś problem z ciążą. ja mam sceptyczy stosunek co do jej produktów -w sensie tego marketingu bo aż mnie wkruza jak często o tym gada,ale akurat ciąży życzyłam jej zdrowej i donoszonej a tu nie wiaodmo co będzie. przerażające jest to..
-
Ja dzisiaj byłam świadkiem, kiepskiego moim zdaniem zachowania kobiety w ciąży. Ogólnie, to zawsze przepuszczam kobiety w ciąży w kolejce, ale ta chyba chciała całemu światu pokazać, że jest w ciąźy.
Podeszła w superfarm do kasy. Pani przed nią, ona i ja trzecia. W momencie jak podeszła, to ta pierwsza zaczęła wykładać rzeczy z koszyka, więc w kolejce jeszcze nie stała, na co Pani pretensjonalnym tonem, czy nie ma w sklepie pierszenstwa dla kobiet w ciąży. Pani z kasy powiedziała, że już ją obsłużą, a ona że powinna być pierwsza. Kasjerka poprosiła klientkę czy może spakować rzeczy, musiała jeszcze cofnąć jeden produkt....... masakra.
-
Ja właśnie po badaniu. 1 dzień monitoringu w 9 DC. Na obu jajnikach pęcherzyki po 13 mm. Estriadol podskoczył na 106. Czyli coś się dzieje i moze ten nie będzie bezowulacyjny.
Achia, Flowwer, Czrna 81, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3