MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:hej, wlasnie widziałam instastory mamyginekolog i znów ma jakiś problem z ciążą. ja mam sceptyczy stosunek co do jej produktów -w sensie tego marketingu bo aż mnie wkruza jak często o tym gada,ale akurat ciąży życzyłam jej zdrowej i donoszonej a tu nie wiaodmo co będzie. przerażające jest to..
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
nick nieaktualnyAchia wrote:hej, wlasnie widziałam instastory mamyginekolog i znów ma jakiś problem z ciążą. ja mam sceptyczy stosunek co do jej produktów -w sensie tego marketingu bo aż mnie wkruza jak często o tym gada,ale akurat ciąży życzyłam jej zdrowej i donoszonej a tu nie wiaodmo co będzie. przerażające jest to..
-
Minie, no to grubo
Ale masz tak normalnie orgazm jak przy stosunku?
Wiem właśnie Reset, trzeba będzie się bliżej tematu zakręcić po salonach i przymierzyć do auta. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:Minie, no to grubo
Ale masz tak normalnie orgazm jak przy stosunku? .
Najgorsze tak jak dzisiaj, np. W pracy -
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Biorąc pod uwagę, że nie każdy stosunek się kończy happy endem, to nie. Moje są lepsze, zawsze skuteczne aż do bezdechu i oblania się potem.
Najgorsze tak jak dzisiaj, np. W pracyale jak w pracy to nie czułaś się dziwnie? Pół biedy jeśli jesteś sama ale podczas spotkania z klientem? Fajnie i nie fajnie z jednej strony
)
-
nick nieaktualnyAchia wrote:https://www.instagram.com/?hl=pl
Ściągnąć i się zalogować albo założyć konto ;? Btw wolę Instagram niż Facebook
Szkoda, ale jak widać nawet Ona nie ma wpływu na pewne sytuację, to jest okrutna prawda...KURW@... -
Achia, też właśnie to oglądałam. Przykro, że tyle muszą przechodzić. Ja akurat lubię jej produkty, zawsze kupuję wszystkim najbliższym na różne okazje
Nie mogę się doczekać, aż sobie kupię ten jestem w ciąży
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:Achia, też właśnie to oglądałam. Przykro, że tyle muszą przechodzić. Ja akurat lubię jej produkty, zawsze kupuję wszystkim najbliższym na różne okazje
Nie mogę się doczekać, aż sobie kupię ten jestem w ciąży
Produkty spoko ale jak dla mnie za dużo o tym mówi. A segregator przyjdzie do mnie jutro. Siostry mi kupiły na urodziny:) -
Minie Black wrote:Biorąc pod uwagę, że nie każdy stosunek się kończy happy endem, to nie. Moje są lepsze, zawsze skuteczne aż do bezdechu i oblania się potem.
Najgorsze tak jak dzisiaj, np. W pracy -
Achia wrote:Kurczę, źle się wyraziłam
Produkty spoko ale jak dla mnie za dużo o tym mówi. A segregator przyjdzie do mnie jutro. Siostry mi kupiły na urodziny:)Pediatryczny segregator też jest super, moje dwie przyjaciółki dostały ode mnie i są bardzo zadowolone.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny