MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej! Czytam Was od dawna i postanowilam Sie udzielic.mam 30lat nie mam jeszcze dzieci.z mezem staralismy sie o dziecko 8cykli i ten 8 okazal sie szczesliwy.radosci naszej nie bylo konca.u ginekologa bylam w 6t2d (wg usg).pecherzyk mial 13 mm ale nie bylo widac zarodka.lekarz powiedzial zeby na spplokojnie przyjsc na wizyte po dwoch tyg (24maj).niestety na dniach dostalam bardzo skapych brazowych plamien.zrobilam badania progesteronu i z 24 spadl na 17 ng/ml.wpadlam w panike i na szybko chcialam sie umowic na wizyte do ginekologa ale nie bylo szans " na juz" dostac sie do mojego lekarza.dlatego tez weszlam do pierwszego lepszego lekarza chcac sprawdzic czy wszystko ok.lekarz zrobil mi usg.jest pecherzyk ciazowy 23 mm ale zarodka dalej nie widac a wg wielkosci pecherzyka to juz 7 tyg.zasegurowal ze to puste jajo plodowe i nie powinnam miec nadzieji ze to sie zmieni.jestem zalamana.
-
Minie Black wrote:Biorąc pod uwagę, że nie każdy stosunek się kończy happy endem, to nie. Moje są lepsze, zawsze skuteczne aż do bezdechu i oblania się potem.
Najgorsze tak jak dzisiaj, np. W pracy
Hahaha a nas tu sciemniasz ze miałaś 2h NUDNEGO spotkaniaNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
lara88 wrote:hej! Czytam Was od dawna i postanowilam Sie udzielic.mam 30lat nie mam jeszcze dzieci.z mezem staralismy sie o dziecko 8cykli i ten 8 okazal sie szczesliwy.radosci naszej nie bylo konca.u ginekologa bylam w 6t2d (wg usg).pecherzyk mial 13 mm ale nie bylo widac zarodka.lekarz powiedzial zeby na spplokojnie przyjsc na wizyte po dwoch tyg (24maj).niestety na dniach dostalam bardzo skapych brazowych plamien.zrobilam badania progesteronu i z 24 spadl na 17 ng/ml.wpadlam w panike i na szybko chcialam sie umowic na wizyte do ginekologa ale nie bylo szans " na juz" dostac sie do mojego lekarza.dlatego tez weszlam do pierwszego lepszego lekarza chcac sprawdzic czy wszystko ok.lekarz zrobil mi usg.jest pecherzyk ciazowy 23 mm ale zarodka dalej nie widac a wg wielkosci pecherzyka to juz 7 tyg.zasegurowal ze to puste jajo plodowe i nie powinnam miec nadzieji ze to sie zmieni.jestem zalamana.
Cześć, bardzo mi przykroi trzymam kciuki o ponowną zdrowa ciąże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 19:47
-
Koteczkowa wrote:dziewczyny jak jutro zrobie bete to mam odczekac 2 dni czy na nastepny dzien moge zrobic i zobaczyc czy dobrze rosnie?
Czekaj 48h -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNat90 wrote:Dziewczyny! Ja tak na szybko bo jestem w sklepie; nie lubię wytrawnego, czy carlo rossi czerwone PÓŁSŁODKIE tez moze być na endo?
Aga9090 wrote:A mogę zapytać ile ten orgazm trwa?sama nie wiem, kilkadziesiąt sekund? Na pewno poniżej minuty (cholera no, jak normalny:D)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 19:53
Nat90, Bocianiątko, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Nat90 wrote:Dziewczyny! Ja tak na szybko bo jestem w sklepie; nie lubię wytrawnego, czy carlo rossi czerwone PÓŁSŁODKIE tez moze być na endo?
Ja tez nie lubię, ale Reset kazała pic to pije
reset, Nat90, Mala90, Nadzieja22, Rucola, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Minie- patrz, właśnie zrobiłam owulaka (i po raz n-ty przeczytałam liścik od Ciebie:*).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2670033bb966.jpg
Siwulec wrote:Ja tez nie lubię, ale Reset kazała pic to pije
Jestem z Ciebie dumna! Szkoda, że jak mężowi mówię "umyj okna" to nie bierze sobie tego tak do serca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 20:03
Siwulec, Minie Black, Nadzieja22, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:Minie- patrz, właśnie zrobiłam owulaka (i po raz n-ty przeczytałam liścik od Ciebie:*).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2670033bb966.jpg
Owulak - miód na moje oczy!
Poza tym - na moje laickie oko w piatek/sobotę będziesz miała pracowita nockę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 20:04
reset lubi tę wiadomość
-
Wooow Minie
Zazdro
Ja nawet podczas
rzadko kiedy mam, a Ty tak samoistnie
to chyba nadrabiasz za mnie
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Minie Black wrote:Poza tym - na moje laickie oko w piatek/sobotę będziesz miała pracowita nockę!
Nawet by mi to pasowałoDziś dopiero 9 dc, więc w piątek byłoby w sam raz. O ile jutrzejszy podgląd pokaże, że w ogóle udało się coś wyhodować... No i muszę lekarza zmolestować co do podwójnej dawki ovi. Przy podwójnej dawce ovi chyba nie ma co od razu molestować go o metodę na lamę, co?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kciuki za piękne jajca reset!
U mnie pierwsza biel10 dpo wieczorem. Lubie testy 10 dpo bo jakoś tak nie dobijają a mniej boli potem
reset, Siwulec lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
lara88 wrote:hej! Czytam Was od dawna i postanowilam Sie udzielic.mam 30lat nie mam jeszcze dzieci.z mezem staralismy sie o dziecko 8cykli i ten 8 okazal sie szczesliwy.radosci naszej nie bylo konca.u ginekologa bylam w 6t2d (wg usg).pecherzyk mial 13 mm ale nie bylo widac zarodka.lekarz powiedzial zeby na spplokojnie przyjsc na wizyte po dwoch tyg (24maj).niestety na dniach dostalam bardzo skapych brazowych plamien.zrobilam badania progesteronu i z 24 spadl na 17 ng/ml.wpadlam w panike i na szybko chcialam sie umowic na wizyte do ginekologa ale nie bylo szans " na juz" dostac sie do mojego lekarza.dlatego tez weszlam do pierwszego lepszego lekarza chcac sprawdzic czy wszystko ok.lekarz zrobil mi usg.jest pecherzyk ciazowy 23 mm ale zarodka dalej nie widac a wg wielkosci pecherzyka to juz 7 tyg.zasegurowal ze to puste jajo plodowe i nie powinnam miec nadzieji ze to sie zmieni.jestem zalamana.
Ten niepokój i niepewność kiedy zaczyna się dziać źle, są straszne i nie chciałabym żeby ktokolwiek przez to przechodził. Trzymaj się, dziewczyno - gdybyś chciała się wygadać albo zająć głowę czymś innym, to wiesz, gdzie jesteśmy