Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
Odpowiedz

MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen.92 wrote:
    Też mnie właśnie zastanawia ten poziom 0,47 ja zawsze mam > 0,1 [??]. No chyba , że to pozostałości jeszcze po ciąży Melevis.
    I testy taka betę wyczuły.. Trochę dziwne

• Anatella Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke,dziękuję za zauważyłaś mój post

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morusek wrote:
    I oby jak najdłużej ten stan się utrzymywał :) chociaż lodówka mogłaby przestać smierdzieć ;)
    O właśnie, bo nawet śniadania nie umię zrobić :(

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Mamunia- wrote:
    Dziewczyny a u mnie się owulacja zbliża i pytanie co z nią zrobić! :D
    Wykorzystać! Jak ma wyjść to MA wyjśc

Karma88 lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Olgaxxxx Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Olga a gdzie mieszkasz- w PL czy zagranicą? byłaś może u gin na monitoringu czy na razie jeszcze dajesz sobie czas?jak u mnie wyszła niedoczynność tarczycy to wyszła też za wysoka prolaktyna- i pewnie blokowała mi owulacje. sprawdzałaś ją u siebie?
    Za granica, mysle ze gdybym byla w polsce mialabym wieksze mozliwosci, chociazby monitoringi wlasnie.Prolaktyne mam w normie , sprawdzalam w styczniu ale teraz powtorze. Metforminy nie chce bo licze ze przy moich wynikach sama dieta da rade, jesli sie myle to poprosze lekarza o przepisanie. Teraz mialam ( wedlug testu owu i sluzu) owulacje , 11 dni temu ale dzisiejszy test negatywny. Moze za wczesniej a moze poprostu nic nie ma. Zawsze podchodzilam na chlodno a w tym cyklu cos mi sie przestawilo, siedze jak na szpilkach, nie moge sie na niczym skupic. Psychika robi mi psikusy chyba;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Wykorzystać! Jak ma wyjść to MA wyjśc
    A praca!?

I to jest adrenalina :D Jak małolaty :D

Anatella musisz zrobić sobie z jeden cykl na tych owulakach i zobaczyć jak one pokazują wyrzut lh, wg mnie testy negatywne.

Olga ja też ostatnimi czasy już fiksowałam bo się nie udawało, tylko siedziałam na forum i nie miałam na nic czasu... (bez urazy)

Znalazłam nową pracę, zajęłam głowe i teraz zastanawiam się czy nie zrobić sobie przerwy, bo teraz czas w jakim sie znajduję nie należy do najlepszych z planowaniem ciąży.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 19:27

• sAnsa_28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny fragmentacja DNA emka 50% idę na chwilę do jamy to przetrawic...
    Może jutro dojdę do siebie i napiszę więcej

f312925a50.png
    Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
    Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
    L + H 05.09.2018
    On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
    Ja: adenomioza, endometrioza I
    Kir AA, NK 17%
    MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
    25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
    13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
    02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
    8.11.2019 ket 3BB 🙁
    01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
    Szczepienia limfocytami
    11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
    5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
    06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
    09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Mamunia- wrote:
    Dziewczyny a u mnie się owulacja zbliża i pytanie co z nią zrobić! :D
    Bzykać?? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga ja przez ponad 2 lata starań co miesiąc miałam objawy ciązy- wszystkie, jak leci. a jak okazało się że naprawdę jest ciąża o objawów brak ;p psychika naprawdę potrafi płatać nam figle- niestety.
    Masz jakiś plan co dalej? czy dajecie sobie jeszcze czas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia- zaciągnąć faceta do łóżka i działać!:)

• Olgaxxxx Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Olga ja przez ponad 2 lata starań co miesiąc miałam objawy ciązy- wszystkie, jak leci. a jak okazało się że naprawdę jest ciąża o objawów brak ;p psychika naprawdę potrafi płatać nam figle- niestety.
    Masz jakiś plan co dalej? czy dajecie sobie jeszcze czas?
    Za kilka miesiecy wracamy na stale do polski . Teraz jedziemy na kilka dni to moze uda nam sie zrobic badania nasienia , ja jestem umowiona do ginekologa-endokrynologa ktory specjalizuje sie w leczeniu nieplodnosci, pewnie da mi skierowanie na panel hormonalny. Jesli dalej nic sie nie ruszy to po powrocie na stale chcialabym isc na hsg przedwszystkim i potem bedziemy myslec co dalej. A co do objawow to pamietam swoj pierwszy cykl staran, bylam przekonana ze jestem nabardziej plodna kobieta na swiecie wiec pewnosc ze ciaza jest byla stu procentowa. Niezle sie zdziwilam jak przyszla @ :p

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatella wrote:
    KateHawke,dziękuję za zauważyłaś mój post
    Tak jak pisze Mamunia poobserwuj się na tych testach że dwa cykle. Mi dobrze wychodziły testy z Domowego Laboratorium.

A zauważyłam bo byłam bardzo do tyłu z nadrabianiem dzisiaj :D

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Tak jak pisze Mamunia poobserwuj się na tych testach że dwa cykle. Mi dobrze wychodziły testy z Domowego Laboratorium.

A zauważyłam bo byłam bardzo do tyłu z nadrabianiem dzisiaj :D
    U Ciebie to już 19 tydzień ciąży, jak czas szybko płynie! <3 Jak się czujesz?

• Melevis Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje! Dziękuje Wam bardzo za PRZEPGROMNE wsparcie! Trochę się już otrząsłam z pierwszego szoku, bo od 14 wszystko jak przez mgłę... ta kreska na testach była o wiele bardziej wyraźna niż na zdjęciach (zresztą większość z Was wie, jak to ciężko uwiecznić na telefonie), dlatego byłam pewna, że beta będzie pozytywna. Jestem w mega szoku, ze nie wyszła dodatnia. Tak naprawdę już zaczęłam sobie wszystko rozplanowywać co i jak, żeby to wszystko ogarnąć z trójką dzieci. I jednak chyba zrobiło mi się troszeczkę przykro bo zobaczeniu wyniku. Testy nie pozostawały złudzeń. Ale widocznie jeszcze nie pora - może za rok? :) nie mogę uwierzyć tylko, że testy trzech różnych firm mogą tak okłamać. Zwłaszcza, że wychodziły w regulaminowym czasie, po ok. 5 minutach...

Reset co do Krakowa, dam Ci znać od razu jak będziemy mieli zaklepany termin! :*

by7mistake lubi tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wyszłam na chwilę z jamy. Mogę prosić jutro o kciuki?
    Wizytuje o 11.
    Kiepsko się czuję od kłótni z em. Dalej mamy ciche dni. Jutro mam nadzieję wziąć l4, wczoraj zasłablam w pracy, ciśnienie 190/60. Póki co kiedy tylko mogę staram się leżeć i odpoczywać.

Siwulec lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    I testy taka betę wyczuły.. Trochę dziwne

No dziwne, ale zobacz jakie testy wychodziły Reset przy becie 2,0 ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 19:41

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Kochana pierdziel to już ;) powiedz lepiej jak Ty się czujesz? Jak tam?
    Normalnie bym napisała ze u mnie czarna dupa ale ze jestem jakoś nastawiona na koniec starań jest ok :)
    Od 17 marca byłam chora. Wzięłam 3 różne antybiotyki i ostatni pomógł. Dziwnie jest być zdrowym :D
    Aktualnie kończę cykl bezowulacyjny.
    Jestem w trakcie kursu alpha na którym poznaje Boga od nowa. Nawet zaczynam myśleć o chrzcie ;)
    Córka super, praca zaraz się zakończy wakacjami, życie sobie spokojnie płynie :) jest dobrze :) dziękuję ze pytasz <3

nick nieaktualny, Czrna 81, Malgonia lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Dziewczyny, wyszłam na chwilę z jamy. Mogę prosić jutro o kciuki?
    Wizytuje o 11.
    Kiepsko się czuję od kłótni z em. Dalej mamy ciche dni. Jutro mam nadzieję wziąć l4, wczoraj zasłablam w pracy, ciśnienie 190/60. Póki co kiedy tylko mogę staram się leżeć i odpoczywać.

Kochana bierz to L4 i odpoczywaj, może wyjedź do rodziców na weekend z małym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen.92 wrote:
    No dziwne, ale zobacz jakie testy wychodziły Reset przy becie 2,0 ;/
    Dlatego przy becie od Reset też byłam zdziwiona...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie kciuki! weź l4 i odpoczywaj!

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ