MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Dziewczyny a u mnie się owulacja zbliża i pytanie co z nią zrobić!
Karma88 lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Olga a gdzie mieszkasz- w PL czy zagranicą? byłaś może u gin na monitoringu czy na razie jeszcze dajesz sobie czas?jak u mnie wyszła niedoczynność tarczycy to wyszła też za wysoka prolaktyna- i pewnie blokowała mi owulacje. sprawdzałaś ją u siebie?
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Wykorzystać! Jak ma wyjść to MA wyjśc
I to jest adrenalina Jak małolaty
Anatella musisz zrobić sobie z jeden cykl na tych owulakach i zobaczyć jak one pokazują wyrzut lh, wg mnie testy negatywne.
Olga ja też ostatnimi czasy już fiksowałam bo się nie udawało, tylko siedziałam na forum i nie miałam na nic czasu... (bez urazy)
Znalazłam nową pracę, zajęłam głowe i teraz zastanawiam się czy nie zrobić sobie przerwy, bo teraz czas w jakim sie znajduję nie należy do najlepszych z planowaniem ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 19:27
-
Dziewczyny fragmentacja DNA emka 50% idę na chwilę do jamy to przetrawic...
Może jutro dojdę do siebie i napiszę więcej
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlga ja przez ponad 2 lata starań co miesiąc miałam objawy ciązy- wszystkie, jak leci. a jak okazało się że naprawdę jest ciąża o objawów brak ;p psychika naprawdę potrafi płatać nam figle- niestety.
Masz jakiś plan co dalej? czy dajecie sobie jeszcze czas? -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Olga ja przez ponad 2 lata starań co miesiąc miałam objawy ciązy- wszystkie, jak leci. a jak okazało się że naprawdę jest ciąża o objawów brak ;p psychika naprawdę potrafi płatać nam figle- niestety.
Masz jakiś plan co dalej? czy dajecie sobie jeszcze czas? -
Anatella wrote:KateHawke,dziękuję za zauważyłaś mój post
A zauważyłam bo byłam bardzo do tyłu z nadrabianiem dzisiaj -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Tak jak pisze Mamunia poobserwuj się na tych testach że dwa cykle. Mi dobrze wychodziły testy z Domowego Laboratorium.
A zauważyłam bo byłam bardzo do tyłu z nadrabianiem dzisiaj -
Kochane moje! Dziękuje Wam bardzo za PRZEPGROMNE wsparcie! Trochę się już otrząsłam z pierwszego szoku, bo od 14 wszystko jak przez mgłę... ta kreska na testach była o wiele bardziej wyraźna niż na zdjęciach (zresztą większość z Was wie, jak to ciężko uwiecznić na telefonie), dlatego byłam pewna, że beta będzie pozytywna. Jestem w mega szoku, ze nie wyszła dodatnia. Tak naprawdę już zaczęłam sobie wszystko rozplanowywać co i jak, żeby to wszystko ogarnąć z trójką dzieci. I jednak chyba zrobiło mi się troszeczkę przykro bo zobaczeniu wyniku. Testy nie pozostawały złudzeń. Ale widocznie jeszcze nie pora - może za rok? nie mogę uwierzyć tylko, że testy trzech różnych firm mogą tak okłamać. Zwłaszcza, że wychodziły w regulaminowym czasie, po ok. 5 minutach...
Reset co do Krakowa, dam Ci znać od razu jak będziemy mieli zaklepany termin! :*by7mistake lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wyszłam na chwilę z jamy. Mogę prosić jutro o kciuki?
Wizytuje o 11.
Kiepsko się czuję od kłótni z em. Dalej mamy ciche dni. Jutro mam nadzieję wziąć l4, wczoraj zasłablam w pracy, ciśnienie 190/60. Póki co kiedy tylko mogę staram się leżeć i odpoczywać.Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Kochana pierdziel to już powiedz lepiej jak Ty się czujesz? Jak tam?
Od 17 marca byłam chora. Wzięłam 3 różne antybiotyki i ostatni pomógł. Dziwnie jest być zdrowym
Aktualnie kończę cykl bezowulacyjny.
Jestem w trakcie kursu alpha na którym poznaje Boga od nowa. Nawet zaczynam myśleć o chrzcie
Córka super, praca zaraz się zakończy wakacjami, życie sobie spokojnie płynie jest dobrze dziękuję ze pytaszfrezyjciada, Czrna 81, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Dziewczyny, wyszłam na chwilę z jamy. Mogę prosić jutro o kciuki?
Wizytuje o 11.
Kiepsko się czuję od kłótni z em. Dalej mamy ciche dni. Jutro mam nadzieję wziąć l4, wczoraj zasłablam w pracy, ciśnienie 190/60. Póki co kiedy tylko mogę staram się leżeć i odpoczywać.
Kochana bierz to L4 i odpoczywaj, może wyjedź do rodziców na weekend z małym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny