MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Nika, widzisz, dobrze się maluch czuje i Ty też się przez to dobrze czujesz:)
Choć rozumiem zdenerwowanie.
Sama mam wizytę za tydzień, czuję się ok i pojawiają się czarne myśli że na USG coś będzie nie tak ale odpycham je ile mogę
Wrzuć później zdjęcie)
Achia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Pomijam fakt że robi mi niedobrze jak za długo jadę... ..muszę kupić mentosy bo wymyśliliśmy dla młodego wycieczkę do Szymbarka na czwartek :p
A jak ostatnio byliśmy w Szymbarku, to przechodziło obok nas stado farbowanych blondynek na szpilkach - sztuk 4. Zobaczyły tę lokomotywę, co woziła ludzi do obozów koncentracyjnych i piszczą "zróbmy sobie zdjęcie w ciuchci!"A potem zrobiły tam taką sesję, że nam gały z orbit wychodziły
-
Melevis wrote:frezyjciada dzięku! A chusty uwielbiam, mam cztery - a te ze zdjęcia poniżej to moja ulubiona
naprawdę, wszystkim polecam noszenie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3868ea3c116.jpga powiedz z jakich firm masz te chusty? Myślę nad nimi i zastanawiam się co wybrać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:A byliście w centrjm hewelianum albo parku naukowo technologicznym? Tam dzieciaki w tym wieku świetnie się bawią
A jak ostatnio byliśmy w Szymbarku, to przechodziło obok nas stado farbowanych blondynek na szpilkach - sztuk 4. Zobaczyły tę lokomotywę, co woziła ludzi do obozów koncentracyjnych i piszczą "zróbmy sobie zdjęcie w ciuchci!"A potem zrobiły tam taką sesję, że nam gały z orbit wychodziły
Michał już się nie może doczekać.
Matko, i jak tu nie żartować z blondynek?- bez obrazy dziewczyny! -
Melevis, jak Ty nie masz mieć takich pięknych dzieci jak sama jesteś taka laska?
Nika, wspaniałe wiadomości! A dzidziulek cudowny! Pytałaś mnie wczoraj czy suplementuję magnez, nie suplementuję, a dlaczego pytasz?
Minie, witaj w klubie: jak byłam kiedyś u hematolog z mutacjami to dokładnie to samo: strata czasu i pieniędzy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 20:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia ja jestem samoukiem, uczyłam się z YouTube. Ogólnie zawsze trochę krzywo patrzyłam na te chusty, dla mnie to było dziwactwo. Ale jak przez pierwsze 2 miesiące życia Leny nie wiedziałam jak się nazywam to znajoma zaproponowała mi użyczenie swojej „szmaty” na próbę. Pokazała mniej więcej co i jak i ją pokochałam
nie nosimy się często, bywa, że przez cały dzień w ogóle nie motam, ale naprawdę jest niezastąpiona
Kate Jedna (moja pierwsza, właśnie wystawiłam na sprzedaż) to Little Frog, a reszta to Lenny Lamb. Jeśli chciałabyś na początek, to proponuję kupić już używaną - te chusty są złamane i mięciutkie, przy nowych można się łatwo zniechęcić bo są sztywne. Do tego gramatura, sploty, długość. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz śmiało, uwielbiam ten tematWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 21:00
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelevis wrote:Achia ja jestem samoukiem, uczyłam się z YouTube. Ogólnie zawsze trochę krzywo patrzyłam na te chusty, dla mnie to było dziwactwo. Ale jak przez pierwsze 2 miesiące życia Leny nie wiedziałam jak się nazywam to znajoma zaproponowała mi użyczenie swojej „szmaty” na próbę. Pokazała mniej więcej co i jak i ją pokochałam
nie nosimy się często, bywa, że przez cały dzień w ogóle nie motam, ale naprawdę jest niezastąpiona
Kate Jedna (moja pierwsza, właśnie wystawiłam na sprzedaż) to Little Frog, a reszta to Lenny Lamb. Jeśli chciałabyś na początek, to proponuję kupić już używaną - te chusty są złamane i mięciutkie, przy nowych można się łatwo zniechęcić bo są sztywne. Do tego gramatura, sploty, długość. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz śmiało, uwielbiam ten temat -
Ptysia wrote:Melevis, jak Ty nie masz mieć takich pięknych dzieci jak sama jesteś taka laska?
Nika, wspaniałe wiadomości! A dzidziulek cudowny! Pytałaś mnie wczoraj czy suplementuję magnez, nie suplementuję, a dlaczego pytasz?
Minie, witaj w klubie: jak byłam kiedyś u hematolog z mutacjami to dokładnie to samo: strata czasu i pieniędzy!
Za to słyszałam że przy niskim ciśnieniu trzeba więcej solić, najlepiej używać soli himalajskiej.
Mam nadzieję że nic nie pomieszałam -
Melevis wrote:(...)
Kate Jedna (moja pierwsza, właśnie wystawiłam na sprzedaż) to Little Frog, a reszta to Lenny Lamb. Jeśli chciałabyś na początek, to proponuję kupić już używaną - te chusty są złamane i mięciutkie, przy nowych można się łatwo zniechęcić bo są sztywne. Do tego gramatura, sploty, długość. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz śmiało, uwielbiam ten tematMelevis lubi tę wiadomość
-
Hejka!
Nadrobiłam!
Niestety nie napiszę nic mądregopolajkowałam zdjęcie Melevis, gratuluję Koteczkowa trzymam kciuki za Maluszki Nika i Minnie!
Lecę pojeździć na "orbitku" a potem czeka mnie upojny wieczór z umowami powierzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 00:14
KateHawke lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Achia wrote:I chyba na początek dobrze mieć kółkową czy to nieprawda?
Niekoniecznie. Ja kółkową kupiłam dopiero jakiś miesiąc temu, a i tak użyłam może ze 3 razy. Jeździ w torbie pod gondolą i jak młodą wózek zaczyna parzyć w dupę to wtedy ją wrzucam. Ale ona nadaje się tak naprawdę na przeniesienie dziecka z punktu A do punktu B. Przez to, że obciążanie jest na jedno ramię to po prostu po chwili robi sie niewygodnie i zaczynają boleć mięśnie. Przy długiej nie ma tego problemu, bo rozłożenie ciężaru jest równomierne i nawet po godzinie noszenia nie czuć dziecka. A przy wrzuceniu na plecy to już w ogóle lajcikAchia lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:A Little frog miałaś żakardowe czy skośno-krzyżowe?
Skośno-krzyżowe. Tak polecają na początek i taką kupiłam, ale w sumie okazało się, że dla mnie nie robi to większej różnicy (reszta moich chust ma splot żakardowy). Skośno-krzyżowy jest po prostu tańszy i w razie co, nie jest aż tak szkoda, jeśli nam to nie podpasujeKateHawke, Achia lubią tę wiadomość
-
Melevis wrote:Skośno-krzyżowe. Tak polecają na początek i taką kupiłam, ale w sumie okazało się, że dla mnie nie robi to większej różnicy (reszta moich chust ma splot żakardowy). Skośno-krzyżowy jest po prostu tańszy i w razie co, nie jest aż tak szkoda, jeśli nam to nie podpasuje
nie będę tu spamować dziewczynom więc wysłałam ci zaproszenie. Jakbyś mogła mi wysłać linka do oferty to będę dźwięczna