MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bociek i Bajka, trzymam kciuki
Co do sukienek, ja na ślub mojego brata mialam kupioną białą sukienkę, taką nawet wpadającą w ecru i przyszla bratowa mi wybiła ten pomysł z glowy i w sumie leży mi ta sukienka z metką juz 8 rok
Nenusia, jak się czujesz? Kiedy wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 10:14
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Popijam sobie tylko kawusię, a Ty Nenusiu, takie smakowite zdjęcie wstawiasz, że chyba będę zaraz biec po truskawki! Smacznego!
Bocianku, mocne kciuki za laparo! Myślami jestem z Tobą! Daj znać, jak będziesz w stanie, że wszystko jest dobrze Antoś też mocno zaciska piąsteczkę za kochaną Ciocię
Jeżeli chodzi o kiecki - jestem w mniejszości, ale na litość boską, Reset, nie idź w białej kiecce na ślub! Ludzie są różni i mówię Ci to z troski o Ciebie - po co ma Cię jakaś ciotka/babcia/czy siostra panny młodej obgadywać, że chciałaś odegrać pierwsze skrzypce na ślubie i weselu? Od razu mówię, że ja tak nie myślę ALE znaczna część społeczeństwa już pewnie tak. Zresztą, jeżeli nie znasz dobrze młodej, to lepiej uważać, żeby broń Boże, w tym wyjątkowym dla niej dniu, nie sprawić jej przykrości. Biała kiecka jest zabójcza i serio, mogłabyś wyglądać lepiej od młodej
Melevis, hihi, ja zagłosowałam w Twoim konkursie, ale pewnie nie będziesz nawet wiedziała, że to ja Tutaj zgadzam się z Dziewczynami - jesteś śliczna i masz piękną figurę, której ta czerwona kiecka nie oddaje w 100%. Czekamy na kolejną
Trzymam kciuki za wszystkie testujące na dniach i wizytujące Dobrego przyrostu nie życzę, bo chyba nikt nie sprawdza, prawda? Miłego dnia Dziołszki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 10:28
Aga9090, Bocianiątko lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Bociek kciukasy, Nenusia też!
Reset - jak masz jeszcze czas to zobacz asosa. Mają super ceny i naprawdę fajne sukienki, ja mam chyba 5 sukienek i 3 są super, 1 taka sobie, 1 średnio trafiona, ale za każdą zapłaciłam może ok 100 zł
tą np mam, bardzo ją lubię
Aga9090, reset, by7mistake lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Reset, Emilka ma racje, w tej bialej wygladasz bosko i moze jeszcze ktos Cie z panna młoda pomyli na moim slubie bylo mi obojętne kto w czym jest i jakie ma kolory ale wiesz ludzie sa rozni...
Zresztą laska z Ciebie wiec chocbys włożyła worek po ziemniakach to i tak bedzie superreset, Emiilka lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Reset, Emilka ma racje, w tej bialej wygladasz bosko i moze jeszcze ktos Cie z panna młoda pomyli na moim slubie bylo mi obojętne kto w czym jest i jakie ma kolory ale wiesz ludzie sa rozni...
Zresztą laska z Ciebie wiec chocbys włożyła worek po ziemniakach to i tak bedzie super
Z panną młodą łączą mnie raczej trudne relacje i gdybym była bardziej złośliwa to za kilka numerów jakie mi w życiu wywinęła powinnam włożyć najbardziej białą z białych kiecek
Ale chyba lubię być "ponad to" i jednak zachować się z klasąby7mistake, Nadzieja22, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Pannie młodej lepiej nie zachodzić ze skórę z czystego egoizmu, dla własnego spokoju ducha2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim
Boćku powodzenia!
Macie super rewię mody aż mi się przypomniało że mam imprezę w piątek i w co ja się zmieszczę...reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris, dobrze Cię rozumiem. Mój brzuch już żyje własnym życiem, a w ostatni weekend czerwca wybieram się na wesele. W takim tempie to muszę ładnego namiotu szukać w swoje kiełki nie ma szans, że wejdę.... Wszystkie czarne i ołówkowe....
Lunaris lubi tę wiadomość
-
myślicie że 4 dpo mogę już sikać na test ?
Malgonia, lamka, Emiilka, Iseko, Aga9090, Bocianiątko, Czrna 81, Nat90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Pytasz czy się usprawiedliwiasz?
Analizuje
Mam 9 tesciorow i wyliczyłam ze jak zacznę jutro to skończę 13dpo, na owulakach już biało to żadnej frajdy z ich osikiwania -
No to się przyznam, że ja dzisiaj też siknelam ze zmartwienia 34 dniem cyklu, ale przecież biało Tyle, że się nie zasmucilam, bo przecież jeszcze się nie staramy w tym cyklu. Jednak myśl przez głowę przeszła oczywiście
-
Siwulec, no jasne, że sikaj! Tym bardziej, że masz tyle testów. Mi w 1 ciąży prawie tydzień przed planowa @ wyszedł mega blady test. Fakt, że nie wiedziałam kiedy owu była.
Siwulec lubi tę wiadomość