MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Temat kulinarny dziś widzę.
Ja pierwszy raz w tym sezonie jadłam makaron z truskawkami.
Wyskoczyłam dziś z pracy do laboratorium.I po raz kolejny w tym cyklu nic nie rozumiem.Wg OF owu była 18dc (dziś 7dpo).
Estradiol 138
Progesteron 38 (ale wg norm ng/l ok.13)
bHCG poniżej 0,001
Oczywiście po wszystkim jeszcze siknęłam na test (glupia psychika) i oczy wypatrzyłam,a tylko biel.Za to owulak popołudniu pozytywny.
O co tu chodzi?
W 16dc było:
Prog 3,5
Estradiol tylko 42
Możliwe,żeby beta za wcześnie?
Czy te wyniki świadczą w ogóle o owu?
Cholera,jestem już glupsza niz bylam.
-
Jak smacznie się tutaj zrobiło mniam
Nenusia ciesze się ze maleństwo rośnie a co z tym krwiakiem ? Leżeć masz i co ? Wchłonie się czy jak ?
Anatella jeśli chodzi o betę to hcg chyba zaczyna się produkować dzień czy dwa od zagnieżdżenia, wcześniej nie wykryjesz, niestety na pozostałych wynikach się nie znam..
U mnie piersi zaczynaja być pełniejsze brzuch lekko pobolewa No i plecy tez mi dokuczają witajcie objawy oby z dobrym skutkiemPatrycja20, Lunaris, Malgonia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Koteczkowa chyba niie bo mnie to czekanie bardzo stresuje ..
ale siknelam dzisiaj na test https://zapodaj.net/c3e326a86934e.jpg.html
A Ty ??
ja teraz grzecznie czekam do poniedziałku bo juz nie bede robić, wynik 481 do poniedziałku wzrosnie do jakis 4000 więc juz licze na ten pecherzykRub45 lubi tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Siwulec, który dzień u Ciebie dziś po ? )
No kurde znowu 3 !!! -
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:
U mnie piersi zaczynaja być pełniejsze brzuch lekko pobolewa No i plecy tez mi dokuczają witajcie objawy oby z dobrym skutkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 19:04
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Iseko tzn ze u Ciebie również wszystko idzie w dobrym kierunku
Iseko lubi tę wiadomość
-
Anatella wrote:Siwulec,ale Ci się pięknie temperatura pnie do góry.
Dziękuje, tez jestem zachwycona, choć wiem ze tu nie z jednego pięknego wykresu ciąży nie było
Malgonia wysłałam Ci privMalgonia lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Siwulec może się wchłonąć, mam leżeć jak najwięcej, jak zacznę krwawić to na IP i dzwonić do niej o każdej porze jeśli będę na ip.. Powiedziała, że mogę teraz plamić właśnie przez tego krwiaka. Byle by krew mnie nie zalała
Kiedy masz następna wizytę ? -
nick nieaktualny
-
Malgona, rekord już pobilam badajac estradiol w 16dc. (Kurczę,nie mogę wstawic buziek). A jak już proga badalam,to pomyslalam sobie,a co mi tam, 24zł tylko za betę.U mnie piersi pelniejsze sa,ale w ogole nie bola.Za to jajniki dają znać o sobie.Obydwa.Kłują,jakby to dopiero owu była.
Dziewczyny,jak się tu wysyła priv?Trzeba mieć osobę w przyjaciolkach? -
Aga9090 wrote:14 czerwca prenatalne, a Onko-ginka 15 czerwca.
Ale się zastanawiam nad wizyta u mojego genialnego gina z zdj usg
Termin zawsze warto zaklepać, a bliżej terminu zdecydować -
Anatella wrote:Malgona, rekord już pobilam badajac estradiol w 16dc. (Kurczę,nie mogę wstawic buziek). A jak już proga badalam,to pomyslalam sobie,a co mi tam, 24zł tylko za betę.U mnie piersi pelniejsze sa,ale w ogole nie bola.Za to jajniki dają znać o sobie.Obydwa.Kłują,jakby to dopiero owu była.
Dziewczyny,jak się tu wysyła priv?Trzeba mieć osobę w przyjaciolkach?
Tak, musisz zaprosić do przyjaciółek i wtedy priv
Buźki tylko z klawiatury : i ) lub : i ( oczywiście bez i oraz spacji -
nick nieaktualny