MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Temat kulinarny dziś widzę.
Ja pierwszy raz w tym sezonie jadłam makaron z truskawkami.
Wyskoczyłam dziś z pracy do laboratorium.I po raz kolejny w tym cyklu nic nie rozumiem.Wg OF owu była 18dc (dziś 7dpo).
Estradiol 138
Progesteron 38 (ale wg norm ng/l ok.13)
bHCG poniżej 0,001
Oczywiście po wszystkim jeszcze siknęłam na test (glupia psychika) i oczy wypatrzyłam,a tylko biel.Za to owulak popołudniu pozytywny.
O co tu chodzi?
W 16dc było:
Prog 3,5
Estradiol tylko 42
Możliwe,żeby beta za wcześnie?
Czy te wyniki świadczą w ogóle o owu?
Cholera,jestem już glupsza niz bylam.
-
Jak smacznie się tutaj zrobiło
mniam
Nenusia ciesze się ze maleństwo rośniea co z tym krwiakiem ? Leżeć masz i co ? Wchłonie się czy jak ?
Anatella jeśli chodzi o betę to hcg chyba zaczyna się produkować dzień czy dwa od zagnieżdżenia, wcześniej nie wykryjesz, niestety na pozostałych wynikach się nie znam..
U mnie piersi zaczynaja być pełniejszebrzuch lekko pobolewa No i plecy tez mi dokuczają
witajcie objawy
oby z dobrym skutkiem
Patrycja20, Lunaris, Malgonia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Koteczkowa chyba niie bo mnie to czekanie bardzo stresuje ..
ale siknelam dzisiaj na test https://zapodaj.net/c3e326a86934e.jpg.html
A Ty ??ja jak teraz siknelam to w sekunde juz druga
ja teraz grzecznie czekam do poniedziałku bo juz nie bede robić, wynik 481 do poniedziałku wzrosnie do jakis 4000 więc juz licze na ten pecherzykRub45 lubi tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Siwulec, który dzień u Ciebie dziś po ?
)
No kurde znowu 3 !!! -
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:
U mnie piersi zaczynaja być pełniejszebrzuch lekko pobolewa No i plecy tez mi dokuczają
witajcie objawy
oby z dobrym skutkiem
Zastanawiam się czy może progesteron nie wzrósł?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 19:04
34 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Iseko tzn ze u Ciebie również wszystko idzie w dobrym kierunku
Iseko lubi tę wiadomość
-
Anatella wrote:Siwulec,ale Ci się pięknie temperatura pnie do góry.
Dziękuje, tez jestem zachwycona, choć wiem ze tu nie z jednego pięknego wykresu ciąży nie było
Malgonia wysłałam Ci privMalgonia lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Siwulec może się wchłonąć, mam leżeć jak najwięcej, jak zacznę krwawić to na IP i dzwonić do niej o każdej porze jeśli będę na ip.. Powiedziała, że mogę teraz plamić właśnie przez tego krwiaka. Byle by krew mnie nie zalała
Kiedy masz następna wizytę ? -
nick nieaktualny
-
Malgona, rekord już pobilam badajac estradiol w 16dc. (Kurczę,nie mogę wstawic buziek). A jak już proga badalam,to pomyslalam sobie,a co mi tam, 24zł tylko za betę.U mnie piersi pelniejsze sa,ale w ogole nie bola.Za to jajniki dają znać o sobie.Obydwa.Kłują,jakby to dopiero owu była.
Dziewczyny,jak się tu wysyła priv?Trzeba mieć osobę w przyjaciolkach? -
Aga9090 wrote:14 czerwca prenatalne, a Onko-ginka 15 czerwca.
Ale się zastanawiam nad wizyta u mojego genialnego gina z zdj usg
Termin zawsze warto zaklepać, a bliżej terminu zdecydować -
Anatella wrote:Malgona, rekord już pobilam badajac estradiol w 16dc. (Kurczę,nie mogę wstawic buziek). A jak już proga badalam,to pomyslalam sobie,a co mi tam, 24zł tylko za betę.U mnie piersi pelniejsze sa,ale w ogole nie bola.Za to jajniki dają znać o sobie.Obydwa.Kłują,jakby to dopiero owu była.
Dziewczyny,jak się tu wysyła priv?Trzeba mieć osobę w przyjaciolkach?
Tak, musisz zaprosić do przyjaciółek i wtedy priv
Buźki tylko z klawiatury : i ) lub : i ( oczywiście bez i oraz spacji -
nick nieaktualny