MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lara88 wrote:Patrycja mysle ze 5 tydz to bardzo wczesnie i nic nie jest przesadzone.kazdy dzien jest wazny i z dnia na dzien moze pojawic sie pecherzyk.ja bylam u ginekologa w 6 t2d byl pecherzyk 13mm.nie bylo zarodka.strasznie stresowalam sie nastepna wizyta ktora byla wczoraj byl to 8 t 3d i niestety pecherzyk urosl ale zarodka brak.diagnoza.-puste jajo plodowe.jestem zalamana 1.06 mam miec zabieg lyzeczkowania chyba ze poronienie zacznie sie wczesniej.wczesniej beda miala zrobione usg zeby sie upewnic.ale w takie cuda nie wierze.moje marzenia legly w gruzach.dobrze ze mam meza ktory mnie wspiera .wiem ze razem damy rade to przetrwac.
Trzymaj się i jakbyś chciała pogadać, to wiesz, że tutaj znajdziesz dziewczyny, które też przez to przeszły -
-Mamunia- wrote:Na dzień dziecka mam dostać okres, nie wiem czemu ale cały czas mam nadzieję że jedno z 19 dc zdziała CUDA!
I jutro też! No przeciez wypadałoby, żeby któraś jutro wysikała coś ładnego przy dniu matkiRucola lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika dziekuje. Ciagle nie moge uwierzyc ze Nas to spotkalo.przeciez jestesmy zdrowi ludzie, uprawiajacy sporty, nie palimy nie jestesmy alkoholikami a jednak...Lekarz powiedzial ze cos nie tak poszlo na etapie zaplodnienia.musial byc uszkodzony plemnik albo komorka jajowa i ze takie dziecko mogloby byc chore. Obawiam sie strasznie zabiegu..mam nadzieje ze jakos to przetrwam.
-
Lekarz mi mowil ze beda mnie usypiac i bedzie to trwalo 15-20min ..ciezkie to wszystko.patrycja a ty na tym etapie sie nie przejmuj tym co powiedzial lekarz.5 tydz to naprawde wczesnie.pecherzyk na pewno bedzie i zarodek tez.przykro mi ze tez musialas to przechodzic.po jakim czasie wznowiliscie starania jesli mozna zapytac ?
-
Malgonia lekarz powiedzial ze jesli chodzi o nastepna ciaze to mam takie same szanse jak inne dziewczyny, nie ma to wplywu na kolejne ciaze.ale cialo to jedno a z psychika gorzej.w sumie pewnie wiecie o czym mowie.szkoda mi rowniez mojego meza strasznie sie cieszyl i przezywa to razem ze mna.
-
Lara sporo z nas ma to za sobą.
Co do starań to psychika jest tu kluczowa. Zazwyczaj macica wraca dosyc szybko do siebie.
Ja chcialam sie starac jak najszybciej, ale nie kazda jest na to gotowa. Musisz sama znalezc swoj sposob na poradzenie sobie z sytuacja. -
Hi
Ja właśnie czekam do gina. Idę mu powiedzieć, że ma 3 miesiące żeby mnie zapłodnić
Ciekawe co powie.
Jak wrócę to będę nadrabiaćAga9090, Malgonia, Siwulec, Patrycja20, summer86, -Mamunia-, Minie Black, Iseko, Emiilka, KateHawke, Karma88, Morusek, Nadzieja22, moyeu lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny przepraszam nie jestem w stanie Was nadrobić. Najpierw wesele mojego brata i komunia synka, biały tydzień i dzisiaj pielgrzymka na Jasną Górę a w prezencie na koniec dnia dostałam @ w 25 dniu cyklu jestem załamana chociaż nie liczyłam na ten cykl bo moja prolaktyna była 3 razy ponad normę. Miałam nadzieję że ten cykl potrwa dłużej, po niepokalanku ( castagnus) bardzo skrociły mi się cykle. Cieszyłam się że nie było plamień w tym cyklu. Ehh... mam nadzieję że następny cykl będzie już normalny -dostałam dostinex i prolaktyna spadła do normy, niepkalanka już nie biorę.
Macie jakiś sposób na wydłużenie cyklu? Brałam dupka ale wcześniej nic to nie dało. Myślicie że powinnam brać w tym cyklu teraz żeby był dłuższy?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Nika ja się bardzo postaram żeby coś wysikac, jak nie jutro to na dzień dziecka
Lara bardzo mi przykroStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
KateKum wrote:Hi
Ja właśnie czekam do gina. Idę mu powiedzieć, że ma 3 miesiące żeby mnie zapłodnić
Ciekawe co powie.
Jak wrócę to będę nadrabiać
I tak jesteś łaskawa ze 3 życzę by doktorek wzial się porządnie do robotyKateKum lubi tę wiadomość
-
lara88 wrote:Lekarz mi mowil ze beda mnie usypiac i bedzie to trwalo 15-20min ..ciezkie to wszystko.patrycja a ty na tym etapie sie nie przejmuj tym co powiedzial lekarz.5 tydz to naprawde wczesnie.pecherzyk na pewno bedzie i zarodek tez.przykro mi ze tez musialas to przechodzic.po jakim czasie wznowiliscie starania jesli mozna zapytac ?
-
Koteczka82 wrote:Hej dziewczyny przepraszam nie jestem w stanie Was nadrobić. Najpierw wesele mojego brata i komunia synka, biały tydzień i dzisiaj pielgrzymka na Jasną Górę a w prezencie na koniec dnia dostałam @ w 25 dniu cyklu jestem załamana chociaż nie liczyłam na ten cykl bo moja prolaktyna była 3 razy ponad normę. Miałam nadzieję że ten cykl potrwa dłużej, po niepokalanku ( castagnus) bardzo skrociły mi się cykle. Cieszyłam się że nie było plamień w tym cyklu. Ehh... mam nadzieję że następny cykl będzie już normalny -dostałam dostinex i prolaktyna spadła do normy, niepkalanka już nie biorę.
Macie jakiś sposób na wydłużenie cyklu? Brałam dupka ale wcześniej nic to nie dało. Myślicie że powinnam brać w tym cyklu teraz żeby był dłuższy?
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy