X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
Odpowiedz

MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę

Oceń ten wątek:
  • Kotowa Autorytet
    Postów: 2976 3470

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:33

    Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, postaram się poszukać w ciuchach, ale nadziei sobie nie robię.

    Reset mój facet jednak jest troszeczkę wyższy niż te 128 cm wzrostu :D <3

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3166 5686

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara zabieg nie jest straszny No i pod narkoza, ja dostałam L4 na tydzień po i myśle ze dobrze zrobiłam bo byłam trochę obolała No i psychicznie troszkę się podreperowałam zanim wróciłam do pracy.
    Wysyłam do Ciebi ciepłe myśli i trzymam kciuki

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Kotowa Autorytet
    Postów: 2976 3470

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:33

    Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 9015 11178

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa wrote:
    U mnie chyba jednak problem z endo jest poważniejszy. Dziś 10dc, endo 3,5mm. Nie wiem czy się śmiać, czy płakać...
    Cholera... Lekarze mają jakiś pomysł? Może u Ciebie też trzeba z tą viagrą spróbować...?

    exaYp2.png

    🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
    5 dpt: beta 22.2
    6 dpt: beta 35.4
    10 dpt: beta 192
    12 dpt: beta 412
    14 dpt: beta 994
    18 dpt (5w2d): GS 9x5mm; YS 2mm
    26 dpt (6w3d): CRL 2.5 mm FHR 120
    7w1d: CRL 1 cm FHR 136
    8w3d: CRL 1.99 cm FHR 166
    10w1d: CRL 3.36 cm FHR 158
    12w2d: USG + PAPPA: wysokie ryzyko preeklampsji, TP na 24.12🎄
    14w4d: CRL 8.3 cm
    15w6d: 130 g 💕
    17w5d: 200 g 💕
    20w4d: 337 g zdrowej DZIEWCZYNKI 💕
    21w4d: 421 g 💕
    23w4d: 583 g i zdrowe serduszko 💗
    26w6d: 925 g 💕
    28w2d: 1125 g 💕

    3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
    2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
    1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
    🧪2x IUI 2018 ❌
    ⏰starania od 2016 ❌
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy
  • Kotowa Autorytet
    Postów: 2976 3470

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:33

    Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 9015 11178

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa wrote:
    Podejrzewają, że to raczej problem naczyniowy. W przyszłą środę znów usg, jeśli nic nie ruszy, to czekam na @ i zaczynam cykl z przygotowaniem do biopsji i specjalistycznych badań
    To trzymam kciuki... Jeśli rzeczywiście to problem naczyniowy to faktycznie można by przegadać z lekarzem tą viagrę... Bo pewnie heparyna jest u Ciebie standardem...

    exaYp2.png

    🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
    5 dpt: beta 22.2
    6 dpt: beta 35.4
    10 dpt: beta 192
    12 dpt: beta 412
    14 dpt: beta 994
    18 dpt (5w2d): GS 9x5mm; YS 2mm
    26 dpt (6w3d): CRL 2.5 mm FHR 120
    7w1d: CRL 1 cm FHR 136
    8w3d: CRL 1.99 cm FHR 166
    10w1d: CRL 3.36 cm FHR 158
    12w2d: USG + PAPPA: wysokie ryzyko preeklampsji, TP na 24.12🎄
    14w4d: CRL 8.3 cm
    15w6d: 130 g 💕
    17w5d: 200 g 💕
    20w4d: 337 g zdrowej DZIEWCZYNKI 💕
    21w4d: 421 g 💕
    23w4d: 583 g i zdrowe serduszko 💗
    26w6d: 925 g 💕
    28w2d: 1125 g 💕

    3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
    2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
    1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
    🧪2x IUI 2018 ❌
    ⏰starania od 2016 ❌
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy
  • Koteczka82 Autorytet
    Postów: 3668 3489

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Koteczka, ale chcesz wydłużyć cykl żeby owu była później czy żeby fl była dłuższa? Ilu dniowa masz fl? Na wydłużenie fl dobrze działa witamina b6 a inozytole ładnie regulują hormony... Może spróbuj ovarin?

    Bocianiatko zawsze miałam cykle 30-32 dni i wszystko było ok ovu zwykle ok 14-15 dc. Teraz jak zaczęłam walczyć z prolaktyna i po tej ciąży biochemicznej (dostałam najpierw castagnus) bardzo skrocily mi się cykle najpierw 27, potem 26 i teraz 25 dni. Nie wiem kiedy była ovu i czy była -raczej myślę że w tym ostatnim nie było bo prolaktyna była wysoka zanim dostałam dostinex. Teraz już jest w normie. Chciałabym żeby cykle wróciły do normalnej długości i ovu była tak jak wcześniej. Napisałam do gina mam nadzieję że będzie miał jakiś plan na mnie.
    Wyniki z 23 dnia cyklu prolaktyna, tsh i tf4 w normie. B6 biorę od połowy poprzedniego cyklu bo czytałam że też obniża poziom prolaktyny.
    Może spróbuję ten ovarin o którym piszesz.

    Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

    ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓


    ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.


    Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa wrote:
    Mamunia zerknij
    http://allegro.pl/wilk-wilczek-kostium-stroj-na-bal-128-wysylka12h-i7340154197.html

    Syn jego zdyskwalifikował, przed chwilą przeszperaliśmy cały internet i znaleźliśmy <3
    Dziękuję.

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 9015 11178

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczka82 wrote:
    Bocianiatko zawsze miałam cykle 30-32 dni i wszystko było ok ovu zwykle ok 14-15 dc. Teraz jak zaczęłam walczyć z prolaktyna i po tej ciąży biochemicznej (dostałam najpierw castagnus) bardzo skrocily mi się cykle najpierw 27, potem 26 i teraz 25 dni. Nie wiem kiedy była ovu i czy była -raczej myślę że w tym ostatnim nie było bo prolaktyna była wysoka zanim dostałam dostinex. Teraz już jest w normie. Chciałabym żeby cykle wróciły do normalnej długości i ovu była tak jak wcześniej. Napisałam do gina mam nadzieję że będzie miał jakiś plan na mnie.
    Wyniki z 23 dnia cyklu prolaktyna, tsh i tf4 w normie. B6 biorę od połowy poprzedniego cyklu bo czytałam że też obniża poziom prolaktyny.
    Może spróbuję ten ovarin o którym piszesz.
    No to pierwsze pytanie jest czy masz owu? Bo może takie krótkie cykle są u Ciebie bezowulacyjne? A jak po dostinexie owu Ci wróci to i wszystko inne wróci do normy :)

    Koteczka82 lubi tę wiadomość

    exaYp2.png

    🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
    5 dpt: beta 22.2
    6 dpt: beta 35.4
    10 dpt: beta 192
    12 dpt: beta 412
    14 dpt: beta 994
    18 dpt (5w2d): GS 9x5mm; YS 2mm
    26 dpt (6w3d): CRL 2.5 mm FHR 120
    7w1d: CRL 1 cm FHR 136
    8w3d: CRL 1.99 cm FHR 166
    10w1d: CRL 3.36 cm FHR 158
    12w2d: USG + PAPPA: wysokie ryzyko preeklampsji, TP na 24.12🎄
    14w4d: CRL 8.3 cm
    15w6d: 130 g 💕
    17w5d: 200 g 💕
    20w4d: 337 g zdrowej DZIEWCZYNKI 💕
    21w4d: 421 g 💕
    23w4d: 583 g i zdrowe serduszko 💗
    26w6d: 925 g 💕
    28w2d: 1125 g 💕

    3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
    2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
    1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
    🧪2x IUI 2018 ❌
    ⏰starania od 2016 ❌
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy
  • kubekkawy Ekspertka
    Postów: 232 84

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro dzień mamy. Testującym życzę 2 kresek :)

    -Mamunia-, KateHawke, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

    To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa.
  • Koteczka82 Autorytet
    Postów: 3668 3489

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę w tym cyklu sprawdzić czy ovu będzie. Bardzo liczę,że dostinex przywróci mi normalny cykl i ovu.

    Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

    ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓


    ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.


    Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • KateKum Autorytet
    Postów: 1451 1706

    Wysłany: 25 maja 2018, 20:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi,
    Szybka relacja.... po obrazie wyglada na to, że jest po ovu.... dzisiaj czułam duże kłucie w prawym jajniku. W sumie mogłoby tak być. Myślicie, że jest sens jeszcze <3
    Bardzo szybka ta ovu jak na mnie. W poniedziałek mam jeszcze iść do niego, żeby sprawdzić co i jak.

    xnw4lbete8c7uekt.png

    10.2017 [*] 8tc
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7500 11428

    Wysłany: 25 maja 2018, 21:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum jak dla mnie to zawsze lepiej raz za duzo niz raz za malo. A kto wie, moze jeszcze sie chlopaki wyrobia. Ale zamiast siedziec na forum bierz sie do roboty :)


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 maja 2018, 21:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Hi,
    Szybka relacja.... po obrazie wyglada na to, że jest po ovu.... dzisiaj czułam duże kłucie w prawym jajniku. W sumie mogłoby tak być. Myślicie, że jest sens jeszcze <3
    Bardzo szybka ta ovu jak na mnie. W poniedziałek mam jeszcze iść do niego, żeby sprawdzić co i jak.
    10 dc i już po owulacji? Niebywałe :D Bzyknij jeszcze dzisiaj :D

  • wisienka94 Autorytet
    Postów: 536 558

    Wysłany: 25 maja 2018, 21:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie.
    Dzidzia ma się dobrze. Ma 1.1cm. Serduszko bije!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a38e32e619e0.jpg

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3e65af8a4a8.jpg

    Siwulec, Malgonia, blue00, Koteczka82, Kotowa, lamka, -Mamunia-, Patrycja20, Minie Black, Bajkaaa, Bocianiątko, Aga9090, KateKum, Flowwer, KateHawke, Iseko, Cabrera, StaraczkaNika, Karma88, MaryAnn, Yoselyn82, Morusek, Kaczorka, moyeu, Nadzieja22, Mala90, Sanka lubią tę wiadomość

    ex2be6ydx4ywz9g3.png
    gg64qtkf6j6uj0vc.png
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3166 5686

    Wysłany: 25 maja 2018, 21:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wisienka ! Wspaniały kropek <3

    wisienka94 lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 maja 2018, 21:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wisienka :)

    wisienka94 lubi tę wiadomość

  • wisienka94 Autorytet
    Postów: 536 558

    Wysłany: 25 maja 2018, 21:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam wam podziękować za słowa wsparcia. To naprawdę dużo daje człowiekowi, kiedy nie wie jak ogarnąć coś tak przykrego co się stało. Cały czas sobie powtarzam, że nie mogę się denerwować dla dzidzi, no ale wiadomo popłakuje sobie co jakiś czas. Wiem, że z czasem będzie lepiej ale narazie jest strasznie.

    ex2be6ydx4ywz9g3.png
    gg64qtkf6j6uj0vc.png
  • Kotowa Autorytet
    Postów: 2976 3470

    Wysłany: 25 maja 2018, 21:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:33

    Minie Black, reset, Bajkaaa, Meśka, lamka, Bocianiątko, Aga9090, KateKum, Malgonia, Flowwer, KateHawke, Koteczka82, Cabrera, Iseko, StaraczkaNika, Karma88, Yoselyn82, Morusek, moyeu, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

    Małgosia 24tc +15.08.2015💔
    09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
    02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
    10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
    02.2018 - crio 1 blastki 😔
    06.2018 - crio 1 blastki 😔
    05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
    12.2019 - cb😔
    09.2020 - "niespodzianka!"
    Jasiek 15tc +23.11.2020💔
    03.2021 - crio 1 blastki 😔
    06.2021 - crio 1 blastki 😔
    02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
    09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
    4/10 - usg
‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ