MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:34
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem Achia ze nie nasza wina ale bylo mi mega glupio. Po wszystkim gdy M. po prostu odcial nozem wszystkie kable zasilajace nie moglam zasnac do rana. Nawet nie chce wiedziec ile wynosila wtedy moja prolaktyna19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyNenusia Coca-Cola najlepsza ever! Na biegunkę to jagody do jedzenia
Achia współczuję sąsiadów, masakra. Zapodaj im radio Maryja przez tydzień z samego rana jak godzinki śpiewają. Może chociaż się do Boga zbliżą z tego wszystkiego
Pomysł z garnkiem ekstra!
Swoją drogą jak ja się cieszę, że mieszkam na wsi ❤Malgonia, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Frezylcjada pomysł przedni, choć przyznam, że koguty mało co przebije...
Ale, ze pewnie łatwiej o radio maryja z miski niż o trzy mlode, jurne koguty to pewnie bym sie sklaniałs ku tej opcji
Ja obejrzałam sobie "Piekna i Bestie", splakalam sie jak bobr (co z tego, ze widzialam juz 3 inne wersje) i ide spac. Jutro znow do pracy ale choc nie bedzie czasu myslec o glupotach... -
U mnie jutro już 5 dpo wiec zaczynam oficjalne sikańce
Pamiętacie jak na początku miesiąca prosiłam żebyście zaopatrzyły się w melisę ? To właśnie ten czas kiedy możecie zacząć ją sączyć -
lara88 wrote:StaraczkaNika dziekuje. Ciagle nie moge uwierzyc ze Nas to spotkalo.przeciez jestesmy zdrowi ludzie, uprawiajacy sporty, nie palimy nie jestesmy alkoholikami a jednak...Lekarz powiedzial ze cos nie tak poszlo na etapie zaplodnienia.musial byc uszkodzony plemnik albo komorka jajowa i ze takie dziecko mogloby byc chore. Obawiam sie strasznie zabiegu..mam nadzieje ze jakos to przetrwam.
Przykro mi, że Cię to spotkało. Czytam to forum i ciągle mnie zaskakuje, ile dziewczyn musi przez to przejść. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się znowu zajść - to ratuje, ale daj sobie chwilę - zajście w ciążę z tymi wszystkimi świeżymi strachami ciągle w sercu potrafi doprowadzić do nerwicy -
Achia wrote:Meśka no ale to nie była Wasza wina,a sąsiedzi często robią imprezki,nie uprzedzają,a nie są cicho. raz mąż poszedł nastęnego dnia im zwrócić uwagę to go facet okłamał że to nie oni- więc chyba i tak długo byłam cierpliwa.a ostatnio nawet nie raczył dzień dobry powiedzieć.ja wszystko rozumiem, że piątek i ogóle ale oni to buractwo i tyle.
-
Koteczka82 wrote:Hej dziewczyny przepraszam nie jestem w stanie Was nadrobić. Najpierw wesele mojego brata i komunia synka, biały tydzień i dzisiaj pielgrzymka na Jasną Górę a w prezencie na koniec dnia dostałam @ w 25 dniu cyklu jestem załamana chociaż nie liczyłam na ten cykl bo moja prolaktyna była 3 razy ponad normę. Miałam nadzieję że ten cykl potrwa dłużej, po niepokalanku ( castagnus) bardzo skrociły mi się cykle. Cieszyłam się że nie było plamień w tym cyklu. Ehh... mam nadzieję że następny cykl będzie już normalny -dostałam dostinex i prolaktyna spadła do normy, niepkalanka już nie biorę.
Macie jakiś sposób na wydłużenie cyklu? Brałam dupka ale wcześniej nic to nie dało. Myślicie że powinnam brać w tym cyklu teraz żeby był dłuższy? -
A w ogóle to dzień dobry
Obudziłam się o 4:30 bo kot przyszedł mnie udeptać. Oczywiście kokosił się dobre 10 minut, po czym poleżał grzecznie jakieś 2 i uciekł.
A ja już chyba nie zasnę, bo głodna jestem
Postanowiłam sobie dziś świętować pierwszy dzień matki. Chcę jechać do ikei wreszcie kupić szafki na buty i uporządkować przedpokój - takie moszczenie gniazdka. W ikei pewnie będą tłumy, jak zwykle przy sobocie. A wieczorem dużo się ostatnio dzieje - mamy juvenalia i dni miasta - nic tylko przebierać w możliwościach Oby
tylko sił na to wszystko starczyło!
Miłego dnia, czekam na pozytywne wieści! -
Przechodzę obok lustra, a tam nowe siniory na kolanach (dzięki, choler** heparyno) i tak mi się przypomniało:
Rozmawiają dwaj przyjaciele.
-Dlaczego twoja żona jest cała w siniakach?
-A bo się smaruje na noc balsamami, kremami, żelami, maściami...
-I od tego jest cała w siniakach?
-No! Z łóżka się ześlizguje!
Karma88, frezyjciada, Flowwer, Aga9090, Achia, Malgonia, by7mistake, Kaczorka, Kargo31, Meśka, Nadzieja22, moyeu, Morusek, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Życzę wszystkim testującym dzisiaj dwóch kreseczek
A wszystkim Mamom w życzę pociechy z tych Waszych małych cudów oraz siły i wytrwałości w kolejnych dążeniach
Nika z kotem mam to samo
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualnyDzien dobry
Mój biszkopt udało się uratować to dla mojej ukochanej siostrzenicy, która boi się pająków...może odczarujemy ten strach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7afc1b3ec331.jpg
StaraczkaNika, Aga9090, Siwulec, lamka, Malgonia, Yoselyn82, Bocianiątko, blue00, KateKum, Nadzieja22, moyeu, Morusek, MamaStasia, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość