MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
lara88 wrote:Witam dziewczyny. StaraczkaNika tez jestem przerazona ogromem tragedii i ze spotyka to tyle kobiet. Dam rade..Wy dalyscie to ja tez dam.Byle do zabiegu pozniej wpadne w rytm codziennosci i jakos to bedzie.
Zycze wszystkim udanego weekendu:) -
A ja mimo wszystko wstałam dziś w dobrym humorze i poczuciem, że co będzie to będzie i to przyjmę.. Zatestowałam ze spokojem w sercu. Wynik negatywny. @ nie ma, a dziś powinna przyjść. Czuję, że muszę coś dla siebie dziś zrobićTo będzie dobry dzień, ale najpierw kawa.
-
Cabrera wrote:Dzien dobry
Mój biszkopt udało się uratować to dla mojej ukochanej siostrzenicy, która boi się pająków...może odczarujemy ten strach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7afc1b3ec331.jpg -
kubekkawy wrote:A ja mimo wszystko wstałam dziś w dobrym humorze i poczuciem, że co będzie to będzie i to przyjmę.. Zatestowałam ze spokojem w sercu. Wynik negatywny. @ nie ma, a dziś powinna przyjść. Czuję, że muszę coś dla siebie dziś zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrycja20 wrote:Dzień dobry ! Wszystkim mamusia i przyszłym również życzę duzo miłości z okazji dnia matki !
I niech któraś wysika w ten dzień II krechy ! -
Nika dzięki duzo mi dało wasze wsparcie ! Teraz spokojnie będę czekać do wizyty u mojego gina a myślisz, ze powinnam brać tego dupka ? Wczoraj wzielam ... a dziś się zastanawiam ?
Miałam ochotę na jajecznicę a jak mąż mi ja zrobił to nawet patrzeć na nią nie mogłam -
Dzien dobry Dziewczyny
Witam sie z warszawskiego metra, przemoczona od pasa w dol.. taka mnie ulewa zlapala, ze ja nie wiem jak wytrzymam w robocie w tych mokrych ciuchach
Caluje Was i oby ten szczegolny dzien przyniosl ktorejs szczescie -
Dzien dobry
Carbera ciacho jest wręcz genialne aż szkoda kroić trzymam kciuki żeby odczarowało strach przed pająkami
Kubekkawy bardzo mi przykro :*
Nenusia ciesze się ze już Ci lepiej
Jak tam melisa wypita ?
Bo u mnie spadek temp i test (o dziwo) negatywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/abe3fdae3a13.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2018, 08:49
Cabrera lubi tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Nika dzięki duzo mi dało wasze wsparcie ! Teraz spokojnie będę czekać do wizyty u mojego gina a myślisz, ze powinnam brać tego dupka ? Wczoraj wzielam ... a dziś się zastanawiam ?
Miałam ochotę na jajecznicę a jak mąż mi ja zrobił to nawet patrzeć na nią nie mogłam -
Malgonia wrote:Dzien dobry Dziewczyny
Witam sie z warszawskiego metra, przemoczona od pasa w dol.. taka mnie ulewa zlapala, ze ja nie wiem jak wytrzymam w robocie w tych mokrych ciuchach
Caluje Was i oby ten szczegolny dzien przyniosl ktorejs szczescie
Kurcze, zebys sie tylko nie przeziebila :* -
Siwulec, ale nas zaskoczylas
Patrycja ja bym brała.
Kubek kawy przykro mi
Cabrera - jak sie dziecko nie przekona do pajakow to pamietaj, ze masz nasSiwulec, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Dzien dobry
Carbera ciacho jest wręcz genialne aż szkoda kroić trzymam kciuki żeby odczarowało strach przed pająkami
Kubekkawy bardzo mi przykro :*
Nenusia ciesze się ze już Ci lepiej
Jak tam melisa wypita ?
Bo u mnie spadek temp i test (o dziwo) negatywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/abe3fdae3a13.jpgSiwulec lubi tę wiadomość
-
Chyba zrobię sobie prezent na dzień mamy i skocze po jakaś hurtowa ilość bobotestow
Patrycja20, Aga9090, Nadzieja22 lubią tę wiadomość