MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj to chyba wszyscy grillują i korzystają z pięknej pogody
Ja tez troszkę poswietowalam a teraz robię sobie domowe spaAga9090, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Ja świętuję na kanapie przed tv...
I bardzo dobrze, takie dni tez są potrzebneAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:U nas od 14 leje deszcz... Dzieć w rozpaczy, bo każda godzina nie na dworzu to godzina stracona, kara normalnie, więc co chwilę płacz i jęczenie.... A mi pęka głowa wypiłam nawet kawę ale niestety nie pomogło
Dawaj kalosze i kurtki przeciwdeszczowe i niech idą -
nick nieaktualnyJa dzisiaj imprezkę dla męża zrobiłam, cały dzień w kuchni, niby nic wymagającego, ale przy pomocniku 3 letnim wyszło cały dzień.
Reset, dzięki za przepisy!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a9c40bba718.jpgEmiilka, lamka, Nadzieja22, bazylkove, Trasti, Cabrera, Aga9090, reset, Flowwer, Karma88, moyeu, KaśkaKwa, KateKum lubią tę wiadomość
-
Malgonia przez to ze zmoklas pewnie kuruj się :*
Minie postaralas się mam nadzieje ze mąż docenił -
nick nieaktualny
-
My u teściów na grillu Wprawdzie ostatnio mnie teściowa nieziemsko wkur...., ale wczoraj przeprosiła za swoje zachowanie Więc póki co mogę przebywać w jej towarzystwie.
Minie, mniam mniam U nas dzisiaj na obiad była pierś indyka w mleku kokosowym, pyszotalamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia mnie w pt obudził katar i gardło. Zrobiłam sobie napar z cytryny, pomarańczy, imbiru z miodem i już jest lepiej. Polecam
Mąż wrócił i pyta czy jakąś niespodziankę mam.a ja na niego i mówię że nie, że ledwo kuchnie ogarnęłam a on ze przecież ma dziś imieniny :p
Zupełnie zapomniałam! -
nick nieaktualny
-
Dziękuje Dziewczyny
Chyba gripex zaczal dzialac, bo co prawda jestem cala mokra, ale czuje, ze wracaja mi funkcje zyciowe.
To dobrze, bo maz przeciez jest umierajacy wiec mi takich super kanapek nie zrobi
Zla jestem na niego troche bk przez caly dzien nie zrobil nic. Jest juz 3 dzien w domu, a prania z suszarki nie zdejmie.. -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Dziękuje Dziewczyny
Chyba gripex zaczal dzialac, bo co prawda jestem cala mokra, ale czuje, ze wracaja mi funkcje zyciowe.
To dobrze, bo maz przeciez jest umierajacy wiec mi takich super kanapek nie zrobi
Zla jestem na niego troche bk przez caly dzien nie zrobil nic. Jest juz 3 dzien w domu, a prania z suszarki nie zdejmie.. -
nick nieaktualnySiwulec żeby ten szabrajec grzecznie biegał po kałużach to tak bym właśnie zrobiła, ale samego go nie wypuszcze, bo on włazi na wszelkie maszyny na podwórku, u nas zwyczajnie jest niebezpiecznie. A dwa tesciwie by chyba zawału dostali zresztą co rusz dosłownie ściana deszczu! Od 14 spadło już z45 na m2
-
U nas dzisiaj taki skwar, że aż w szoku jestem. W końcu moje temperatury
-
Hej dziewczyny!
Ostatnio zaś mnie nie było, byliśmy tydzień w Grecji, a potem zobaczyłam że zapisałyście przez ten czas 150 stron i się poddałam w nadrabianiu
Uroczyście melduję tylko, że byłam wczoraj i gina w końcu i jest piękne serduszko wg USG 6tc+1. Również zostawiam odrobinę ciążowych wirusów! :
**&^$@@#$%^&***Aga9090, Malgonia, Morusek, Nadzieja22, MamaFabianka, KateKum, Rucola, Iseko, blue00 lubią tę wiadomość