MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Malgonia wrote:bazylkove awatarek piękny

Minie, ja bym wzięła druga bo Ci fajnie cycki w niej widać. A że ja z tych co musza se skarpetkami wypychać to lubię jak coś tam widać
Zobaczcie jakie cudo dziś na becezmamuś znalazłam
Czego oczywiście z całego serca życzę i sobie i Wam.. no może żeby Wam aż nogi poodpadały to nie, no ale wiadomo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79b4e03d5421.jpg
Hahaha leżę
Minnie idź w której Ci wygodnie, w obu pięknie wyglądasz. Chociaż ta pierwsza fajnie eksponuje brzuszek

lamka lubi tę wiadomość
                                7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok - 

Minie, jestem za 1

Ja tymczasem wrzucam kolejny wynik, mutacja.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f19676f783f.jpg
Pomożecie?
Z tego co zdążyłam przeczytać w necie, chodzi o zwiekszona krzepliwość krwi tak? Kurcze dziwne to bo zawsze myslalam ze mam slaba krzepliwość, łatwo robią mi sie siniaki, przed okresem leci krew z nosa, a może niektóre z was pamiętają jak wyglądała moja ręka po pobraniu krwi kiedy rozlala mi sie żyła...starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Malgonia wrote:A widzisz może ja nie mogę zajść bo fistaszków już nie jem (przed ciąża pochłanialiśmy czasem po pół kilo dziennie, ale potem zabroniłam, bo nie miałam siły sprzątać). A jak bym taką płodową terapie sobie zafundowała...
A swoją drogą ananasów Ci nie szkoda
P.S. pamiętajcie, możecie też pasjansa odświeżać
ananasów nie zdążył mi nikt zwizualizować - cale szczęście !
 - 

to spójrz na tego mojego małego słodkiego ananaska i powiedz, ze byś go zjadła...
no sama tak na niego spojrzałam i doszłam do wniosku, ze gotowa bym była go schrupać
By7mistake.. mi się wydaje, ale jeszcze podoczytuję, żeby nie było, ze Cię w błąd wprowadzam, ze mthfry to odpowiadają za metylację wit z grupy B. Stąd np, może być u Ciebie tak wysoki poziom kwasu foliowego. zmień go na folian i przy Twojej pięknej homocysteinie to by było na tyle.. możesz ją co najwyżej sprawdzać raz na jakiś czas czy nie trzeba by dołożyć np wit b12.
                                    Siwulec, MaryAnn lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Minie ja jestem za zieloną

Bazylkove i Cabrera super avatar
To może ja też poczaruję - myślicie, że jeszcze zdążę?

Malgonia, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
                                34 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 - 

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff3f6ef23204.jpg
                                    StaraczkaNika lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnySiwulec który u ciebie dzień cyklu ? 25 tak? Czyli coś się kluje u ciebie :* Nie puszczam kciuków za ciebie / za was

Kurcze teraz moje pytanie jaką bętę najmniejszą te nasze bobo testy są w stanie wychaczyć ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 14:53
                                    Siwulec lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Teraz dopiero w poniedziałek mogę zrobić betę, wiec sikam dalej

Cabrera, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyAle zaraz to przecież 9dpo.. Może w piątek powtórz betę?Siwulec wrote:24dc, 9dpo

Tez jestem w szoku ze ten bobek tak szybko coś przeczuwał
Edit doczytałam, mam nadzieję, że masz same bobo żółte?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 14:57
 - 

Zaraz jadę do mamy na cały weekend i wracam w niedziele, nie dam rady powtórzyć w piątek, ale będę namiętnie sikać

Edit - mam same bobo żółte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 14:58
                                    Aga9090, Malgonia lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Siwulec czekamy w takim razie na powtórkę bety i codzienną porcję testów

Siwulec lubi tę wiadomość
                                7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok