MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia wrote:bazylkove awatarek piękny
Minie, ja bym wzięła druga bo Ci fajnie cycki w niej widać. A że ja z tych co musza se skarpetkami wypychać to lubię jak coś tam widać
Zobaczcie jakie cudo dziś na becezmamuś znalazłam
Czego oczywiście z całego serca życzę i sobie i Wam.. no może żeby Wam aż nogi poodpadały to nie, no ale wiadomo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79b4e03d5421.jpg
Hahaha leżę
Minnie idź w której Ci wygodnie, w obu pięknie wyglądasz. Chociaż ta pierwsza fajnie eksponuje brzuszeklamka lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Minie, jestem za 1
Ja tymczasem wrzucam kolejny wynik, mutacja.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f19676f783f.jpg
Pomożecie?
Z tego co zdążyłam przeczytać w necie, chodzi o zwiekszona krzepliwość krwi tak? Kurcze dziwne to bo zawsze myslalam ze mam slaba krzepliwość, łatwo robią mi sie siniaki, przed okresem leci krew z nosa, a może niektóre z was pamiętają jak wyglądała moja ręka po pobraniu krwi kiedy rozlala mi sie żyła...starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:A widzisz może ja nie mogę zajść bo fistaszków już nie jem (przed ciąża pochłanialiśmy czasem po pół kilo dziennie, ale potem zabroniłam, bo nie miałam siły sprzątać). A jak bym taką płodową terapie sobie zafundowała...
A swoją drogą ananasów Ci nie szkoda
P.S. pamiętajcie, możecie też pasjansa odświeżać
ananasów nie zdążył mi nikt zwizualizować - cale szczęście !
-
to spójrz na tego mojego małego słodkiego ananaska i powiedz, ze byś go zjadła...
no sama tak na niego spojrzałam i doszłam do wniosku, ze gotowa bym była go schrupać
By7mistake.. mi się wydaje, ale jeszcze podoczytuję, żeby nie było, ze Cię w błąd wprowadzam, ze mthfry to odpowiadają za metylację wit z grupy B. Stąd np, może być u Ciebie tak wysoki poziom kwasu foliowego. zmień go na folian i przy Twojej pięknej homocysteinie to by było na tyle.. możesz ją co najwyżej sprawdzać raz na jakiś czas czy nie trzeba by dołożyć np wit b12.Siwulec, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie ja jestem za zieloną
Bazylkove i Cabrera super avatar
To może ja też poczaruję - myślicie, że jeszcze zdążę?Malgonia, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff3f6ef23204.jpg
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec który u ciebie dzień cyklu ? 25 tak? Czyli coś się kluje u ciebie :* Nie puszczam kciuków za ciebie / za was
Kurcze teraz moje pytanie jaką bętę najmniejszą te nasze bobo testy są w stanie wychaczyć ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 14:53
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teraz dopiero w poniedziałek mogę zrobić betę, wiec sikam dalej
Cabrera, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:24dc, 9dpo
Tez jestem w szoku ze ten bobek tak szybko coś przeczuwał
Edit doczytałam, mam nadzieję, że masz same bobo żółte?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 14:57
-
Zaraz jadę do mamy na cały weekend i wracam w niedziele, nie dam rady powtórzyć w piątek, ale będę namiętnie sikać
Edit - mam same bobo żółteWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 14:58
Aga9090, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siwulec czekamy w takim razie na powtórkę bety i codzienną porcję testów
Siwulec lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok