Forum W oczekiwaniu na testowanie MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
Odpowiedz

MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec sikaj dalej ale ja myślę że to kropek :) będziemy wtedy już dwie co turbo szybko wykryły maleństwo :)

    Siwulec lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciuków nie puszczam ;)

    Siwulec lubi tę wiadomość

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za kciuki (to chyba będzie rekord w długości ich ściskania ) :*
    Wiecie, jestem dziwnie spokojna o to malenstewko <3

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ło rajusiu.. Gratulejszyn :)
    Siwulcu to teraz na gorąco, bo wygląda na to, że kropek Ci się wgryzł dopiero co. Jakieś objawy dla potomnych?


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec ściskam mocno wszystkie kciuki
    A mnie mega kłuje tak jakby lewy jajnik no masakraa...skoro to nie maluch to oby ta małpa jak najszybciej już przylazła ;/

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek, a może on się właśnie wgryza dopiero... nie trać wiary. ja mimo @ dalej uważam, ze jestem w ciąży :P
    No a dłuższa FL to bardzo dobra rzecz, lepiej mieć niż nie mieć :P


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    ło rajusiu.. Gratulejszyn :)
    Siwulcu to teraz na gorąco, bo wygląda na to, że kropek Ci się wgryzł dopiero co. Jakieś objawy dla potomnych?

    Jedynie co, to ciagle mam uczucie ze mam gorączkę i na przemian jest mi gorąco albo zimno ! No i plecy, ale nie krzyż tylko miedzy łopatkami strasznie mi dokucza od kilku dni, poza tym mialam wrażenie jakby znów TSH szalało dlatego dzisiaj tez to zlecilam. A i cyce delikatnie dają znać o sobie, ale baaaardzo delikatnie ;)

    Malgonia lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od rana chodzę po przychodniach z przygodami ale w końcu się udało załatwić wszystko na NFZ. Kopiuję z ex testerek i biorę się za nadrabianie wątku!

    Cześć Ciocie, jestem mały łobuz, nie chcę dać się zbadać ani zmierzyć ale Pani Dr mówi że jestem zdrowy. Nie chcę pokazać co mam między nogami ale prawdopodobnie zrobię Mamie prezent ciut wcześniej (2.12) Mam 74,4mm a moje serduszko bije 166u/min. Wg Usg wyprzedzam termin o 1 tydz i 2 dni.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c77055baecfd.jpg

    Aga9090, Siwulec, blue00, Kotowa, moyeu, bazylkove, Malgonia, Cabrera, Tosia2323, MamaFabianka, lamka, Angelika83, KateHawke, nowa na dzielni, Czrna 81, -Mamunia-, Bocianiątko, frezyjciada, Nadzieja22, Morusek lubią tę wiadomość


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris !!! Wspaniale wiesci i śliczne maleństwo <3 rośnijcie zdrowo :)

    Lunaris lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia gdyby tak było to jednak ta beta by nie spadła raczej a urosła ...Odstawiłam juz duphaston i zobaczymy ...no chyba że jakimś cudem wgryzało się dwa kropki a został jeden ale niee ja w takie cuda to nie wierzę nie chcę się juz nakręcać ...a zazwyczaj po 2 dniach od odstawienia duphastonu juz była @, jeżeli nie przyjdzie to jeszcze siknę na test ...ale juz się pogodziłam że nici z tego cuklu ...

  • Iseko Autorytet
    Postów: 1411 2357

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris śliczne maleństwo! :D

    Siwulec to już chyba można gratulować :D Czekam z niecierpliwością na poniedziałek :) No i oczywiście dalsze codzienne testy :D

    Lunaris lubi tę wiadomość

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Brak ochrony zarodka
    ❗ mutacja PAI hetero

    🤵
    ❗Morfologia 3%
    ❗Koncentracja 9,6mln/ml
    ❗HBA 72%
    ❗Ruch postępowy 30%
    ✔ Fragmentacja 9,7

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌

    💉Szczepienia limfocytami męża - 12.10✔, 2.11✔, 23.11.2021
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wspaniały widok, zdrówka :)

    Lunaris lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    Jedynie co, to ciagle mam uczucie ze mam gorączkę i na przemian jest mi gorąco albo zimno ! No i plecy, ale nie krzyż tylko miedzy łopatkami strasznie mi dokucza od kilku dni, poza tym mialam wrażenie jakby znów TSH szalało dlatego dzisiaj tez to zlecilam. A i cyce delikatnie dają znać o sobie, ale baaaardzo delikatnie ;)
    Daj znać jaki wynik. Ja robiłam TSH tuż przed ciążą a przynajmniej przed tym jak malec się wgryzł i mialam coś 1,7 a potem zrobiłam TSH razem z 1 betą i nagle miałam 2,5 to już dało do myślenia bo to był b. krótki okres między dwoma badaniami

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 15:30

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek, beta mogła spaść potem znów wzrosnąć.. Ja wiem, ze się człowiek nie powinien tak nakręcać, no ale może...
    Kurcze skoro są laski które mają okresy przez pół ciąży i orientują się na porodówce, ze będą mamami, to i z Twojej bety może być dzidek :P

    Mój małż poszedł do laryngologa i dostał antybiotyk... już tak na szybko wygooglałam, ze nie powinien jakoś dramatycznie wpłynąć na nasienie, ale pewnie zwiększę mu ilość wit C, no i zapowiedziałam, ze dziś dzień bez stanika i co z tym robimy...
    no chyba nei jest az tak obłożnie chory, bo nawet wykazał chęć poświętować :P

    Siwulec, blue00, Aga9090, Nadzieja22 lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia jasne ze się pochwale i proga tez Wam podam bo na tym to się kompletnie nie znam wiec bez Waszej pomocy wynik nic mi nie powie ::

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec, ale jazda :D jakoś wewnętrznie czuję, że u Ciebie będzie dobrze!

    Siwulec lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy robiłaś ostatnie TSH i jaki wynik? Bierzesz jakieś leki?

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Malgonia,moze i dziś dzień bez stanika,ja poszłam dalej :D i chodzę przepasana w samej przeźroczystej czerwonej chuście :P

    Malgonia, Bajkaaa lubią tę wiadomość

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    A kiedy robiłaś ostatnie TSH i jaki wynik? Bierzesz jakieś leki?

    18 kwietnia miałam TSH 1,810, FT3 - 2,95 i FT4 - 1,32
    Wcześniej w styczniu miałam TSH 3,9 a w lutym jakoś 2,4
    Od stycznia do lutego brałam euthyrox 25 a od lutego do dzisiaj euthyrox 50

    Minie jazda bez trzymanki :D

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 maja 2018, 15:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    18 kwietnia miałam TSH 1,810, FT3 - 2,95 i FT4 - 1,32
    Wcześniej w styczniu miałam TSH 3,9 a w lutym jakoś 2,4
    Od stycznia do lutego brałam euthyrox 25 a od lutego do dzisiaj euthyrox 50

    Minie jazda bez trzymanki :D
    To czekamy zatem na resztę wyników :)

    Siwulec lubi tę wiadomość

‹‹ 342 343 344 345 346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ