MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:Vivanillka, masz na 1 stronie tajemniczą wiedzę od Hope tam jest zakładka badania
Dzięki, znalazłam zapisałam i będę praktykowaćMinie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie- doszło! Dziękuję! :* Łapię wiruski, bo czuję, że są w kopercie
Btw. idź zaraz sprawdzić prywatną wiadomość
Minie Black lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyChciałam się z Wami podzielić jeszcze zakończeniem tej mojej historii - przecież w bajkach zawsze się wszystko dobrze kończy, nie?
Otóż mój ex przyszły/niedoszły mąż (burak jeden) trafił na swoją drugą połówkę (nie moją kuzynko/ciocię - ta też go w dupe kopnęła), która cudownie roztrwoniła cały jego hajs wraz z innymi! członkami w swoim życiu (dalej są razem - tolerancyjny gość)
Mocno im kibicuję i czekam na ich ślub - sama wypiję całego szampana i to z gwinta, że ktoś mu mógł tak bardzo spieprzyć życie !
A tak serio, wtedy to była tragedia przez którą zaliczyłam niezłe załamanie psychiczne, z perspektywy czasu, to najlepsze co mogło mnie spotkać zdarzyło się po tej całej historii - "poznałam" mojego obecnego męża, którego tak na prawdę znałam od 12 roku życia. Uwierzcie, że czuje się przy nim jakbym w totka wygrała! Dlatego każdemu życzę "takiej" historii !Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 15:21
reset, Nenusia2, Cabrera, Luna1993, summer86, Iseko, Siwulec, sAnsa_28, moyeu, lamka, Morusek, Lunaris, Nadzieja22, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Gratuluję ładnych bet!
I współczuję tych okropnych historii, nawet nie chcę myśleć, co by było ze mną, gdyby kierowca autobusu był pod wpływem, a jego reakcja mocno spowolniona...pewnie nie było by co zbierać.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
To znowu ja calosci nie nadrobie, bo na komorce to nawet cofniecie sie do streszczenia ti juz nie lada wyzwanie, ale widze, ze rosna kluseczki, pojawiaja sie nowe kreseczki, ogolnie wszystko pod kontrola.
U nas goraco jak diabli. Ale tak ogolnie to mimo, to to dopiero ppczatek to udalo mi sie mega zrelaksowac. Poki co najwiekzzym stresem sa komary
Sciskam Was mocno, pieknie w tych kieckach wygladacie wszystkie -
Gratuluję pięknych bet A kluseczka niech rośnie dalej
Minie no widzisz, zazwyczaj jak ktoś cierpi to później ma to mocno wynagrodzone - jesteś przykładem Dobrze, że tak się skończyło, a o facecie mogę tylko jedno powiedzieć - karma to suka i zawsze wracaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 15:59
Czrna 81 lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! Byłam dziś u ginekologa. Rzeczywiscie troche zaniepokoil sie tym wysokim LH. Najwiekszym moim zaskoczeniem to bylo to, ze sama pani ginekolog zaproponowala HSG. Mialam dzis o tym wlasnie z nią rozmawiac. A ona sama pierwsza z tym wyszla... Dała mi skierowanie i kazała mi jutro isc na SOR i kłaść sie do szpitala. Dziś mój 7my dzien cyklu, a z tego co mowila to HSG robi sie w pierwszej fazie cyklu. Mam tylko nadzieje, ze jutro bez problemu mnie przyjmą i bedzie to za mną.
Kobietki, czy mozecie mi cos wiecej powiedziec o HSG? Jak to wygląda? Czy boli? Czy musze cos ze sobą brać? Mogę iść na to sama? Czy brać męża? Będę mogła później wrocic sama autem do domu? (Mam ponad 20 km drogi). Będę wdzieczna za wszelkie uwagi. -
Malinka, hsg w trybie SOR?! I jeszcze bez żadnych badań (wymazy, MUCHA)?
Na inne pytania odpowiedzą dziewczyny, bo ja jestem jeszcze przed, ale mnie lekarz bezwzględnie kazał zrobić badania.Bocianiątko lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny mam sprawe, bo sie wkurzyłam a wiadomo, ze w kupie siła. Poskarzylam sie e ziko, ze wprowadzaja w blad informujac na stronie, ze inofolik zawiera foliany, a zawiera kwas foliowy. Odpisali mi jakis belkot czym rozni sie jeden od drugiego i ze inofolic zawiera kwas foliowy a nie folian, a oni tak napisali, bo taka jest informacja w ulotce. Gowono prawda, bo w ulotce jest tylko, ze foliany sa wazne, a nie, ze ich produkt takowe zawiera. Moze jak sie grupowk poskarzymy, to zaczna baczniej zwracac uwage na to, co pisza w opisach lekow. Sral pies te 40 zl, ale liczy sie fakt..
frezyjciada, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Mam wyniki bety i progesteronu!!!
Beta 1178
Progesteron 80 ng/ml nie za dużo ?
Biorę 2*1 luteina 100.
Udało się .
Jestem szczęśliwa na maksa.❤Bocianiątko, Bajkaaa, reset, Malgonia, Nenusia2, Malinka7, lamka, moyeu, Anaaa90, Tosia2323, Luna1993, sAnsa_28, Cabrera, Lucia88, Flowwer, MamaFabianka, Mala90, Morusek, Lunaris, Sanka, wisienka94, Iseko, Karma88, KateHawke, Emiilka, Nadzieja22, by7mistake, Angelika83 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]