Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
Odpowiedz

MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę

Oceń ten wątek:
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mogę prosić żebyście zerknęly na mój wykres. Czy od jutra powinnam już brać luteinę?

Klamka82 lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • reset Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, ja bym brała! Trzymam kciuki i będę zaglądać na wykres, przynajmniej będę mieć jakieś emocje zanim zacznę sikać na owulaki od Minie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:15

KateKum, Minie Black lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ro mam problem z sikaniem na testy, wolę się łudzić do końca :)

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum bierz lutkę, będziemy trzymać kciuki za testowanie, zwłaszcza, że skok masz ładny :-)

KateKum lubi tę wiadomość

• KateKum Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owulaki wyszły mi dopiero po instrukcji Mine :)

Minie Black lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny... Ale Wy jesteście hot laski!!!❤ Mrau!!!

• KateKum Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki, to musicie dziewczyny więcej foto wysyłać z ciuszkami, uwielbiam czerpać inspiracje i oglądać ubrania.
    Kiedyś miałam nawet taki pomysł, żeby zrobić kurs ze stylizacji

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • reset Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    A tak z innej beczki, to musicie dziewczyny więcej foto wysyłać z ciuszkami, uwielbiam czerpać inspiracje i oglądać ubrania.
    Kiedyś miałam nawet taki pomysł, żeby zrobić kurs ze stylizacji

Też to miałam proponować! Taka alternatywa dla pisania, co kto jadł na śniadanie ;)

lamka, Minie Black lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem za :-) fajnie się patrzy na ładne ciuszki.

Reset Twój kombinezon - rewelacyjny kolor.

Nika proszę nie panikować, na pewno szybko wprowadzą Ci jakieś leczenie.

reset lubi tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kombinezony leżą na Was genialnie :)

Nika nie nakręcaj się :* idź do lekarza i czekamy na dobre wiesci ;)

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, w końcu mi się udało komuś doradzić :D Kate, dzięki Tobie widzę, że lata pracy jako doradca nie poszły na marne! Muszę tylko zmienić branże z bankowej ma owulakową ;)

Kupiłam sobie dzisiaj lody, a że jestem sama ze Stachem, a w zamrażarce lodów brak, tylko puste opakowanie to pytam dziecka mojego:

-Stasio, jadłes lody?
    -Nieeeee-e
    -przyznaj się lepiej
    -tyci-tyci

Jakby ktoś nie wiedział ile to jest 500 ml lodów, to na odpowiedź ponizej

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42f890335929.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:36

lamka, Emiilka, Siwulec, Lunaris, reset, frezyjciada, Nenusia2, Lucia88, KateKum, Cabrera, Nadzieja22, Koteczka82, wisienka94, blue00, Morusek, Luna1993, KateHawke lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma dziecko spust, ciekawe po kim :-D

Minie a Ty mówiłaś, że masz jakiegoś ziomka od kredytów hipotecznych?

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie a jak Ty się czujesz ? Kiedy idziesz do lekarza ?

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo nie wiem czy te foty z ubraniami są takie doooobre... Na bank nie dla mojego portfela :D

• Malinka7 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Jezu, w końcu mi się udało komuś doradzić :D Kate, dzięki Tobie widzę, że lata pracy jako doradca nie poszły na marne! Muszę tylko zmienić branże z bankowej ma owulakową ;)

Kupiłam sobie dzisiaj lody, a że jestem sama ze Stachem, a w zamrażarce lodów brak, tylko puste opakowanie to pytam dziecka mojego:

-Stasio, jadłes lody?
    -Nieeeee-e
    -przyznaj się lepiej
    -tyci-tyci

Jakby ktoś nie wiedział ile to jest 500 ml lodów, to na odpowiedź ponizej

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42f890335929.jpg
    Czy można poznać tę instrukcje co do owulaków? :D

3jgxdqk3vzuxur4g.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha Minie teraz trzeba lodóweczkę na kłódeczkę :D dobry jest!

Mój syn nie chce jeździć na rowerze, namawiam go do spróbowania a on do mnie w weekend mówi:
    -"Mamo ja chcę jeździć bez tych bocznych machaczy"
    -"Franiu ale Ty jeszcze nie potrafisz na 4 kółkach a już chcesz na 2"
    -"Nie mamo, nie bez bocznych kółek tylko bez tych machaczy!"
    ....chodziło o pedały... czasem nie nadążam za nim...

frezyjciada, Siwulec, Nenusia2, Nadzieja22, blue00, KateHawke lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mój wykres też zaglądajcie bo wiąże z nim ogromne nadzieje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha :D machacze the best :D aż się oplułam ze śmiechu :D
    Moja chrześniaczka za w święta Wielkanonce z wielkim bulwersem opowiadała mi jak to się zawiodła na księdzu. Bo im tak opowiada na tej religii, że w kościele się rozmawia z Jezusem, no i ona grzecznie chodzi i chodzi ale rozmowy żadnej nie słyszy, no i tłumaczy mi tak" no wiesz Mama ja tak mówię do Niego i mówię tak jak ksiądz kazał, a On mi nie odpowiada, to sobie myślę może uszy muszę dobrze umyć. No i wiesz, umyłam i tak słucham i słucham no i wiesz?! On mnie okłamał" ja zdziwiona pytam "Czikita ale kto Cie okłamał?" "No mama, przecież mówię, że.ksiadz! Bo kazał rozmawiać jak ten Jezus wziął i umarł! Rozumiesz?!" Bulwers 6latki był przeoogromny :D

Nenusia2, Lunaris, Nadzieja22, Koteczka82, Iseko, KateHawke lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc tak!

Lamka, mam kogoś, podeślę Ci jutro kontakt na priv, jest ode mnie, ale na spotkania dojeżdża do Wroclawia:)

Siwulec, dziękuję, że pytasz <3 ale szczerze mówiąc, nie wiem jak się czuje. Tzn fizycznie to mi w końcu urosły cycki i nawet bolą a podbrzusze ciągnie. Psychicznie sama nie wiem. Wydaje mi się, że uciekam myślami.
    Idę wizytowac w piątek!

Malinka jeśli robisz owulaki z domowego laboratorium, to sikaj rano!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 22:08

Malinka7 lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 7 maja 2018, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trasti wrote:
    A jak długo czekałaś na wynik komórek nk bo ja już 2tyg czekam ! A miało być 4dni max :/ colostrum gdzies czytałam, że jest na obniżenie komórek nk
    Robiłam badanie dziś rano, wynik wieczorem, ale ja robiłam w uniwersyteckim centrum klinicznym gdzue badają to na miejscu.

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ