MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate, ja bym brała! Trzymam kciuki i będę zaglądać na wykres, przynajmniej będę mieć jakieś emocje zanim zacznę sikać na owulaki od Minie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:15
KateKum, Minie Black lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateKum wrote:A tak z innej beczki, to musicie dziewczyny więcej foto wysyłać z ciuszkami, uwielbiam czerpać inspiracje i oglądać ubrania.
Kiedyś miałam nawet taki pomysł, żeby zrobić kurs ze stylizacji
Też to miałam proponować! Taka alternatywa dla pisania, co kto jadł na śniadanie
lamka, Minie Black lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Kombinezony leżą na Was genialnie

Nika nie nakręcaj się :* idź do lekarza i czekamy na dobre wiesci
-
nick nieaktualnyJezu, w końcu mi się udało komuś doradzić
Kate, dzięki Tobie widzę, że lata pracy jako doradca nie poszły na marne! Muszę tylko zmienić branże z bankowej ma owulakową 
Kupiłam sobie dzisiaj lody, a że jestem sama ze Stachem, a w zamrażarce lodów brak, tylko puste opakowanie to pytam dziecka mojego:
-Stasio, jadłes lody?
-Nieeeee-e
-przyznaj się lepiej
-tyci-tyci
Jakby ktoś nie wiedział ile to jest 500 ml lodów, to na odpowiedź ponizej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42f890335929.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:36
lamka, Emiilka, Siwulec, Lunaris, reset, frezyjciada, Nenusia2, Lucia88, KateKum, Cabrera, Nadzieja22, Koteczka82, wisienka94, blue00, Morusek, Luna1993, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy można poznać tę instrukcje co do owulaków?Minie Black wrote:Jezu, w końcu mi się udało komuś doradzić
Kate, dzięki Tobie widzę, że lata pracy jako doradca nie poszły na marne! Muszę tylko zmienić branże z bankowej ma owulakową 
Kupiłam sobie dzisiaj lody, a że jestem sama ze Stachem, a w zamrażarce lodów brak, tylko puste opakowanie to pytam dziecka mojego:
-Stasio, jadłes lody?
-Nieeeee-e
-przyznaj się lepiej
-tyci-tyci
Jakby ktoś nie wiedział ile to jest 500 ml lodów, to na odpowiedź ponizej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42f890335929.jpg

-
Ha ha Minie teraz trzeba lodóweczkę na kłódeczkę
dobry jest!
Mój syn nie chce jeździć na rowerze, namawiam go do spróbowania a on do mnie w weekend mówi:
-"Mamo ja chcę jeździć bez tych bocznych machaczy"
-"Franiu ale Ty jeszcze nie potrafisz na 4 kółkach a już chcesz na 2"
-"Nie mamo, nie bez bocznych kółek tylko bez tych machaczy!"
....chodziło o pedały... czasem nie nadążam za nim...
frezyjciada, Siwulec, Nenusia2, Nadzieja22, blue00, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahahaha
machacze the best
aż się oplułam ze śmiechu 
Moja chrześniaczka za w święta Wielkanonce z wielkim bulwersem opowiadała mi jak to się zawiodła na księdzu. Bo im tak opowiada na tej religii, że w kościele się rozmawia z Jezusem, no i ona grzecznie chodzi i chodzi ale rozmowy żadnej nie słyszy, no i tłumaczy mi tak" no wiesz Mama ja tak mówię do Niego i mówię tak jak ksiądz kazał, a On mi nie odpowiada, to sobie myślę może uszy muszę dobrze umyć. No i wiesz, umyłam i tak słucham i słucham no i wiesz?! On mnie okłamał" ja zdziwiona pytam "Czikita ale kto Cie okłamał?" "No mama, przecież mówię, że.ksiadz! Bo kazał rozmawiać jak ten Jezus wziął i umarł! Rozumiesz?!" Bulwers 6latki był przeoogromny
Nenusia2, Lunaris, Nadzieja22, Koteczka82, Iseko, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo więc tak!
Lamka, mam kogoś, podeślę Ci jutro kontakt na priv, jest ode mnie, ale na spotkania dojeżdża do Wroclawia:)
Siwulec, dziękuję, że pytasz
ale szczerze mówiąc, nie wiem jak się czuje. Tzn fizycznie to mi w końcu urosły cycki i nawet bolą a podbrzusze ciągnie. Psychicznie sama nie wiem. Wydaje mi się, że uciekam myślami.
Idę wizytowac w piątek!
Malinka jeśli robisz owulaki z domowego laboratorium, to sikaj rano!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 22:08
Malinka7 lubi tę wiadomość
-
Robiłam badanie dziś rano, wynik wieczorem, ale ja robiłam w uniwersyteckim centrum klinicznym gdzue badają to na miejscu.Trasti wrote:A jak długo czekałaś na wynik komórek nk bo ja już 2tyg czekam ! A miało być 4dni max
colostrum gdzies czytałam, że jest na obniżenie komórek nk