MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate, ja bym brała! Trzymam kciuki i będę zaglądać na wykres, przynajmniej będę mieć jakieś emocje zanim zacznę sikać na owulaki od Minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:15
KateKum, Minie Black lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateKum wrote:A tak z innej beczki, to musicie dziewczyny więcej foto wysyłać z ciuszkami, uwielbiam czerpać inspiracje i oglądać ubrania.
Kiedyś miałam nawet taki pomysł, żeby zrobić kurs ze stylizacji
Też to miałam proponować! Taka alternatywa dla pisania, co kto jadł na śniadanielamka, Minie Black lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Kombinezony leżą na Was genialnie
Nika nie nakręcaj się :* idź do lekarza i czekamy na dobre wiesci -
nick nieaktualnyJezu, w końcu mi się udało komuś doradzić Kate, dzięki Tobie widzę, że lata pracy jako doradca nie poszły na marne! Muszę tylko zmienić branże z bankowej ma owulakową
Kupiłam sobie dzisiaj lody, a że jestem sama ze Stachem, a w zamrażarce lodów brak, tylko puste opakowanie to pytam dziecka mojego:
-Stasio, jadłes lody?
-Nieeeee-e
-przyznaj się lepiej
-tyci-tyci
Jakby ktoś nie wiedział ile to jest 500 ml lodów, to na odpowiedź ponizej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42f890335929.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:36
lamka, Emiilka, Siwulec, Lunaris, reset, frezyjciada, Nenusia2, Lucia88, KateKum, Cabrera, Nadzieja22, Koteczka82, wisienka94, blue00, Morusek, Luna1993, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Jezu, w końcu mi się udało komuś doradzić Kate, dzięki Tobie widzę, że lata pracy jako doradca nie poszły na marne! Muszę tylko zmienić branże z bankowej ma owulakową
Kupiłam sobie dzisiaj lody, a że jestem sama ze Stachem, a w zamrażarce lodów brak, tylko puste opakowanie to pytam dziecka mojego:
-Stasio, jadłes lody?
-Nieeeee-e
-przyznaj się lepiej
-tyci-tyci
Jakby ktoś nie wiedział ile to jest 500 ml lodów, to na odpowiedź ponizej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42f890335929.jpg -
Ha ha Minie teraz trzeba lodóweczkę na kłódeczkę dobry jest!
Mój syn nie chce jeździć na rowerze, namawiam go do spróbowania a on do mnie w weekend mówi:
-"Mamo ja chcę jeździć bez tych bocznych machaczy"
-"Franiu ale Ty jeszcze nie potrafisz na 4 kółkach a już chcesz na 2"
-"Nie mamo, nie bez bocznych kółek tylko bez tych machaczy!"
....chodziło o pedały... czasem nie nadążam za nim...frezyjciada, Siwulec, Nenusia2, Nadzieja22, blue00, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahahaha machacze the best aż się oplułam ze śmiechu
Moja chrześniaczka za w święta Wielkanonce z wielkim bulwersem opowiadała mi jak to się zawiodła na księdzu. Bo im tak opowiada na tej religii, że w kościele się rozmawia z Jezusem, no i ona grzecznie chodzi i chodzi ale rozmowy żadnej nie słyszy, no i tłumaczy mi tak" no wiesz Mama ja tak mówię do Niego i mówię tak jak ksiądz kazał, a On mi nie odpowiada, to sobie myślę może uszy muszę dobrze umyć. No i wiesz, umyłam i tak słucham i słucham no i wiesz?! On mnie okłamał" ja zdziwiona pytam "Czikita ale kto Cie okłamał?" "No mama, przecież mówię, że.ksiadz! Bo kazał rozmawiać jak ten Jezus wziął i umarł! Rozumiesz?!" Bulwers 6latki był przeoogromnyNenusia2, Lunaris, Nadzieja22, Koteczka82, Iseko, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo więc tak!
Lamka, mam kogoś, podeślę Ci jutro kontakt na priv, jest ode mnie, ale na spotkania dojeżdża do Wroclawia:)
Siwulec, dziękuję, że pytasz ale szczerze mówiąc, nie wiem jak się czuje. Tzn fizycznie to mi w końcu urosły cycki i nawet bolą a podbrzusze ciągnie. Psychicznie sama nie wiem. Wydaje mi się, że uciekam myślami.
Idę wizytowac w piątek!
Malinka jeśli robisz owulaki z domowego laboratorium, to sikaj rano!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 22:08
Malinka7 lubi tę wiadomość
-
Trasti wrote:A jak długo czekałaś na wynik komórek nk bo ja już 2tyg czekam ! A miało być 4dni max colostrum gdzies czytałam, że jest na obniżenie komórek nk