⛺Majóweczka, grill, kiełbaska w styczniu będę mieć bobaska. 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam sobie niedawno mandalę w action - i nawet ze 4 mi się udało pomalować
A to pierwsze "coś", które robię tak dla siebie, dla relaksu od czasu urodzenia syna
Ale ja nie umiem w artystyczne - z tego dzieła nie powstają, spełniają tylko funkcję wyciszenia i relaksu 
Szamanka, nie, u mnie to niemożliwe... Miałam w środę 6 maja przed 15 prawie pozytywny owulak - potem chciałam robić wieczorem ale okazał się jakiś wadliwy egzemplarz i w ogóle się nie zrobił. A jak kolejnego dnia zrobiłam to testy już były jasne. Więc pik albo był 6 maja wieczorem więc biorę pod ewentualność owu 7 maja - ale jeśli jej wtedy nie było no to potem już nie było
Tak czy inaczej dzisiaj byłby już 10 dpo no więc test powinien coś pokazać. A nie pokazał.
Duphaston miałam brać 10 dni - więc jutro rano ostatnia tabletka.
Wiadomo, że jakby był pozytyw to bym kontynuowała no ale godzę się już z kolejną porażką
I jakoś w ogóle dzisiaj słaby dzień, nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie działa czy co.
👩🏻35: nieregularne cykle, niski progesteron, podejrzenie PCOs (nigdy nie potwierdzone), hiperandrogenizm, niedoczynność tarczycy z hashimoto, po leczeniu onkologicznym (chemioterapia)
🧔🏻38: (względnie) zdrowy.
2021 - chłopiec 🤱 (38+5, planowe CC)
od 05/2025 - oczekiwanie czy się uda -
EDIT: a macie może do polecenia flamastry dostępne w Polsce? Zawsze syn mi trochę podkrada więc ja mam opory żeby zamawiać z temu - jemu zdarza się pomalować siebie etc. więc wolę jakieś, co przynajmniej dają poczucie, że są bezpieczne.👩🏻35: nieregularne cykle, niski progesteron, podejrzenie PCOs (nigdy nie potwierdzone), hiperandrogenizm, niedoczynność tarczycy z hashimoto, po leczeniu onkologicznym (chemioterapia)
🧔🏻38: (względnie) zdrowy.
2021 - chłopiec 🤱 (38+5, planowe CC)
od 05/2025 - oczekiwanie czy się uda -
staram_sie_ wrote:EDIT: a macie może do polecenia flamastry dostępne w Polsce? Zawsze syn mi trochę podkrada więc ja mam opory żeby zamawiać z temu - jemu zdarza się pomalować siebie etc. więc wolę jakieś, co przynajmniej dają poczucie, że są bezpieczne.
Flamastrów nie polecę ale fajne farbki ostatnio kupiłam właśnie w action. Mam w domu małego artystę, maluje na płótnach a później wieszam obrazki po mieszkaniu, także mamy kolorowo
2016- początek.
2017-❌
2018-❌
2019- CB 💔
2020-CP 💔
2021-⏸️
2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
2026- po prostu bądź dobry i nie każ długo czekać 🙏
👩💼PCOS
🤵okaz zdrowia. -