Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona-na-na wrote:Melduje: beta 11,4!!!!!!!!!!!
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Pięknie! ❤️Ona-na-na lubi tę wiadomość
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Ona-na-na wrote:Melduje: beta 11,4!!!!!!!!!!!
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Zuch! Gratulacje!Ona-na-na lubi tę wiadomość
-
A ja mam b12 i tego już zupełnie nie kumam. Wynik 177,4 przy normie 25,1-165. Chociaż po dłuższej analizie... chyba niechcący łykałam b complex zamiast metylowanej Ovarin na szczęście ma wszystko co trzeba w metylach. Jaki ten organizm czuły
ef36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrola wrote:Kochana który to Twój dc i dzien po owulce??
Pięknie! ❤️
To mój 16dpo.
Ok 5 dni temu musiałam mieć implantację bo miałam trochę różowy śluz z rana.
Na razie pozostaje po Waszej stronie do puki nie zobaczę kropka na monitorze USG 😘MagdalenaMaria2, Agape91, megson91, agge lubią tę wiadomość
-
Ona-na-na wrote:To mój 16dpo.
Ok 5 dni temu musiałam mieć implantację bo miałam trochę różowy śluz z rana.
Na razie pozostaje po Waszej stronie do puki nie zobaczę kropka na monitorze USG 😘
Jużem poczyniła aktualizację na 1 stronie kciuki!
Przy okazji: Kittinko kciuków nie puszczam też za Ciebie!
I Frez! Jak Maluch?Ona-na-na lubi tę wiadomość
-
Moja beta z wczoraj też 16 dpo wynosiła 18,44. Czyli może nie jest aż taka niska..? Progesteron prawie 14.
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Ona-na-na gratulacje!
Irola, najważniejszy jest przyrost!
Szona, no ciekawe! Ja polecam kompleks metylowanych witamin B ze Swansona. Cały zestaw w jednym i jeszcze fajne dodatki!Ona-na-na lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Ona - na - na - jakie są normy w Twoim lab? Bo u mnie jakoś dziwnie to rozpisane.. Od 0-5 nie ma ciąży a jest dopiero od 50... Więc jak mam 18 i pół to gdzie się mieszczę? 🤷♀️
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Maria87 wrote:Ona-na-na gratulacje!
Irola, najważniejszy jest przyrost!
Szona, no ciekawe! Ja polecam kompleks metylowanych witamin B ze Swansona. Cały zestaw w jednym i jeszcze fajne dodatki!
Kupiłam ovarin, bo chciałam mieć inozytol. Po miesiacu z ovarinem popatrzę na te ze Swansona, dzięki
Edit: widzę, że jest tam też inozytol wiec w przyszłym mcu biorę to!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 17:12
-
Irola tak jak mówią dziewczyny, najważniejszy jest nie pierwszy wynik a przyrost. Jutro o tej porze będziesz mieć jasność sytuacji (i jestem pewna że w najlepszym możliwym znaczeniu). Głowa do góry i uwierz w tą kropeczkę, kto ma to zrobić jak nie jej mama?
Ona-na-na super wiadomość! Gratulacje!Irola, Ona-na-na lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka - tak, masz rację. Tylko mnie jakieś czarne myśli ogarneły...
Myślicie że brać jeszcze do jutra ten duphaston? Do badania tej bety?
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Irola wrote:Suszarka - tak, masz rację. Tylko mnie jakieś czarne myśli ogarneły...
Myślicie że brać jeszcze do jutra ten duphaston? Do badania tej bety?
Bierz duphaston cały czas i nie odstawiaj.
On jest właśnie na podtrzymanie ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 17:46
ef36, Ona-na-na lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Gratulacje dziewuszki bet i licze, że przyrost będzie super! Tego Wam życzę ❤️
Czy lekarz w 22 dc może zobaczyć czy owulacja była czy nie? Owulację powinnam mieć ok 14dcIrola lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
DzulkaJ wrote:Gratulacje dziewuszki bet i licze, że przyrost będzie super! Tego Wam życzę ❤️
Czy lekarz w 22 dc może zobaczyć czy owulacja była czy nie? Owulację powinnam mieć ok 14dc
Właśnie dziś o Tobie myślałam
Ja jestem w 20dc i lekarz widział cialko żółte.DzulkaJ lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
Jutro lece i będę miała 22dc i zobaczymy czy coś będzie widać 😏
Kochane mam prośbę, czy któraś z Was podłączała gaz do domu? Rury z gazem przechodzą mi przez działkę, ale nie wiem zupełnie jak się do tego dobrać i to pozałatwiać. Czy hydraulik może mi zrobić projekt instalacji itp czy musze do tego architekta? Potrzebuje krok po kroku, co do kogo i po co się zgłosić, niestety na necie pisza ogólnikowo albo to nie na moją głowę 😂❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Dzulka jesli juz to gazownik. Najlepiej to zadzwon go gazowni (pgnig) i zapytaj. Generalnie to nie sa to proste sprawy.
Jestem na wpol zywa. Chyba dzis ze dwie meliski wypije przed snem zeby odespac. Jeszcze oczywiscie maz polazl na trening jak jest robota w domu do zrobienia wiec mam nerwa..
szona, DzulkaJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam za kciuki.
Mój Malutki Dzidziuś odszedł w 8 tc.
Jutro o 7.30 mam się stawić na zabieg w szpitalu.
Nie ma tu już dla mnie miejsca. Dziękuję Wam za te chwile z Wami spędzone. Nie ustanę w modlitwach za Wasze szczęsliwe ciąże i zdrowe dzidziusie.
Szono, wykreśl mnie z listy koszarowej, dziś rano dosięgnęła mnie kula, która roztrzaskała moje serce na milion kawałków. Muszę je teraz trochę posklejać dla moich starszaków, ale już nigdy nie będzie takie samo.
Walczcie!
-
Kittinka83 wrote:Dziękuję Wam za kciuki.
Mój Malutki Dzidziuś odszedł w 8 tc.
Jutro o 7.30 mam się stawić na zabieg w szpitalu.
Nie ma tu już dla mnie miejsca. Dziękuję Wam za te chwile z Wami spędzone. Nie ustanę w modlitwach za Wasze szczęsliwe ciąże i zdrowe dzidziusie.
Szono, wykreśl mnie z listy koszarowej, dziś rano dosięgnęła mnie kula, która roztrzaskała moje serce na milion kawałków. Muszę je teraz trochę posklejać dla moich starszaków, ale już nigdy nie będzie takie samo.
Walczcie!
To teraz i moje serce pękło. Tak bardzo mi przykro. Jesteś silna, ale pozwól sobie na slabosc i wszystkie emocje, które teraz w Tobie krzyczą. Nie znikaj na zawsze Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz. Nie mogę pogodzić się z ogromem tej cholernej niesprawiedliwości. No po prostu nie mogę.
-
Malgonia wrote:Dzulka jesli juz to gazownik. Najlepiej to zadzwon go gazowni (pgnig) i zapytaj. Generalnie to nie sa to proste sprawy.
Jestem na wpol zywa. Chyba dzis ze dwie meliski wypije przed snem zeby odespac. Jeszcze oczywiscie maz polazl na trening jak jest robota w domu do zrobienia wiec mam nerwa..
Polubiłam za pierwszy akapit, za drugi nie lubię Odpoczywaj!