Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
14 listopada należy do mnie❤️ proszę szoncia mnie wpisać!
Sasanka55, Ania_85_ lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
szona wrote:Cześć i czołem. Tak jak zapowiadałam - tworzę wątek wojenny, nastawiony na sukces 💪
Październik póki co przynosi nam wiele miłych niespodzianek, ale potrafi walnąć także smutną bombę. Dla wszystkich zatem, które już teraz zbierają siły na listopad, przedstawiam kalendarz NAJWAŻNIEJSZYCH świąt tego pięknego, jesiennego miesiąca. Osobiście urodziłam się w Święto Taniego Wina (heloł, czy kogoś to dziwi?) Niech więc pozytywne testy kojarzą się z Wam podwójnie miło przy świadomości, że oto wypada np. Dzień Placków Ziemniaczanych
DO BOJU RUSZAJĄ:
1.11 – Narodowy Dzień Mężczyzny Przygotowującego Kolację
2.11 – Narodowy Dzień Gotowanego Jajka i Uro Frezyjciady🎂: Iseko
3.11 – Narodowy Dzień Kanapki: Ona-na-na
4.11 – Dzień Taniego Wina: Inga28
5.11 – Dzień Postaci z Bajek i Uro Aeiouy🎂
6.11 – Urodziny Conchity Wurst: kasiasiasia28
7.11 – Dzień Kotleta Schabowego
8.11 – Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania: Sasanka55
9.11 – Światowy Dzień Gry Wstępnej: Miska_a
10.11 – Dzień Jeża: Jadwiga38
11.11 – Narodowy Dzień Lodów z Owocami i Śmietaną: moyeu
12.11 – Światowy Dzień Bicia Rekordów
13.11 - Dzień Placków Ziemniaczanych
14.11 – Dzień Króla Juliana: Evelle28
15.11 – Narodowy Dzień Czyszczenia Lodówki
16.11 – Dzień Fast Fooda
17.11 – Dzień bez Długów
18.11 – Urodziny Dziadka Mroza
19.11 – Dzień Toalet
20.11 – Narodowy Dzień Masła Orzechowego
21.11 – Światowy Dzień Życzliwości i Pozdrowień
22.11 – Dzień Kredki
23.11 – Narodowy Dzień Jedzenia Żurawiny: Agape91
24.11 – Dzień Buraka
25.11 – Dzień Pluszowego Misia: Iskierka87
26.11 – Narodowy Dzień Ciasta
27.11 – Imieniny Stojgniewa
28.11 – Dzień Pocałunku: szona
29.11 – Dzień Chorążego
30.11 – Dzień Białych Skarpetek
🧸- 2 kreski
🍷 - dziadówa (ale nie ma tego złego - można się napić w Andrzejki 😎)
KOSZARY:
Beti82
Kittinka83
Ochmanka
Izape
Malinowa91
Malgonia
Malinaa90
Irvine
Mama_Zuzia
Olga_89
Melevis
Meggs
APrzybylska
MamaStasia
agge
nuśka91
Arashe
makowa
Mila1996
moni05
OO83
buba123
Holibka
Szczesliwa_mamusia
JaSzczurek
Reset
Nikodemka
Syllwia91
nowa na dzielni
MarLenka
Ania_85_
Karolina
i'm back
Powiedzcie mi czy to że mój ma urodziny 24.11 to jakiś przypadek...??🤔🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 19:46
Kittinka83, Sasanka55, Iskierka87, szona, MonikA_89!, Aniulek.Ka, Ania_85_, i'm_back lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanko, nawet nie wyobrazasz sobie, jak mocno trzymam kciuki, by ten 24.11 byl szczesliwy :* :* :*
Ja bede miec owu 25.10, a biorac przyklad z Szonki, sprawdzilam ten dzien w kalendarzu i wychodzi na to, ze to Swieto Kundelka, wiec nawet wiem, jaka pozycje wybiore. Hauuuu! Tak, juz teraz mam pewnosc- listopad bedzie lepszy!Kittinka83, Iskierka87, Ochmanka, szona, Pati96, Iseko, MonikA_89!, aeiouy, Ania_85_, Irvine90, i'm_back lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Ej, da się polubić jeszcze raz??? 👌
Powiedzcie mi czy to że mój ma urodziny 24.11 to jakiś przypadek...??🤔🤔
Hehe 😀 jak tak pomyśleć to każdy w jakiś dzień świąteczny się urodził. Ciekawe czy się nie powtarzają te święta bo sporo tego.
PS ja miałam owu w dzień nauczyciela 😉 ale pały nie dostałam bo akurat psora nie było 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 20:27
Sasanka55, szona, Pati96, Ochmanka, Iseko, MonikA_89!, Aniulek.Ka, aeiouy, Ania_85_, i'm_back lubią tę wiadomość
-
Iskierka87 wrote:
PS ja miałam owu w dzień nauczyciela 😉 ale pały nie dostałam bo akurat psora nie było 😂
Hahahahahaha! ZŁOTO 😂👏Sasanka55, Iskierka87, Ochmanka, Iseko, Aniulek.Ka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Iskierka padłam😂😂😂😂
Biorąc pod uwagę bucowatość mojego chłopa w dniu dzisiejszym uważam że dzień buraka jest idealnym aby "uczcić" urodziny tego gamonia... oczywiście jak przeżyje do tego dniaIskierka87 lubi tę wiadomość
-
Ale mi się ułożyło... owulacja prawdopodobnie wypadnie mi na wyjeździe z rodzicami i teściami :o zabieramy ich do Hiszpanii na kilka dni i zarezerwowaliśmy apartament dla 6 osób, jak rezerwowaliśmy to nie byłam w stanie przewidzieć kiedy dostanę okres po łyżeczkowaniu no i wypadło jak wypadło... ehh chyba będą nici ze starań
-
Taki piękny wątek trzasnęłam, a właśnie uświadomiłam sobie, że nie będę robiła w listopadzie testu. Primolut skończę 5 listopada, okres pewnie przyjdzie z 3-4 dni później (oby)- to pewnie dopiero 22-24 będzie owulacja No tak czy inaczej, gdyby jakimś cudem udało się zajść w ciążę (w co znowu wątpię przez czytanie niektórych wątków - głupia ja), to będzie to ciąża listopadowa. Zobaczymy.
-
nick nieaktualnyInga zawsze można coś na spontanie zadziałać 😉
Suszarka 3 mam kciuki za rekord 😀
Szona liczy się że listopad więc jeśli by miało wyjść to tak czy siak w listopadzie będzie zrobione 🙂 i nie czytaj głupich wątków 😋Suszarka, szona, Sasanka55, Ochmanka, ef36 lubią tę wiadomość
-
Szona ja też dzisiaj mam dzień zwątpienia. Ale jak patrzę na ten bojowy wątek to boję się nie zajść 😂😂 a tytuł wątku jest Mały Gadzie, zrobię Ciebie w listopadzie-wiec Szona kropka w listopadzie produkuje a z początkiem grudnia piękne dwie kreski wysikuje 😀 tego się trzymamy, głowa do góry, cycki do przodu!!!
Inga może jakieś działania poza hotelowe przyniosą dobry efekt 😎
Dziewczyny kciuki mocne za Was wszystkie! Skoro to wątek bojowy to efekt może być tylko jeden, czego wszystkim życzę 😍szona, Aniulek.Ka, MonikA_89!, Iskierka87, kasiasiasia28, Sasanka55, aeiouy, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
szona wrote:Taki piękny wątek trzasnęłam, a właśnie uświadomiłam sobie, że nie będę robiła w listopadzie testu. Primolut skończę 5 listopada, okres pewnie przyjdzie z 3-4 dni później (oby)- to pewnie dopiero 22-24 będzie owulacja No tak czy inaczej, gdyby jakimś cudem udało się zajść w ciążę (w co znowu wątpię przez czytanie niektórych wątków - głupia ja), to będzie to ciąża listopadowa. Zobaczymy.
Wszystkie gady z listopada Gwiazdor pod choinkę wkłada 👶🎄 Będziesz ze szczęśliwą minką sikać na test pod choinką!Iskierka87, Agape91, szona, Suszarka, Sasanka55, aeiouy, Kittinka83, Mila1996, Ania_85_, majka91, ef36, i'm_back, Iseko lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
MonikA_89! wrote:Ejjj to bo jak nazwa wątku wskazuje będziesz gada dopiero ROBIĆ w listopadzie, więc testowanie jak najbardziej może być w grudniu 😘
Wszystkie gady z listopada Gwiazdor pod choinkę wkłada 👶🎄 Będziesz ze szczęśliwą minką sikać na test pod choinką!
To już chyba wiemy, kto nam ubierze choinkę grudniową MONIKO :>
MonikA_89!, kasiasiasia28, Agape91, Iskierka87, Sasanka55, aeiouy, Kittinka83, Ochmanka, Ania_85_, i'm_back, Iseko lubią tę wiadomość
-
szona wrote:To już chyba wiemy, kto nam ubierze choinkę grudniową MONIKO :>
Agape91, Suszarka, Iskierka87, szona, Sasanka55, aeiouy, Kittinka83 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
To ja profilaktycznie na 18.11 choć starać się nie będę. Co ma być to będzie a zatestuję bo wiadomo że cały cykl celibatu nie będzie :p
szona lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Ja też chce testować w dniu placków ziemniaczanych 😂 zobaczymy jeszcze jak wypadnie owu ale jest szansa, że się wyrobie, można mnie wpisać. Mam postanowione, że zachodzę w tym miesiącu wiec nie ma innej opcji niż II 😜 to będzie udany miesiąc, zobaczycie ♥️
szona, Kittinka83 lubią tę wiadomość
Starania od maja 2018
I cykl - owu 17dc 🤩
II cykl - owu 19 dc
III cykl - owu 16 dc, II 30 dc 😍
34 dc - beta 993.2 mlU/ml, prog 39 ng/ml
37 dc - beta 2635 mlU/ml
26.11.19 jest ♥️ -
Niercierpliwa v2.0 wrote:Szonka wpisz mnie na 4 listopada:*
Hurra! Wiem co dostanę na urodziny ❤️
Kittinka83 lubi tę wiadomość