MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMałgonia przykro mi kochana, ale wierzę że się Wam uda, tak jak dziewczyny pisały to nie przekreśla w żaden sposób Waszych szans na szczęśliwe rodzicielstwo :*
Frelcia to będą najpiękniejsze święta! I wielkanocny prezent
Yos będę chodzić kiedy Pani mecenas ma rozprawy, na które może mnie zabrać, a oprócz tego będę trochę u niej w kancelarii robić i tak jak teraz dała mi robotę do domu teraz idę do niej w czwartek i piątek, a do sądu w pn i wt. Mam nadzieję, że entuzjazm nie opadnie dziękuję że pytasz. Jak Wasze spotkanie?
Hope ja też tęsknie!
Nika kochana bardzo się cieszę, że jest plan działania i możesz się nie martwić :*
Boże, miałam jeszcze tyle napisać, ale mam pustkę w głowie, wybaczcie
Aguś cudownie, że ładna beta, trzymam kciuki za przyrost musi być dobrze!
Flower śliczny przewijak sama też bym coś kupiła, ale tak strasznie się boję...Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Ja wróciłam z weekendu i zabieram się za nadrabianie forum. Oczywiście od razu wykorzystałam eMka po powrocie. Ale dziś poszłam na USG i okazało się że mimo ovitrelle pęcherzyk nie peknal. Bałam się że znów przerośnie, ale na szczęściescie chyba jeszcze jest w normie. 25 mm Endo 11 . Jakie macie doświadczenie babeczki. Wolę spytać bo dla mojej gin nawet 40 mm był super. Dostałam jeszcze jeden zastrzyk. W czwartek pójdę sprawdzić czy pękł. Jeśli tak to zapisuje się jeszcze w marcu na testowanie
ANkaG lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Luna1993 wrote:Yos będę chodzić kiedy Pani mecenas ma rozprawy, na które może mnie zabrać, a oprócz tego będę trochę u niej w kancelarii robić i tak jak teraz dała mi robotę do domu teraz idę do niej w czwartek i piątek, a do sądu w pn i wt. Mam nadzieję, że entuzjazm nie opadnie dziękuję że pytasz. Jak Wasze spotkanie?
Czego dotyczyła Twoja pierwsza rozprawa?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:Czego dotyczyła Twoja pierwsza rozprawa?
lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Groźby karalne, ale stety niestety strony chciały postępowanie mediacyjne, więc dużo nie wyniosłam. Ale zapamiętam do końca życia następna to będzie podział spadku, a kolejna rozwód o ile sędzia się zgodzi na mój udział. A jak Tobie dzisiaj poszło w sądzie i jak się czujesz ?
Czuję się średnio, do tego panikuję już bardzo... aż mi się źle uczy przez tą panikę, chaos totalny, przeplatam karne cywilem, bo nagle sobie coś przypominam, potem mam atak duszności, bo "co jak nam dadzą weksle?"
A w sądzie bez sensu. Biegła złożyła wyjaśnienia na piśmie, nie było kogo słuchać, wystąpienia końcowe i odroczenie wyroku za dwa tygodnie. Za to sędzie spóźniła się 40 minut, a ja zmarnowałam pół dnia... To nie "Prawo Agaty" ani żadna "Ally McBeal" niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 21:06
Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja popijam wino z morelami w garści przy "Chicago Fire". Owu pewnie bedzie w czwartek to już mogę spisać cykl na straty liczyłam że albo się przyspieszy albo spóźni. NIE! musi przyjść idealnie nie w czas
MOJE, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ja popijam wino z morelami w garści przy "Chicago Fire". Owu pewnie bedzie w czwartek to już mogę spisać cykl na straty liczyłam że albo się przyspieszy albo spóźni. NIE! musi przyjść idealnie nie w czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 21:08
Lunaris, ANkaG lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Moje- gdy mnie pecherzyki nie pekaly dostawalam i w sumie nadal dostaje podwojna dawke Ovitrelle na raz.
Luna, Reset ja Was podziwiam za Wasz zawod- ja co rozprawę przechodzilabym chyba za kazdym razem zawalLuna1993, MOJE lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReset niestety w żaden sposób Cię nie pociesze, ani nie pomogę, wiesz że wierzę w Ciebie i jestem pewna że dasz radę. Nawet sobie nie wyobrażam, jaki stres przeżywasz, ja dzisiaj myślałam że zemdleje, a w porównaniu do egzaminu to pieroła. Mam tylko nadzieję, że szybko Ci minie czas do egzaminu. Naprawdę kto ma dać radę, jak nie Ty ? Już niedługo będzie po wszystkim , odpoczniesz, zresetujesz głowę i zaczynamy walkę o fasolkę :*
Ja nie idealizowalam sądu, jednak zupełnie inaczej to sobie wyobrażałam sędzia gbur mający wszystko w dupie, pełnomocnik strony przeciwnej albo niedouczony, albo nie wiem co miał w głowie prosząc sędziego o cofnięcie aktu oskarżenia już po wszczęciu procesu (tak, nawet ja wiem że nie można ) do tego sala rozpraw wielkości mojej łazienki ale mimo to jestem zachwycona i strasznie się cieszęreset, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Moje ja w tym cyklu dostalam ovitrelle przy pecherzyku 27mm. 3 dni pozniej na podgladzie juz go nie bylo wiec pekl. Gin mowil ze nie gwarantuje wartosciowej owu, ale walczyc trzeba.
Pewnie gdyby nie pekl bylaby druga dawka ovi albo pewnie cos ja wchloniecie nie znam sie.
Nika czyli wg immunolog do ogarniecia wszystko jest. To dobrze.MOJE, Tosia2323 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKochane nadrobiłam dzisiejszy dzień i pewnie milion rzeczy ominę, ale z tego co zapamiętałam:
Agulineczka - gratulacje trzymam kciuki.
Małgonia - bardzo Ci współczuję, ale lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć jednak.
Nika - cieszę się, że trafiłaś na ogarniętą lekarkę, będzie dobrze!
Luna - cieszę się Twoim szczęściem, kiedy masz najbliższą wizytę u gina?
Reset - niech już będzie po wszystkim, bo Ty się wykończysz Kochana.
Hope - tęsknimy!
Frelcia Ty wiesz
Molisi gratuluję przyrostu, a co do tsh Roxanne, to dziewczynom w ciąży bardzo szaleje na początku, więc może coś jest na rzeczy?
Ode mnie - dzisiaj się dowiedziałam, że narzeczona mojego brata jest w ciąży I znowu będę chrzestną bardzo się cieszę i trzymajcie proszę za nich kciuki
Nie gniewajcie się, jeśli kogoś pominęłamreset, Frelcia, KateHawke, agulineczka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Luna, Reset ja Was podziwiam za Wasz zawod- ja co rozprawę przechodzilabym chyba za kazdym razem zawal
Na początku miałam mini zawały, teraz to już tylko ekscytacja
A co do stresu przedegzaminacyjnego - ja wiem, że to TYLKO egzamin, ale najważniejszy w życiu i jakoś dodatkowo mam poczucie, że jeśli z nim mi pójdzie, to potem ułoży się walka o dziecko i w ogóle wszystko... więc teraz "tylko" musimy z Emilką zdaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 21:20
Luna1993, lamka, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
Dziewczynki jutro jade na podglad czy cos wyhodowalam, tak z doświadczenia wiem ze jesli cos jest to na tyle duze ze jutro pewnie 2xOvitrelle i w srode lub czwartek IUI. Trzymajcie kciuki jutro zeby moj plan nie poerdolnal.
91Ewela09, Frelcia, Luna1993, KateHawke, Bajkaaa, Bajkaaa, Jedna_z_Wielu, Malgonia, lamka, reset, Yoselyn82, Emiilka, Kotowa, Rucola, Lunaris, Jeżowa, Magda_87, Flowwer, Roxanne, blue00, Diamond92, Kaczorka, Czrna 81, Karma88, nenusia, ANkaG lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyMeśka trzymam mocno kciuki
Lamka ogromnie się cieszę i oczywiście trzymam kciuki za rodziców i maleństwo wszystko będzie dobrze. Dużo zdrowia dla Was
Ja wizytę mam 29.03 a na prenatalne do szpitala nie mogę się dodzwonić, jutro próbuję ostatni dzień i pojadę tam zrobić burdę (rejestracja tylko telefoniczna,)lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ptysia wrote:Nika, czyli tymi mutacjami tez kazała sie nie przejmować? I dobrze rozumiem że przy tej homo Ok.7 dalej kazała Ci brać 0,8 kwasu? Czyli nie spadnie za bardzo nie ma się czym martwić, tak? Ja jem z Jarrow ale tam jest 400 mcg w postaci 6s-5-metyltetrahydrofolic to nie wiem czy to jest ten co Ty piszesz?a wit b12 mam 1000
Moje przeciwciała ds DNA i anty-TPO są bardzo nisko, nie powinny mieć wpływu na przebieg ciąży - tu było słychać jak kamienie mi spadają z serca. -
Frelcia wrote:Jaki Resecik fajnisty ❤
Ma na bodziaku napis "future lawyer", więc wpisuje się w klimat mojej nauki ostatnio
Avatarek z dedykacją dla Iza, Luna i Emilka .Meśka, Luna1993, Emiilka, lamka, Lunaris, Malgonia, KateHawke lubią tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.