Forum W oczekiwaniu na testowanie MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY

Oceń ten wątek:
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morusek wrote:
    Admirałka ciągle odświeżam forum i czekam na Twoją betę :)
    No i czekam na relację Lamki :)

    Powiem Wam kochane ze mam teraz okropną ochotę zrobić test... To już niby 12dpo... Ale nawet nie mogę się wyrwać z pracy do apteki :(


    wracając z pracy kup dwa, jeden na dzisiaj a drugi na jutro rano :* czekam na fotki :)

    Lamko jak Ty się cieszysz to ja też :) wierzę że będzie git ;)

    Malgonia, Morusek lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • agulineczka Autorytet
    Postów: 5996 6507

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka już Ci gratulowalam na innym wątku, ale tu też to zrobię! Gratuluję bardzo mocno!! Beta ładna :)

    atdc2n0aqc09psg2.png

    Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12949

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka a to nowość!! Bo czy microporonoenie czy poronienie to nie powinny NK być wysoko. Dlaczego M przerażony?

    Admiralka!!!!! Gratuluję jesteś przykładem cudów ♡♡♡

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • moyeu Autorytet
    Postów: 1292 2149

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistake, no właśnie taki jest plan ;)

    29lat 🍍 47cs
    🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, Hiperinsulinemia, Insulinooporność
    💊Euthyrox 75 💊Glucophage 1750xr
    ❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota zmutowana
    ❌ Obniżone wolne białko S

    🥚AMH
    Wrzesień 2020 0,72
    Kwiecień 2021 0,42

    7.06.2020 laparoskopia + drożność - usunięcie potworniaka, jajowody drożne, usunięte ogniska endometriozy (zatoka Douglasa).

    👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
    💉IVF💊
    Kwiecień 2021 Invimed Warszawa dr K.
    Kwiecień 21 - długi protokół
    19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
    22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I
    7dpt ⏸ 9dpt 16,11 mIU/ml 11 dpt 36,23 mIU/ml (przyrost 131%) 13 dpt 29,59 mIU/ml - CB 😭
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer też się zdziwiłam, bo pamiętam, że sama mi to doradzałaś, a przecież ogarniasz jak mało kto. M przerażony moim ogarnięciem w temacie chyba najbardziej :-D

    Admiralka tak strasznie się cieszę!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 14:47

    Czrna 81, Flowwer, MOJE lubią tę wiadomość

  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12949

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilkap 2 mies to nawet krótko bo do mojej MP czeka się od 3 do 6 mies. Zobaczysz przeleci czas szybko

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • KateHawke Autorytet
    Postów: 5327 7216

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwas wrote:
    Z tego co opowiadasz, to prawidłowo wykonujesz zastrzyki, nie odpowietrzasz strzykawek? To powietrze ułatwia podawanie leku podskornie i nie ma takich siniakow.

    Kurczaczek...A ja bez powietrza zawsze wbijam.

    08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka piękna beta!!! Bardzo się cieszę to jest mega pozytyw dzisiejszego dnia! :)

    Lamka fantastycznie, że jesteś zadowolona. Bardzo konkretny lekarz i jak pacjent mniej więcej wie o co chodzi to i łatwiej się rozmawia. Człowiek się aż tak nie stresuje przed wizytą, bo wie jakie są mniej więcej opcje. Mam nadzieję, że jakoś gładko Cię poprowadzi. ;)

    Ja byle do środy.

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • admiralka Autorytet
    Postów: 1992 3383

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Lamka a to nowość!! Bo czy microporonoenie czy poronienie to nie powinny NK być wysoko. Dlaczego M przerażony?

    Admiralka!!!!! Gratuluję jesteś przykładem cudów ♡♡♡

    Oby tylko ten cud z nami został!

    Ale już mi trochę ulżyło po tej becie, niech tylko ten Okruszek tym razem będzie zdrowy. Prosze, proszę, prosze.

    Meśka, KateHawke, Karma88, Czrna 81, Malwas, Siwulec, nenusia, Emiilka, Koteczka82 lubią tę wiadomość

    atdc9vvjhr7v1l6t.png

    h84f9vvj1bgblfir.png

    03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • KateHawke Autorytet
    Postów: 5327 7216

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    admiralka wrote:
    Oby tylko ten cud z nami został!

    Ale już mi trochę ulżyło po tej becie, niech tylko ten Okruszek tym razem będzie zdrowy. Prosze, proszę, prosze.

    Będzie na pewno! Gratuluję Kochana <3 <3 <3

    08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Yoselyn82 Autorytet
    Postów: 14665 18488

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka super wiesci :) rosnijcie zdrowo :)

    Lamka super ze jestes zadowolona, lekarz super, mozna wyniki wysylac do niego na e-maila, nawet recepty wysyla poczta :) wiec pod tym wzgledem super jesli ktos ma daleko :) dobrze ze ma na was jakis plan i na pewno zastosuje odpowiednie leczenie i zobaczycie szybko dwie kreseczki :)

    Czytalyscie??

    http://mamdziecko.interia.pl/niemowle/news-urodzona-o-wiele-za-wczesnie,nId,2558670

    Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

    Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

    Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morusek wrote:
    Powiem Ci kochana że okropnie się boję... Mdłości mam ciągle ale to żaden objaw... Wczoraj zaczął mnie brzuch boleć co też jest dziwne bo nigdy mnie nie boli przed @ :/ narazie czekam :)

    A dzisiaj mnie moja bratowa dobiła...zadzwoniła że jej bratowa jest w ciąży.. Tylko rozśmieszyła mnie stwierdzeniem że ginekolog potwierdził ciążę w... Uwaga... 3tygodniu ;) muszę chyba iść do tego ginekologa ;)

    Też mam taką znajomą, co jej lekarz powiedział, że jest w 3 tygodniu :P

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • by7mistake Autorytet
    Postów: 693 737

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka, cudowna wiadomość!!

    Lamka, fajnie ze macie plan, oby juz wszystko sie dobrze ulozylo:)

    starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 marca 2018, 14:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51de6aa79d7a.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3231e9acd4fe.jpg
    Co myślicie? Jak nie wiedziałam że testy robią psikusa to byłam pewna że za parę dni będą śliczne 2 kreski hmmm czy tym razem też?
    ADMIRALKA suuuper wieści ale czad!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 14:59

    blue00, Siwulec lubią tę wiadomość

  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12949

    Wysłany: 19 marca 2018, 15:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yosel tak, tylko ta gownoburza w komentarzach aż koli w oczy.

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 marca 2018, 15:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wszystkim, ogarnę resztę później. Prawie co wyszłam od giną, dziś mi w końcu jajo pękło w 21 D.c. Tyle wiem, że raczej źle celowaliśmy i że bóle które brałam za objaw nadciagajacej @ to owu. Zobaczymy co wyjdzie z tego.

    Flowwer lubi tę wiadomość

  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 19 marca 2018, 15:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANkaG wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51de6aa79d7a.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3231e9acd4fe.jpg
    Co myślicie? Jak nie wiedziałam że testy robią psikusa to byłam pewna że za parę dni będą śliczne 2 kreski hmmm czy tym razem też?
    ADMIRALKA suuuper wieści ale czad!
    Coś tam majaczy, zrób jutro kolejny :)

    ANkaG lubi tę wiadomość

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 marca 2018, 15:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka, super beta!

    P. S. Dziewczyny jak suplementujecie Wit D? 2000 czy 4000?

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5744 7052

    Wysłany: 19 marca 2018, 15:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka, cudowna wiadomość! <3 <3 <3

    Lameczko, dobrze, ze jest plan! :) a poiwedział co masz robić jeśli wcześniej zajdziesz?
    To pod koniec kwietnia robimy szturm na Paśnika, bo ty 20.04 a ja i Karolina 21.04! :D wszystkie z wynikami po plan leczenia :D

    KateHawke, ja się dowiedziała, że przy tej najmniejszej dawce nie wolno wypuszczać powietrza... bo wtedy masz nieprecyzyjnie podaną ilość... Ja od jakiegoś czasu robię chyba poprawnie i nie mam siniaków :) tylko... najpierew powietrze a potem płyn czy na odwrót? :P

    AnkaG, to ewidentnie wyschniete testy i fake'owe kreski na nich... zdjęcia gruuuubo po czasie... NIGDY nie sugerujemy się takimi testami! Bo upadek potem boli...

    Nika, teraz kciuki za ciebie!!! :* :* :*

    Karolina90, KateHawke lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    3️⃣ IMSI Gameta 2021: 6 blastek! ❄❄❄❄❄❄ 🍍
    2️⃣ ICSI Oviklinika 2021: 1 blastka 3.2.3 ❌
    1️⃣ IVF/ICSI nOvum 2019: 3 trzydniowce❌
    🧪2x IUI 2018 ❌
    AMH 2.7 - stan zapalny endometrium wyleczony, endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 19 marca 2018, 15:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka :* gratulacje :)

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ