MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Admiralka suuuuper !!!! Gratulacje. Dawaj Wiruski. Z taką beta to już na pewno będzie super !!!
Phnappy to faktycznie szybko ci się udało wyłapać superadmiralka lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:Admiralka suuuuper !!!! Gratulacje. Dawaj Wiruski. Z taką beta to już na pewno będzie super !!!
Phnappy to faktycznie szybko ci się udało wyłapać super
ojtamojtam 12dpo to nie takie szalone testowanie mamy tutaj na forum rekordzistki testujące i mające krechy już 9dpo
lamka lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyMoja beta 27.9mlU/ml chyba 12dpo jestem szczęśliwa i oby przyrost bylo ok
Phnappy, MOJE, Frelcia, Siwulec, Yoselyn82, Lucia88, Bajkaaa, admiralka, Angelika83, Diamond92, Karolina90, frezyjciada, nenusia, Rucola, Flowwer, by7mistake, Cabrera, Meśka, Jeżowa, KateHawke, JuicyB, Sanka, Kargo31, Morusek, Luna1993, Karma88, Sarna84, MaryAnn, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Emiilka, blue00, Malwas, Kaczorka, Czrna 81, problemik lubią tę wiadomość
-
admiralka Czytałam Twój pamiętnik... bardzo dużo przeszłaś przyrost piękny! Trzymam mocno kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 16:04
admiralka lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy no faktycznie są i takie agentki wśród nas tylko po ovitrelli postaram się nie robić sobie nadziei i odczekać z testowaniem. Ty miałaś owu bez zastrzyku prawda ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 16:06
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Admiralka gratuluję
Moje progesteron możesz mieć taki z powodu dwóch zastrzykow olvitrelle, one napedzaja ciałko żółte do produkcji progesteronu. Niemniej jednak trzymam kciuki!
Phnappy gratuluję dwóch kresek
Anka gratuluję pozytywnej bety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 16:16
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Admiralka, ale nas przetrzymalas piekny wynik, gratuluje
AnkaG, super bedziesz przyrost sprawdzac?
Laboratorium mnie tak przetrzymało! Już dziś wariowałam, ale póki co jest dobrze, uff!
Teraz tylko zeby Maluch był zdrowy!Malgonia, nenusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yos a co u ciebie ? Jak się masz. @ przyszła? Robiłaś betę.
Jeśli już pisałaś to sory za powielanie pytania, ale w miarę jestem na bieżąco. Jakoś mi umknęło.
A tak sobie myślę skoro proga produkuje ciało żółte, to ta owulka była. skoro w ogóle to ciałko się pojawiło i pracuje.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
admiralka wrote:Laboratorium mnie tak przetrzymało! Już dziś wariowałam, ale póki co jest dobrze, uff!
Teraz tylko zeby Maluch był zdrowy!
Bedzie, nawet nie mysl inaczej. Wy juz swoj limit wyczerpaliscie. Wiem, ze i yak bedziesz sie martwic, ale przy prawidlowych kariotypach macie wieksza szanse na zdrowe dziecko niz ktos kto nigdy nie mial takich przejsc jak Wy. I tej mysli sie trzymajMOJE, admiralka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChwile mnie nie bylo a tu takie niusy. Gratulacje nowych fasolek i wysokich bet.
Ja właśnie po przymiarce sukni i musze sie pochwalic. Suknia pasuje idealnie bez jakich kolwiek poprawek. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cefe77755b40.jpgFlowwer, lamka, Minie Black, KateHawke, Kargo31, Morusek, Kingulla, Sanka, Anaaa90, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Diamond92, Emiilka, Achia, Czrna 81, Koteczka82, problemik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny