MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:I szlag mnie trafia, bo to była ZDROWA dziewczynka. Co jest ze mną nie tak?!
Czuje, że w tej jamie to się dzisiaj spije jak świnia.
spije się z Tobą popłaczemy, popijemy, wylejemy żale a jutro nastanie nowy dzień :*Minie Black lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Minie tule mocno, ale mam nadzieje, ze ta kreseczka pociemnieje i nowe szczescie ukoi Twoj bol.
Siwulcu wiem ze Ci ciezko. Mam nadzieje, ze jezyki Ci pomoga. Ale jesli dzis potrzebujesz pobyc w jamce to sie nie krepuj. Czasem trzeba spuscic powietrze.
zjadłam i nawet z nikim się nie podzieliłam taka ze mnie świnia, kończę pracę i zaszywam się w jamie, dziś nie jest fajny dzień -
JuicyB wrote:Ps4<3 mój wierny towarzysz ciąży
JuicyB lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie z tego co pogrzebałam to chyba Twój opis tylko potwierdza że ciąża była, jedna babka napisała że w jej wyniku opisali "Utkanie jaja płodowego nie znalezione." i pytała lekarza czy ona w ogóle w ciązy była - lekarz jej odpowiedział że może źle przygotowano perparat do badania hist-pat.
nie zamartwiaj sie więc i spokojnie poczekaj do wizyty :*
Edit - tu masz linka do tej rozmowy
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=21&t=27374Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 14:17
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowciu a jednak chłopak:D mi się marzy córeczka. Oby było mi dane. Gratulacje Mamusiu i uściski od ecioci:*
Minie, Siwulec ja się z Wami zakopuje do jamy:* trudny to czas...
Kate nie mam ps4 ale mam przedpotopowego Xboxa:DSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:I szlag mnie trafia, bo to była ZDROWA dziewczynka. Co jest ze mną nie tak?!
Czuje, że w tej jamie to się dzisiaj spije jak świnia.
Też mam ochotę napić się,ale dzisiaj nie mogę. To chociaż jutro uracze się winkiemMinie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Flowciu a jednak chłopak:D mi się marzy córeczka. Oby było mi dane. Gratulacje Mamusiu i uściski od ecioci:*
Minie, Siwulec ja się z Wami zakopuje do jamy:* trudny to czas...
Kate nie mam ps4 ale mam przedpotopowego Xboxa:DCzrna 81, Meśka, Frelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flower gratuluję synka Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czy to nie ty przypadkiem miałaś przeczucie, że będzie chłopak, a wcześniejsze USG mówiło co innego?
Minie tulęEndometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Frelcia wrote:To ja wpadnę z lodami, czipsami i mcdonaldem:D jak prawie ciezarowka
Poza tym trzeźwy zawsze się przyda, gdyby np alkoholu brakłoFrelcia lubi tę wiadomość
-
Flo gratuluję sisiaka!
Dziewczyny chyba tą jamę przerobimy na małą jaskinię, tyle nas jest dzisiaj w podłym humorze... Wina mam jeszcze urodzinowe, białe,czerwone,różowe,a i jakaś flaszeczka też się znajdzie, także alkoholu nam nie zabraknieSiwulec lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
agulineczka wrote:Malgonia ciesze sie, zw wyniki karotypow nie sa az takie zle. Uda sie niedługo :*
agulineczka lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:To ja wpadnę z lodami, czipsami i mcdonaldem:D jak prawie ciezarowka
A mozna w dobrym humorze na te lody sie wprosic?Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny