MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuż jestemmm po punkcji. Czuje się świetnie:) dziękuję za kciuki ❤❤❤ mam jeszcze kroplowke
lamka, Morusek, Lucia88, Lunaris, Kotowa, MOJE, Luna1993, Jeżowa, Diamond92, Meśka, -Mamunia-, panan12, KateHawke, Flowwer, summer86, Cabrera, Bajkaaa, Malgonia, moyeu, frezyjciada, Emilkap11, nenusia, blue00, Czrna 81, Bocianiątko, Angelika83, MaryAnn, ANkaG, Anna Stesia, Lena21, Roxanne, Emiilka, Sanka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcios odpocznij a później czekamy na wieści
Luna no kupię kupię nawet dwa żeby dzisiaj zrobić dla sprawdzenia czy ovi jeszcze jest, a jutro dla porównania. A później już dotrą te zamawiane
Moje dasz radę z tym labem dzisiaj?Luna1993, Frelcia lubią tę wiadomość
-
Lamuś i Lunaris - wykresy piękne, coś czuję, że nas zaraz opuścicie
Frelcios -
Luna - niektórzy faceci to gen empatii mają w zaniku. Mojego akurat muszę pochwalić, bo przez ten tydzień stanął na wysokości zadania, ale sama wiesz, że też czasem różne numery wycina... Wychowasz go razem ze swoją dwójkąLuna1993, Frelcia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Czrna mogę robić za Twojego przewodnika jakaś bakteryja Cię dopadła?
-
Kurcze lecę na trening jak będę wracała to podjadę do szpitala. Spytam gdzie można zrobić. Bo beta nie musi być na czczo no nie ?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
U mnie 9dpo
lamka, Lucia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też
W ogóle dziewczyny chciałam Wam opowiedzieć, bo bardzo miło mi się zrobiło. Mój przyjaciel poszedł na pielgrzymkę do Częstochowy i napisał mi, że będzie się modlił w naszej intencji do Św. Dominika bardzo się wzruszyłam.Lunaris, Diamond92, Luna1993, Jeżowa, Morusek, summer86, reset, Malgonia, moyeu, Emilkap11, MOJE, nenusia, Bocianiątko, MaryAnn, KateHawke, ANkaG, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Moje ja też bym powiedziała, że dzisiejsza wyraźniejsza kup może jeszcze jeden test i zrób jutro zanim pójdziesz na betę w poniedziałek
Lamka też leć po testy, dajcie oko pocieszyć jakimś pozytywem dziś
Frelciu
Luna mój mąż też taki jest. Jak jestem przeziębiona to ja udaję, ale jak on jest przeziębiony to już inna bajka, wtedy toczy się walka o życie. Chciałabym, że facet mógł chociaż na jeden dzień stać się babą niech poczuje różnicę
Luna1993, Frelcia lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Lunaris piękny wykres i niech zakonczy się fasolką !
Moje coś się dzieje jak piszą dziewczyny beta a jesli sie nie da to dupka nie odstawiaj.
Frelcia ile pobrali jajek ? Do poniedziałku znajdź zajęcie bo inaczej będziesz mieć metlik w głowie
Lunaris, Frelcia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Witam się w sobotni poranek:) czytam Was cały czas, ale ostatnio mnie tak gardło bolało, ze nie miałam siły nawet żeby się odzywać moje, rób becioszka dzisiaj, bo uschniemy tutaj wszystkie:) Reset i Emilka, gratuluje przejścia przez tą masakrę i bardzo Was podziwiam, nie zdawałam sobie sprawy, ze to takie trudne i długie. Frelcia wspaniale, ze jesteś już po punkcji i dobrze się czujesz, humor dopisuje:) czy gardło już przeszło? Dopiero co jadłaś antyki, a tu już po pobraniu jajek:) jak ten czas leci. Wszystkim z pozytywami Gratulacje, wszystkie z bielą tulę, a te oczekujące na testowanie mocno zaciskam dla Was kciuki, u nas piękne słoneczko, wiec może wkońcu wiosna przyjdzie i na naszym forum się zazieleni:) ja co prawda bociana jeszcze nie widziałam, ale cała zimę mamy zaprzyjaźnionego bażanta, który nocki przesypia u nas na jabłoni przy oknie do sypialni:p śmieszne to ptaszysko jak nie wiem:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 10:45
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Kochane idę wywietrzyć rodzinę! Trzeba skorzystać że słońce świeci.
Nie wiem czy wytrzymam bez sprawdzania stanu kurnika Frelci Będę ukradkiem podglądać! Miłego dnia póki co! -
nick nieaktualnyA więc tak. Pobrali mi 8 komórek. Ustawowo będą zapladniac 6. Mam lutinus,estrofem,encorton,neoparin zastrzyki i kwas Femibion. Mam dzwonić w poniedziałek jak tam nasze Bąble. I kiedy transfer Albo wtorek albo czwartek transfer ale raczej czwartek. Znieczulenie super. Zero odczuć bólowych. Profeska. Teraz odpoczywać. Kocham Was i szukam piżamy z królikiem na transfer:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 11:31
Lucia88, nowa na dzielni, Morusek, lamka, summer86, Jeżowa, Minie Black, Flowwer, Malwas, frezyjciada, JuicyB, nenusia, blue00, Kotowa, MamaFabianka, Angelika83, KateHawke, Diamond92, Rucola, Lunaris, ANkaG, Anna Stesia, Lena21, Simons_cat, Koteczka82, Emiilka lubią tę wiadomość